Snažilky červen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23.7.11 13:32

1:3 to nám stačí:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11551
23.7.11 13:48

šak to je dost velké,my se ale snažíme o 3 dítko a mezi dětma mám velké rozdíly a musí mít každý svůj pokoj :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.7.11 22:38

já bych taky chtěla aby pak časem měli každej svůj pokoj ale to předbíhám zatím stačí:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11551
24.7.11 10:28

jasně my taky začínali s bytem a to jsme měli jen 2+1 a stačilo,ale já potřebuji zahradu kdybych měla mít dům 1+1 ,ale bude větší-teť jsme v domku 2+1 a do vánoc budeme ve velkém domě :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.7.11 10:46

jéé to se máte já bych teda do domečku taky chtěla ale máme na to ještě dost času:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11551
24.7.11 10:48

No my se museli zadlužit bez toho to nejde bohužel :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.7.11 10:51

no právě tak mi stim bytem taky jinak to vážně nejde:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6918
24.7.11 12:34

Ahoj holky, tak mě snad MS pomalu odchází - už aby to bylo :lol: a mohli jsme se začít znovu snažit, ale mezitím navštívím svoji gynekoložku jak je to s mými folikuly :nevim:.
Jinak co se týče bydlení tak my bydlíme v domečku ale s manželovými rodiči, my máme spodek a je to vlastně 3+1 takže zatím by to ani nešlo, aby jednou každé dítko mělo svůj vlastní pokoj. Jsme na tom stejně, také jsme se museli kvůli přestavbě zadlužit :-(, ono to snad dneska ani jinak nejde :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2316
24.7.11 16:54

Ahoj holky :mavam: Tak nějak si uvědomuju, že jsem úspěšná snažilka měsíce červen :lol: Tak zpětně jsem to počítala, a vychází to , že nám se zadařilo na narozeniny. Terka slavila 5 let a já měla plnou hlavu dárků a všeho, tak se povedlo. :lol:
Holky všem přeju brzké těhu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11551
24.7.11 18:31

Zlatu moc děkujeme a opravdu velké gratulace a doufám,že se k tobě brzy přidáme,bohužel nám měsíc opět nepřál.

Kaci tobě mrkne dr. na folikul mě nikdy ani nevím jak se to dělá? :nevim: :nevim: povídej …

Jinak holky mám doma maroda bolí hlavička,zimnice a teť usnul

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
728
24.7.11 22:05

lojzičko nesmutni jsem taky s tebou bohužel jdu do dalšího kola:-(a jak jsi na tom ted už máš po MS či ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
728
24.7.11 22:06

lojzičko nesmutni jsem taky s tebou bohužel jdu do dalšího kola:-(a jak jsi na tom ted už máš po MS či ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
728
24.7.11 22:06

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6918
24.7.11 22:57

Zlatu, tak hlavně ať se Ti daří dobře a všechno prospívá tak jak má :palec:.
Lojzi, u mě se na tenhle problém přišlo u prvního dítka když jsem do jiného stavu nemohla přijít přes dva roky, že bohužel moje folikuly nedozrávají do velikosti vhodné k oplodnění, takže raději za doktorkou zajdu a sama si vyžádám, aby mi to zkontrolovala, protože bychom se mohli opět snažit dva roky a nic :cry:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11551
25.7.11 10:27

Snažilka 27 - už jsem 10 DC po ms mám a snažíme se dále
Kaci to je dobře dnes ráno jsem si řekla,že si začnu měřit BT protože mám dovolenou pak týden v práci a vyšla jen ranní a pak zase dovča týden tak to tento měsíc zkusím :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí