Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Hakrajta A jak vy rostete?
Je všechno v pořádku, cítíš se dobře? ![]()
@wallace Tak nam vyfoť dálnice na testu na pláži.
To jsem ještě nikdá neviděla - a že jsem tady toho za ty roky viděla hodně. ![]()
@wallace No citím se ne moc dobře, ale to je asi dobře.
Zítra jsem 10+4 a je přede mnou 3 týdenní čekání na genetiku, takže nervičky. My budeme teda čekat na tu dálnici na pláži, jak říká @baluuu8
![]()
@baluuu8 @Hakrajta Jee, no nemyslím, že by to bylo az na dálnice
Ale máte pravdu, že by to byla super fotka z dovolené
Ale uvidím, je to zatím pořád pidi, možnost, že je to Pregnyl,… Byť se nechci planně radovat zase, ale úplně jsem tý představě propadla teď
Ach jo, my bláznivky ![]()
@Hakrajta Tak jestli to ne moc dobře myslíš jako
tak to je dobře
Ale všechno boli, pichá a tak vid? Hlavně buď v klidu, nestresuj se, a genetika bude taky OK, uvidíš ![]()
@Hakrajta Přeju ti, aby to čekání do genetiky rychle uteklo a hlavně ať je všechno v pořádku. ![]()
@wallace No naštěstí nezvracím, ale je mi tak nějak permanentně špatně.
Co dnešní test?
@baluuu8 Děkuju moc. ![]()
@wallace Jee uplne to zatisi vidim! Dalnice a more
Moc drzim palce a jsem zvedava co dneska.
@Hakrajta Chudero,to jsem presne mela..3 mesice mi bylo permanentne blivno, ale zvracela jsem jen asi petkrat. Nekdo mi rikal, ze kdyz je tehuli spatne, miminko je zdravy, tak jsem se tim utesovala
A dej si hranolky z mekace, ty mi pomahaly ![]()
@Bjetuš No je to vtipné, ale taky mi pomáhají nezdravá jídla, hranolky, pizza, smažený sýr apod. Tomu se říká zdravá strava v těhotenství.
Jinak se taky uklidňuju tím, že je to dobré znamení, když mi je špatně, ale někdy už je to fakt těžký.
@baluuu8 Tak Ty se chystas za dva tydny „do akce“,hura! Hezky o sebe pecuj, dobre jez a neboj se vlka nic, jsme tu
![]()
@Hakrajta Je to tezky, vydrz, prejde to.. Ja se nemohla ani libat
Na zdravy stravovani ted kasli, jez na co mas chut. Ja jedla hranolky, cheeseburgery, parky v rohliku, cinsky polivky.
Behem 4. mesice se mi udelalo dobre a zacla jsem jist zdrave (kdyz nepocitam ty hromady sladkosti
),cvicit, plavat…
@ronia Ach jo, skoda
Ale jsi tak krasne pozitivni, ze priste to vyjde, o tom zadna! Mas plnej mrazak, tak je to fajn pocit vid.
@Soleil 11 Jako myslela jsem, ze novorozenata spi vic
Nestezuju si, to vubec! Ale pisu jak to je..prece nebudu predstirat, ze je to prochazka ruzovou zahradou.
Chapu, ze Te stvala dokonala maminka! Z ty bych teda mela depku! Taky mam dny kdy i strudl upecu..ale moc jich neni ![]()