Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@wallace určitě to vyjde. Tak hezkou dovču ve 3, nebo jak psala @Soleil 11 ve 4
![]()
@Kesssy Ona uz dve deti ma, rozvedena. Zhrzena. Pro tu uz bude job jenom priorita v zivote…
to otehotneni bych prala predevsim sobe, abych odsud na 2-3 roky vypadla. ![]()
@wallace Nestrasim, jen nahlas premyslim.
Beru opatruj se, moc mocinky moc. Ne abys tam honila nekde zraloky nebo tak.
Teda jsem zvedava jak dlouho to vydrzis muzi nerict, u me by to vedel okamzite, pac kdybych si nedala vecer sklenku vina, myslel by si ze umiram…
a nebo ze jsem v tom. Aaaach to je krasny pribeh. Chci po navratu recko-ceske dalnice jako prase! ![]()
@Soleil 11 Aha, skoda no. Tak to je jasny, tak to do 1.10. klapne u tebe ![]()
@wallace krasnou dovcu a tluste dalnice ![]()
@Kesssy
teda to uz moc casu nemam do prvniho rijna. No pokud se pred par dny nestal zazrak, tak budu muset kousnout do kyseleho jablka. Dokonce jedna kolegyne co ma 41 let premysli ze pujde do druheho (ktere doted nechtela) pac tu nechce byt. No snad to nebude tak hrozny, uvidime. ![]()
@Soleil 11 zazraky se deji, tak uvidime
asi ti to moc nepomuze, ale ja pracovne taky zadna hitparada ![]()
@Kesssy To me mrzi.
Ja pracovne nemuzu rict pul slova, super plat, spoustu dovoleny, prescasy, super pracovni doba, super prace. Ale je az sokujici co dokaze udelat jeden novej clovek v kancelari kde sedi 60 lidi…
ted jsem se zrovna zas dozvedela par perlicek, ja se nestacim divit. Nektery lidi si tim asi kompenzuji zmrskanej soukromej zivot… ![]()
@Soleil 11 no to teda…kompenzovani si v praci vlastni neschopnost udelat neco se svym osobnim zivotem znam - snad se to usadi, budu drzet palecky ![]()
@wallace Teda holkaaaa, koukám ![]()
Holky, tak mi to po diskuzi ohledně vesmíru nedalo a něco jsem si vyguglila o tom Gabrielovi(vesmír jsem žádala už loni). Sice jsem ho zadala až dnes ale věřím ze to dopadne. Jeho číslo je 9 a celý ten kolotoč začal právě 9.9. 2016 a rok je pri součtu také 9
no a když to vše půjde jak má, tak testovat budu před narozeninami ![]()
Holky moje
![]()
Vyšetřila jsem si chvilinku a musím nahlásit, že už mám našeho jedinýho bojovníčka v bříšku. Bylo to naprosto kouzelný, mají nově zavedení pod kamerou, takže jsme to s manželem ( to je divný to slovo
) krásně sledovali na obrazovce. Bylo to dojemný. Zaplatila jsem si před a po ještě tu akupunkturu, to bylo taky moc fajn. No a ted dlouhých, předlouhých 14 dní. ![]()
Nevím, jestli Vás všechny stihnu dočíst, každopádně moooc tichunko gratuluji k pozitivním testíkům a kdo započal koloběh IVF mooo držím palečky.
Tak strašně jste mi chyběly hooolky moje
![]()
@audiomax tfuj tfuj tfuj ať to dobře dopadne. Včera jsem si na tebe vzpomněla, resp na šaty jak jsi říkala ze budou z oblíbených týmu. Tak jsem se chtěla zeptat zda byly a případně na foto ![]()
Jé děkuji, to je milé ![]()
Nakonec jsem to musela vymyslet jinak, protože ty nálepky ani nášivky se mi nepodařilo sehnat. Takže jsem měla modrý šaty z půjčovny ( modrá - Kometa ( hokejový klub
)) a na to jsem si sešila 4 šály těch klubů a měla jsem to seplé přes ty šaty když jsem šla za ženichem. Fotečky hodím, jakmile nám je kámoš dodá.
Ahoj holky, tak k nam do rodiny dnes v 11:15 přibyla nová princezna.
Radeckovi se dnes narodila sestrenka Elenka. ![]()
@Lentilkaaa83 No prosim - jestli tohle neni souhra nahod s tema devitkama!
Preju aby sis nadelila ten nejkrasnejsi darek. ![]()
@audiomax
ahoj pani manzelko!
Jsem moc rada ze transfer probehl jak ma. To s tou kamerou myslis jako ze ta kamera jde dovnitr s tou kanylou??
Ja to vzdy vidim az pak na obrazovce pri UZ kdyz ho udelaji po transferu. Tak to muselo byt krasny.
Strasne drzim palce, je to silnej bojovnicek. ![]()
@audiomax jsem tak ráda, že jsi se mezi nás vrátila
Strašně moc ti přeju, aby se bojovníček zabydlel a vykoukl až za nějakých 9 měsíců
. Jen doufám, že se na testování chystáš dřív. Nemůžu odjet na svatební cestu aniž bych věděla, zda ti to vyšlo moja.
U mě už probíhá docela mega nervozita. Asi je to tím, že mám vše hotové a můžu se soustředit pouze sama na sebe
. Takže už neděle skoro nespím…
Zítra nás konečně čeká imunologie a do měsíce by jsme se mohli pustit do dalšího boje, teda pokud všechno dopadne dobře ![]()