Snažilky 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
841
5.3.23 07:32

@Kristen28
Gratuluju a moc přeju ať čárka sílí a je všechno v pořádku. :srdce:
Já už mám skoro dálnice moje první. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
276
5.3.23 07:45

@Tulipan30 gratuluji super zpráva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
999
5.3.23 08:12

To je skvělé :potlesk:! Holky moc gratuluji a držím pěsti ať to všechno dobře dopadne :srdce:
@Karmen23 taky beru Clostyl…teda budu s ním začínat…fajne, že už maš doma jedno dítko, díky němu…to by mohlo klapnout i po druhé :). Jak dlouho se teď snažíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2463
5.3.23 08:54

@VelkáHolka33 Ahojky, vitej mezi nami ❤️ Tvuj stav me moc mrzi, mas opravdu silny pribeh a tezkou situaci🙁 🙁 ale nadeje umira posledni, a znam plno zen co mely jit do CAR a mesic pred navstevou otehotnely 💪🏻 tak drzim palce at to je i tvuj pripad❤️ 🙏🏻 a kdyby se nepovedlo, tak za komzultaci v CAR nic nedas, rozmyslet si to muzes vzdycky 🫶🏼

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2394
5.3.23 10:04

@TerkaS98 Jojo Leny má nějakou zhoršenou hodnotu, já zatím nic takového neřeším, před 2 lety jsem ji měla ok, tak doufám, že i je… Jinak prý ta maca by se neměla, taky jsem koukala jak blázen a zrovna dneska jsem to našla v další diskuzi, tak se raději poptej u sve doktorky.

Jinak doufám, že měsíc březen bude úspěšný, pamatuji si, že sem loni touhle dobou (když sem ještě díte ani nechtěla) plánovala jak otěhotním na podzim určitě hned :mrgreen: :mrgreen: někdě jsem tady četla, jak je nejlepší na těhotenství zadělat právě v březnu. Přes leto hezké bříško a na zimu pěkně doma, tak nevim no. Úplně jsem si nepřála být nedejbože na Vánoce v porodnici, ale teď si nepřeju nic víc a je mi to fuk. Taky to tak máte? Si občas přijdu jak cvok :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2394
5.3.23 10:09

@VelkáHolka33 Ahoj, ty bláho uplně mě zamrzelo za tebe :( je mi líto čim si procházíš, ale věřím, že to bude mít všechno štastný konec :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2394
5.3.23 10:10

@CandyAn Ahoj, tak co ty dnes? Aspoň někdo další s pozitivní zprávou? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3938
5.3.23 10:11

@Lotyyy
Určitě nejsi cvok 😊. Mě to před dcerou bylo taky jedno a vím, ze když jsem si tenkrát v březnu hodila MS do kalkulačky, vycházel mě termín porodu presne na 24.12. 😀. Nakonec jsem otěhotněla až v říjnu 😀. Malá se narodila v létě a mě se to hrozně líbilo. Pravé bych byla rada, kdyby druhy bylo jaro-léto. Takže uvidíme, jak to teď bude v březnu se snazenim 🙈 😀. Já se ale teď hlavně snažím srovnat cyklus. Zrovna jsem 23 DC a porad u mě nejspíš neproběhla ovulace 🫠 😀. Takže já stejně prve potrebuju nějak nastartovat cyklus 😊. Ale tobě a všem ostatním přeju, aby se zadařilo idelane hned ✊🏻 🍀.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3938
5.3.23 10:15

@VelkáHolka33
Ahoj, tvůj příběh mě moc mrzí, ale verim, ze bude mít šťastný konec ✊🏻 🍀.
Osobní zkušenost nemám, ale mám kamarádku, která se o miminko snažila asi 6 let, s endometriozou, byla několikrát na umělém oplodnění a když si dali od ivf pauzu, otěhotněla přirozeně. Takže zázraky se dějí 💫.
Držím palce ✊🏻 🍀.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2394
5.3.23 10:28

@Slunečnice0303 děkuji :D a ty si měříš bazalku nebo jen testy? Asi teď taky začnu měřit, myslím si, že ji poznám, ale přijde mi divný, že tolik měsíců a zase nic a to jsem si vždy říkala jak mám vyhodu že mam mladšiho přítele, že tam problém nehrozí… no ale kdo ví :lol:

ohledně te ovulky, kdy začínáte měřit? hned po skončení ms?
A je tu někdo, kdo užívá čistý inositol?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
990
5.3.23 10:46

@Lotyyy jsem na tom úplně stejně🙈 ✌️ za prvé teda četla jsem jak ty otěhotníš v Březnu v létě krásné břiško v zimě porodíš a do léta zase zhubneš 😂 kdysi jsem to poslala a takhle i řekla, že by jsem to chtěla, tak možná proto to nevyšlo a vyjde snad teď 🙏 😂 ikdyž můj partner je nemocný a nějak se na snažení nehrne a to mam mit kazdou chvíli ovulku🤦‍♀️ každopádně Vánoce miluju a nezvládla by jsem nebýt doma, ale vic si přeju mímo, takže mi to teď ani nějak nevadí 😅

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3938
5.3.23 10:51

@Lotyyy
Já měřila před dcerou asi 2 cykly a byla to taková divočina, že z toho neslo nic poznat 😀. Dokonce jsem kvůli tomu šla i na endokrinologii, s podezřením na sníženou fci štítné žlázy, protože jsem měla dost nízké teploty. Nic se neprokázalo. Takže jen testuji. Ale je to takový divny 😀. Často mám ty testy pozitivní několik dni, tento cyklus pro změnu nemám pozitivní zadnej. Ale my se ještě tak úplně aktivně nesnažíme. Dceři je 20 měsíců a chtěli bychom druhé až k dcerinym 3. narozeninám. Ale kdyby se zadařilo dřív, tak budeme jen rádi 😊. Jinak když jsem otěhotněla s dcerou, měla jsem jeden den krasne pozitivní test a druhy den už negativní, to bylo super, že jsem fakt věděla 😀.
Pokud je u tebe vše v pořádku, i u přítele, tak se určitě brzy zadaří, nepropadej panice 😊. Někde jsem četla, že i u 100% plnodneho páru je v každém cyklu šance na otěhotnění 25% a to není moc. Nám se u dcery zadařilo přesně po roce, já měla ty cykly takový různý, brala jsem progesteron. Manžel měl nic moc spermiogram. A nakonec se zadařilo, přirozeně 😊.

Jinak s tím měřením. Měřila jsem teda asi jen 2 cykly, ale prej se meri i při MS. Ja většinou měřila až MS končila a už jsem jen špinila. A skoro čísty inosiltol (je tam jen přidána listovka) jsem brala před dcerou. Po několika měsících jsem ho tenkrát vyměnila po Fertiproně. Teď jsme si ho zase pořídila a budu brát od 1 DC. Mam značku Viridian.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3938
5.3.23 10:59

@Terda18
To je dobrý, s tím posláním. Nevím, jestli si to myslela tak, jak jsem to pochopila. Ale když jsme si v říjnu 2019 řekli, že jdeme do toho a já si hned první cyklus myslela, že to vyjde poslala jsem do Vesmíru přání, že jsem těhotná a ze se mi v červenci narodí holčička. Pamatuju si, že jsem zrovna šla k Dr na preventivku a představovala jsem si, jak mi řekne, že jsem těhotná, že uz před letem půjdu na mateřskou a jak to bude super 😀. No, ono se to opravdu splnilo, jen o rok později. Já třeba na silu myšlenky věřím a taky věřím, že si tady plno z vás bude klepat na čelo 😀. Ono se to fakt splní, jen si člověk musí přát správně 😊.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2313
5.3.23 11:26

Holky, užíváte některé doplňky? Nosifol, inositol, inofolic..? Myslíte že to má nějaký smysl? Beru jen samotnou listovku, tak mě zajímají vaše názory.
A co různé čaje, maliník, kotryhel?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12374
5.3.23 11:29

@CandyAn určitě zkus i jiný test. Možná už jsi sem dnes přívěsek dávala.. Ja čtu a reaguji postupně, tak se kdyztak omluvám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí