Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Martinka25
Toho jsem si všimla že ste všechny fajn! a ještě jednou děkuji za milé přijetí
Alex01
jo a to školení by měli zakázat a to plošně ![]()
martinka25 píše:
Chlapy nic neřeší.Oni jsou totiž úplně v klidu. A my jsme jen ty hysterky co to řeší. Jo jo Alex oni na to mají specielní školení…
Ale nevím, kde se to školení dělá… Na ZŠ nebo na střední??? Nebo když nastoupí do práce…
hned po narození, jinak to nevidím!! ![]()
Alex01Ty jo, taková škála líčení. ale jako je to docela drahé. To bych na to šetřila dlouho… Jelikož platím dálkovou soukromou VOŠ… a to mi stačí… ![]()
24kačkač píše:
Ahoj snažilky!
Jsem moc ráda že sem narazila na tuto skupinku.Jsem tady dnes poprvé a moc ráda bych se k Vám připojila můžu?
Jinak se jmenuju Katka a je mi 24. s přítelem jsme spolu skoro 5 let a začali jsme snažit tento měsíc a už bych si moooc přála
Ahoj Kačko, vítej mezi námi, já jsm Verča je mi 25 a s manželem se snažíme taky zatím měsíc ![]()
nonynka8 píše:
Vítám novou snažilku![]()
¨
No s těma telefonama je to asi u každého podobně. Já měla hroznou zkušenost s t-mobilem ! Málem jsme zaplatili 10.000,– za nic ! Do vyúčtování za internet napsali nesmyslná čísla za stahování a málem jsem se vyvrátila, když jsme to viděla. Naštěstí jsem se nedala a telefonovala snad týden, nakonec se mi omluvili a platila jsem 500,–, takže rozdíl šílený. Ale kdybych se neozvala, musela bych to zaplatit
Já tím, že jsem na dětském, tak je to veselé, byste nevěřili, co se všechno od těch dětí dovím
to jo, děti jsou nejvíc bezprostřední a nepoví jen co neví
a ví toho většinoou hodně ![]()
martinka25 píše: Alex01Ty jo, taková škála líčení. ale jako je to docela drahé. To bych na to šetřila dlouho… Jelikož platím dálkovou soukromou VOŠ… a to mi stačí…
však neboj, já jen doufám, že než našetřím, tak mi to nezruší ![]()
Alex01
Takže hned po narození jsou proškoleni.
To by odpovídalo.
Také bych to zakázala. ale jak???
![]()
martinka25 píše:
Alex01Takže hned po narození jsou proškoleni.
To by odpovídalo.
Také bych to zakázala. ale jak???
![]()
musíme si ty naše mimča, pokud to budou kluci, vychovat tak aby s nima naše nástupkyně aspoň neměly takové „trable“ ale nevím jestli se nám topovede
Verunka8
Je to zvláštní pocit doufat v to že by se to podařilo na poprvé že?já už sem netrpělivě udělala jeden test a bya tam pouze jedna čárka…bylo to brzo…menzes bych měla dostat v sobotu…takže tento dej je můj druhý testovací ![]()
S těma chlapama.. Můj byl to samý, ale pak jsem mu nic neříkala, vůbec se o mimi nebavila a najednou. Soniku, my už mimi nechceme? A já, tys k tomu nechtěl nic vědět, tak ti nic neříkám. A teď je to, kdy máš ovu, jak ti je a tak ![]()
nonynka8 píše:
S těma chlapama.. Můj byl to samý, ale pak jsem mu nic neříkala, vůbec se o mimi nebavila a najednou. Soniku, my už mimi nechceme? A já, tys k tomu nechtěl nic vědět, tak ti nic neříkám. A teď je to, kdy máš ovu, jak ti je a tak
JJ já jsem to s mojím měla podobně, první breptal, že to furt řeším, pak jsem mu vysvětlila jak je to s plodnými dny a pak jsem to zkusila neřešit a byla podobná odezva a teď už stačí říct, kdy by bylo dobré na tom zapracovat a v pohodě ![]()
No to já když přišla s plodnými dny tak můj drahý si myslel že si dělám srandu…,,ty jako nejsi plodná celý měsíc''
no co dodat
24kačkač píše:
Verunka8
Je to zvláštní pocit doufat v to že by se to podařilo na poprvé že?já už sem netrpělivě udělala jeden test a bya tam pouze jedna čárka…bylo to brzo…menzes bych měla dostat v sobotu…takže tento dej je můj druhý testovací
J už mám po MS.takže tenhle měsíc to nevyšlo,ale to nevadí, jsme teprve na začátku
držim palečky,ale moc v to nedoufej,aby jsi nebyla moc zklamaná..... brala jsi předtím HA?
nonynka8 píše:
S těma chlapama.. Můj byl to samý, ale pak jsem mu nic neříkala, vůbec se o mimi nebavila a najednou. Soniku, my už mimi nechceme? A já, tys k tomu nechtěl nic vědět, tak ti nic neříkám. A teď je to, kdy máš ovu, jak ti je a tak
Taky mi bylo řečeno,že se na to nemám moc upomínat,ale totěžký člověk tím pak naprosto žije
jinak k tý hypotéce: nevím to jistě,jestli by nám jí kvůli tomu nedali,ale určitě by to byl větší problém, oni hned viděj ty menší příjmy ![]()
Verunka8
Jo brala právě že 8 let…nedělám si velké naděje ale co mi spousta lidí říkalo, že právě první měsíc si plodná i když právě nejsi…ten první měsíc je prý největší naděje …
Na druhou stranu mě pobolívá v podbříšku a bolely mě prsa tak těžko říct…kéž by ta MS nedorazila ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat