Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@audiomax Ten utroš je otrava, já měla 2-0-2 a taky jsem toho měla plný zuby, ale to do 12. tt vydržíš a pak bude pohoda. ![]()
@audiomax tak to je nádherná zpráva, jen se raduj a my všichni s tebou
ty nás za to všechny poprskáš ![]()
@audiomax potichu gratulujuuu
po x měsících jsem zase nakoukla a tohle je krásná zpráva ![]()
@mimi82 tvé ztráty mi je líto ale máš doma cácorku a to ti to určitě vynahrazuje
. Jinak gratuluji k úspěšné kontrole v šestinedělí
, a jak píšeš určitě vše doženete ![]()
@audiomax krásný testík
, určitě se šetři
, já taky než jsem si zvykla že nesmím moc tahat těžký věci mi to chvilku trvalo
Opravdu se šetři
moc na tebe myslím ![]()
@Terajsek ahoj
Sigoušku
moc ti to s maminkou sluší
![]()
@audiomax - krásné HCG
gratuluji k úspěšné kontrole
. Souhlasím s tebou, pokud by jsi musela náročné dojíždět do práce tak na to prd a radši odpočívej s šetři se pro prdolku
. Já si taky nedokázala představit že budu doma ale ted jsem za to ráda
. A raduj se, holky to pochopí
.
Holky moc se raduji za každou dálnici a postupné krůčky k úspěšným pokusům
. Zároveň jdu k vám pro radu, opět mě dostihla nějaká mrcha nemoc a ne moc zdárně s ní bojuji. Bolest v krku a rýma a nemůžu se toho zbavit a ani se to nelepší
. Piju čaj se zázvorem citronem a medem ale žádný efekt, na rýmu nic protože v lékárně mi paní ani nic neporadila prý v mém stavu toho moc není
. Mám bílý povlak na jazyku a mám obavy abych neměla angínu
.
@Mišule232 Na bolest v krku můžeš Septisan se to myslím jmenuje.
Pak bych šla do tymiánového krému z Justu a mazat, mazat..
@Mišule232 A na rýmu sprej Stérimar Bébé, to je po mrňata to můžeš také je to s mořskou vodou.
@audiomax To je skvělý, že budeš doma! Doma se zabavíš, neboj! Budeš budovat hnízdečko, dávat dohromady věci pro prcka, choď třeba plavat, s kámoškou na kafíčko..
Teď se prostě starej o sebe a o miminko, nic jinýho neni důležitý
Toho utroše je teda darda
Já brala 1-0-1 a teklo to ze mě..
@Bjetuš Já jsem po Ivf brala utroš dokonce 4-4-4
Hnus fialovej!
![]()
Zdravím, dneska jsem byla na kontrole a ve zprávě mám psané HSG:pravý vejcovod volně průchodný, levý s latencí. Nevíte někdo co to znamená to slovo s latencí?
Jinak zítra si mám pichnout pregnyl 5000IU, od čtvrtka plán. styk. pokuď neotěhotním poté nasadit Clostilbegyt 1×1 od 3-7DC, kontrola 11-13DC na ultrazvuk a naplánuje se IUI AIM.
Milé dámy, kdy bývá od pichnutí Pregnylu ovulace, do 36 hodin nebo po 36 hodinách? Na různých diskuzích jsem se dočetla dvě různé informace.
@baluuu8
To se do cloveka snad ani nevejde! Si cely den jen lezela s nohama nahore ne?!
@Bjetuš
No byl to hnus, velebnosti.
V noci jsem nemohla spat, no strašný. ![]()