Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Bjetuš No jo, já se nechám za týden v útetý prohlídnout a pak hurá pro dětičky.
Dobrá, tak já teda nebojím, nebojím…
![]()
@Kesssy To jsi zas moc pekne napsala!
Budu na tom pri pripadnem nejakem budoucim transferu myslet.
@ronia
vim ze na to neni slov - moc te tedy aspon na dalku objimam. Ono i kdyz clovek VI ze to nevyslo - testy apod., proste se mu zhrouti svet…drz se. ![]()
@wallace Nekeceeeeeeeeeeeej!!!
tak to beru vse zpet, ruce pryc od alkoholu!
Jezis to by byla pohadka.
Hele ale teda nenapinej a dej nejakou duchovou fotku, ja miluju na to koukat.
preju stastnou cestu, krasne uzivej, curej na papirky a davej na sebe pozor!
@Naomina Beru to je mi lito.
Porad znovu a dokola vid. Nekdy jsou ty mesice neunosny. ![]()
@Hakrajta Ty brdo uz 10+4???
Krasne ti to utika!
Chapu tu obavu z testu, tenhle cas musi byt asi skoro nejhorsi z ranniho tehotenstvi vid. Ale ja verim ze bude vse v poradku. ![]()
@Bjetuš @Soleil 11 holcicky dekuju
… ja jsem ale fakt v pohode
mozna kdyz nevyjde ket budu na prasky, ale ted se ani nedivim ze to nevyslo… jediny co me toci je ted ukrutna bolest hlavy a bricha z ms- po tom utrosi je to lahudka ![]()
@Bjetuš No ona me ani nestvala, to ne. Jen jsem s otevrenou hubou sledovala, jak to nektery zensky delaj levou zadni a druhy uz by padaly na hubu.
Vcetne me.
A vcera jsem ji ze stavby pozorovala jak umejva v osum vecer vsechna okna - proste takova supermatka!
A porad se snazim rodine tady vysvetlit ze my v Cesku mame pojem sestinedeli, oni to ani neznaj. ![]()
@ronia Tak dobre no.
ale stejne je mi to lito, kazdy nepovedeny transfer je smutny. Nemuzes si na ty bolesti neco vzit?
@Soleil 11 píše:
@Kesssy To jsi zas moc pekne napsala!Budu na tom pri pripadnem nejakem budoucim transferu myslet.
Kesssy má krásný dar - umí moc hezky psát… ![]()
@Soleil 11 Aha, tak me by teda stvala
Ma chuvu nebo jede na koksu
A nebo vlastne..kdyz nevi, ze existuje sestinedeli, tak ho neproziva!
Covece z Tebe taky musi mit sef radost.. Prijdes na 8 do prace a sednes k eMiminu ![]()
Jo a pripojuju se - zase jsi to @Kesssy krasne napsala… Takze kdy bude ta kniha?? Mas uz nejmin 10 ctenarek!
@Bjetuš Ma v baraku mamku, ale i tak. Musela bys ji videt!
Asi fakt jede na koksu. ![]()
No tak ted mam zrovna obdobi kdy toho moc na praci nemam, mam na starost Turecko a tam jsou ted nejake po-ramadanove svatky. Takze proste nic. ![]()
Ale brzy po me budes v osum rano plakat.
mame totiz novou sefovou a ta nam totalne prekopla kancelar, budem vsici sedet jinde a delat trochu jinak, takze mam od prvniho rijna utrum. Vubec nevim kdy sem budu moct chodit…
Jo a jsem tu uz od 6:45 prosim!!
rano jsem jela na kole a vdechovala ten uzasnej letni vzduch. Neuveritelny ze uz je pulka zari a venku je takhle! ![]()
@baluuu8 @Bjetuš @Soleil 11 Holky co mi to delate, vy jste me tak dojaly, ze mi tu tecou slzy
Vzdyt od toho tady ty diskuze jsou, ze se podporujeme, sdilime rady a zkusenosti…ja delam jen to same co vy. Mam to dnes nebo zitra dostat (brisko uz boli na menzes) tak jsem o to citlivejsi a vy napisete takova krasna slova, moc dekuji…a diky za to ze jste a jste takove jake jste
![]()
Tak holky, je taaaam
Pssst teda
A dneska to už je ne pidipidi dusik, ale pidi duch
Vidim do bez nejakyho natáčení a podobných skopičin. Vyfotit to teda zatim nejde. Ale tím, že zesílil si troufam tvrdit, že už to není Pregnyl ![]()
@wallace Ja se picnu! Samozrejme radosti a zatim tise, ale to je tak uzasny!
Cely rano tu cumakuju a cekam, jak dnesni testovani dopadlo, tak uz muzu jit neco delat ![]()
@Soleil 11 Je fakt nadherne, to je dobre, ze si to uzivas.
Jako jestli bude sefova delat problemy, tak tady sepiseme petici. Ze proste muzes/musis byt tolik a tolik hodin na eMimcu. Nebo rekni, ze to mas predepsany od terapeuta!
Budu na Tebe myslet, at to neni tak hrozny..ale vetsinou jsou tyhle zmeny k horsimu ![]()
@wallace
ty voue nekeceeej! Jezis to je sen, to bude uzasna dovca!!
kolik jsi DPO? Holka jezis ja su tak stastna za tebe.
a teda neskonale ti to v dobrem zavidim. To se teda priznam!! ![]()