Kopie Snažilky listopad 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
martinka25
26.10.11 11:26

nonynka8

Tak 2000 k výplatě, to je pěkná cena. To se v dnešní době hodí.:-) a baví tě ta práce? :-)

• Upravit
1920
26.10.11 11:29

** Verunka8** počkej, a to by ti hypotéku nedali, kdybys byla těhu? :nevim:
martinka25 jj, baví moc :-) nedělám čistě jen knihovničinu, ale i zařizování všech akcí, spravuju stránky, děláme besedy a tak. Je toho hodně :wink:

• načítám...
5801
26.10.11 11:35
martinka25 píše: Alex01Tak to máš hezky naplánovanej den. :-) Jéé já taky dělám Oriflame, už jsem nakoupila na Vánoce. A teď už jen budu pomalu dokupovat. Teď v tom posledním katalogu je to čokoládové vajíčko… Tak jsem na něj zvědavá. :dance: Tak já mám v plánu dneska lenošení. :lol: Dala jsem prát pračku, tak alespoň něco udělám za dnešek. :mrgreen:

no, mě už včera ten katalog s čokoládovým kelímkem došel a je to jak silná hořká čokoláda, první dojem nic moc, ale na druhý to není špatné :palec:

• načítám...
martinka25
26.10.11 11:36

nonynka8

Tak to ti závidím. :-) To by se mi líbilo. To je fakt velký rozsah práce a to je zájímavé, zábavně, ale i velká dřina a zodpovědnost. Ale to je relativně v každý práci. Nicméně zní to zajímavě. :-)

• Upravit
5801
26.10.11 11:37
martinka25 píše: popinaTak u mě jsi se nestrefila. :-) Dělám v O2 na výpovědním oddělení. :-) A copak děláš ty?

tam jsem nedávno chtěla dávat výpověď ;) ale naštěstí se probrali a nabídli mi solidní tarif, protože když jsem tam volala poprvé, tak mi nějaká holčina vůbec neuměla pomoct a hovor končil ve stylu - „tak když chcete, tak si odejděte, mě je to jedno…“ po druhé mmi volal nějaký klučina a už to šlo. :dance:

• načítám...
5801
26.10.11 11:40

nonynka8 já jsem si nikdy nějak nedovedla představit co kniovnice dělají, pro mě to bylo vždycky jen o půjčování knih, když tam dojdu, ale toho je asi povíce, když na to jsou i rekvalifikační kurzy :palec:

• načítám...
popina
26.10.11 11:44
nonynka8 píše:
popina A co konkrétně děláš v tom rádiu? Když si ho naladím, tak tě uslyším ? :dance: :pankac:

Dělám tam asistenta programu a produkce - takže řešíme program ve vysílání, promoakce,hostesky atd…Je to moc fajn.Hlavně mam super spolupracovníky

• Upravit
5801
26.10.11 11:47
popina píše:
nonynka8 píše:
popina A co konkrétně děláš v tom rádiu? Když si ho naladím, tak tě uslyším ? :dance: :pankac:
Dělám tam asistenta programu a produkce - takže řešíme program ve vysílání, promoakce,hostesky atd…Je to moc fajn.Hlavně mam super spolupracovníky

to musí být super :) :pankac: kdybych nedělala ve školství, tak bych šla do něčeho takového, baví mě práce s lidma, kde se každý den nedělá to samé (čehož mám teĎ až nad hlavu s pubošama :-D )

• načítám...
1920
26.10.11 11:49

To si právě myslí hodně lidí, že se jen půjčuje. :lol:
Ale jde o zpracování knih, pak balení, zařazení, dělají se granty, získávají peníze, akce pro děti, besedy a tak :mrgreen:

• načítám...
martinka25
26.10.11 11:49

Alex01
Tak to mě mrzí, že ti někdo od nás řek tuhle větu. :-( Tohle mě vždycky úplně vytočí. Když mi zákazník řekne, že se k němu takhle hnusně někdo choval. Já pak toho člověka vyhledávám a mám sto chutí ho zabít… :cert: Ale jsem ráda, že ti zavolala ještě nějaká holčina a pomohla ti. Od O2 je dost tarifů a lidi se v tom ztrácejí a potřebují pomoct. A od toho by tu měli být operátoři, aby jim pomohli. Najít tarif, který jim bude sedět a ušetří na něm. :dance:

• Upravit
martinka25
26.10.11 11:51

popinka

Tak to musíš mt z práce hodně zážitků a žádný stereotyp… :mrgreen:

• Upravit
martinka25
26.10.11 11:52

nonynka8

Hele a jak to chodí v malých knihovničkách na vesnici? Tam mají docela pohodičku, ne?

• Upravit
5801
26.10.11 11:52
martinka25 píše:
Alex01
Tak to mě mrzí, že ti někdo od nás řek tuhle větu. :-( Tohle mě vždycky úplně vytočí. Když mi zákazník řekne, že se k němu takhle hnusně někdo choval. Já pak toho člověka vyhledávám a mám sto chutí ho zabít… :cert: Ale jsem ráda, že ti zavolala ještě nějaká holčina a pomohla ti. Od O2 je dost tarifů a lidi se v tom ztrácejí a potřebují pomoct. A od toho by tu měli být operátoři, aby jim pomohli. Najít tarif, který jim bude sedět a ušetří na něm. :dance:

jako ona to vysloveně neřekla, ale vyznělo to tak. Je fakt, že mi ten klučina pak ušetřil 1000 korun, což je dost! Fakt jsem byla nakrklá a vůbec se mi nechtělo ani platit faktury (které stejně platit musím, ale bylo to vždycky s odporem!!!)

• načítám...
5801
26.10.11 11:53
nonynka8 píše:
To si právě myslí hodně lidí, že se jen půjčuje. :lol:
Ale jde o zpracování knih, pak balení, zařazení, dělají se granty, získávají peníze, akce pro děti, besedy a tak :mrgreen:

tak to je taky dobrý :) je fakt, že u nás v knihovně taky majjí hromadu akcí :) hlavně pro malé děti, pro školy a myslím že i od nás ze střední tam obšas prváci nebo druháci zajdou na besedu

• načítám...
martinka25
26.10.11 11:55

Alex1
Vůbec se ti nedivím. Jako 1000 je v dnešní době velká částka. Já jsem platila cca. 2000 Kč za telefon. Teď jsem to vyřešila a když to nepřeháním, ta mi přijde cca. 600 Kč za jedno číslo a 300 Kč za to druhé. :-) Ale kdyby jsi někdy potřebovala poradit, tak stačí napsat. Mile ráda ti poradím. :-)

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+