Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
šak to je dost velké,my se ale snažíme o 3 dítko a mezi dětma mám velké rozdíly a musí mít každý svůj pokoj ![]()
já bych taky chtěla aby pak časem měli každej svůj pokoj ale to předbíhám zatím stačí:-)
jasně my taky začínali s bytem a to jsme měli jen 2+1 a stačilo,ale já potřebuji zahradu kdybych měla mít dům 1+1 ,ale bude větší-teť jsme v domku 2+1 a do vánoc budeme ve velkém domě ![]()
jéé to se máte já bych teda do domečku taky chtěla ale máme na to ještě dost času:-)
Ahoj holky, tak mě snad MS pomalu odchází - už aby to bylo
a mohli jsme se začít znovu snažit, ale mezitím navštívím svoji gynekoložku jak je to s mými folikuly
.
Jinak co se týče bydlení tak my bydlíme v domečku ale s manželovými rodiči, my máme spodek a je to vlastně 3+1 takže zatím by to ani nešlo, aby jednou každé dítko mělo svůj vlastní pokoj. Jsme na tom stejně, také jsme se museli kvůli přestavbě zadlužit
, ono to snad dneska ani jinak nejde ![]()
Ahoj holky
Tak nějak si uvědomuju, že jsem úspěšná snažilka měsíce červen
Tak zpětně jsem to počítala, a vychází to , že nám se zadařilo na narozeniny. Terka slavila 5 let a já měla plnou hlavu dárků a všeho, tak se povedlo. ![]()
Holky všem přeju brzké těhu ![]()
Zlatu moc děkujeme a opravdu velké gratulace a doufám,že se k tobě brzy přidáme,bohužel nám měsíc opět nepřál.
Kaci tobě mrkne dr. na folikul mě nikdy ani nevím jak se to dělá?
povídej …
Jinak holky mám doma maroda bolí hlavička,zimnice a teť usnul
lojzičko nesmutni jsem taky s tebou bohužel jdu do dalšího kola:-(a jak jsi na tom ted už máš po MS či ne?
lojzičko nesmutni jsem taky s tebou bohužel jdu do dalšího kola:-(a jak jsi na tom ted už máš po MS či ne?
Zlatu, tak hlavně ať se Ti daří dobře a všechno prospívá tak jak má
.
Lojzi, u mě se na tenhle problém přišlo u prvního dítka když jsem do jiného stavu nemohla přijít přes dva roky, že bohužel moje folikuly nedozrávají do velikosti vhodné k oplodnění, takže raději za doktorkou zajdu a sama si vyžádám, aby mi to zkontrolovala, protože bychom se mohli opět snažit dva roky a nic
.
Snažilka 27 - už jsem 10 DC po ms mám a snažíme se dále
Kaci to je dobře dnes ráno jsem si řekla,že si začnu měřit BT protože mám dovolenou pak týden v práci a vyšla jen ranní a pak zase dovča týden tak to tento měsíc zkusím ![]()