Snažilky o první 30 +

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7837
25.10.16 09:02

@Esíčko.85 manžel má 15% progresivních spermií, tak jde vidět, že i to stačí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
25.10.16 09:38

@Izie tak to je paráda. :srdce: Urcite te chapu ze to beres s rezervou po svych zkusenostech. Vseci ti tu drzime palce a bude to dobry :hug: 15% ty brdo, je to o štěstí a na vas se usmalo :dance: Ja se vcera seznamila s holkou 36let co ceka 3dite s manzelem, ktery ma „papiry na neplodnost“ prvniho kluka maji prave z ivf.Pak to slo jaksi samo a sou u tretiho tehu. Verim na zázrak a snad se tu ostatni take dočkáme :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19749
25.10.16 09:39

@Izie Test je fakt unikátní! :potlesk: Tohle prostě vyjde. :andel: :andel: A mě čeká v sobotu KET. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7837
25.10.16 09:54

@Esíčko.85 myslím, že má dokonce stejnou diagnozu, jakou máš napsanou v podpisu. Nebo něco podobnýho, má pocit, že tam jen neměl to slůvko terato, ale jinak úplně to samý. Doktor mi vysvětloval, jak se počítají ty vzorce, jestli je chlap plodný nebo ne. Jednoduše vezmou velkou skupinu mužů, jejichž ženy mají děti a podle jejich spermiogramu se najde ten nejhorší a ten je pak brán za spodní hranici. Ale jde vidět, že i s horším výsledkem to jde…
@baluuu8 budu na tebe v sobotu myslet :hug: :hug: :hug: :hug: A za 14 dní další testík. hezky se svez na těhu vlně :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19749
25.10.16 09:56

@Izie Moc děkuju, strašně ráda bych se svezla :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3961
25.10.16 10:34

@Izie No ten je nádhernej :srdce: :dance: Vím, že se bojíš. Dovoluju Ti být realistka, ale žádný negativní myšlenky povoleny nejsou :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3961
25.10.16 10:46

@baluuu8 Jé tak konečně v sobotu! Budu na Tebe moc myslet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19749
25.10.16 10:48

@Bjetuš Děkujuuuu. :hug: Konečně už to vypukne. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7837
25.10.16 10:50

@Bjetuš negativních myšlenek mám bohužel plnou hlavu. Víš co, skoro na chlup před rokem jsem našla svůj první pozitivní test, jenže tenkrát jsem ještě fakt netušila, co se může stát. Historie se opakuje, až nějak moc děsivě.
Já si strašně přála letní miminko, malýho ráčka a zas to vychází plus mínus na manželovi narozeniny. Takže teď budu spíš pesimistka, jinak bych to asi nedala, další zklamání…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
264
25.10.16 12:02

@medmenka Jak pise @baluuu8 chlorella a zeleny jecmen jsou moc fajn, akorat treba ja ten jecmen proste nezvladnu, jelikoz je to zelenej zabinec :lol: )ale ja se treba neskamaradila ani se psylliem :-) ja mam na sobe vyzkouseny ze mi s imunitou pomuze rakytnikovy olej (nebo i stava, ale ta uz je taky vcelku hnusna) nebo eleutherococcovy extrakt. Ale je to jako se vsim, je treba si pohlidat kvalitu. Drzim palce, at je brzy lip ;)
@Izie moc moc gratuluji a drzim palce, at je vse ok ;)
@baluuu8 jee, toto utika, tak to budu v sobotu mackat co mam, aby to vyslo :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
25.10.16 12:04

@Kesssy - Ty jo, tak to budu držet palečky, ať se přidáš k naší vlně co nejdřív. Víš, pár dní se zabavím, třídím, vyhazuju, čtu, poslouchám hudbu, ale pak přijde den, kdy mě nic nebaví a chci se vrátit zpátky. Vím, že v tomto bytě a městě nebudu dlouho. Jen ještě nevím, jak to udělám. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

@medmenka - Pane jo, Ty si teda vyžereš fakt všechno. To je smůla. Ono to hodně i souvisí s psychikou si myslím. Chtělo by to nějakou očistnou kůru, přírodní nejlépe, nemáš kolem možnost třeba akupunkturu nebo nějakýho homeopata?

@Mišule232 - No nejsem no a už přemýšlím, jak to vymyslet a nastěhovat se zpátky. :mrgreen: :mrgreen: Jsem hrozná já vím. Ale já trčím doma a ještě dalších pár let budu, a tady je 3 patro bez výtahu. Bohužel jsem si to uvědomila až po nastěhování. :,( Uplně Tě chápu, já jsem totiž taky na odstřel a to jsem teprve 9tt. Nemáme to jednoduchý viď. :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
25.10.16 12:12

@Izie - Beru, bude to dobré, já už tomu taky věřím. Včera jsem byla na kontrole už u svého gyndaře a dostala jsem těhotenskou průkazku. Dokonce na mě bojovníček mával :mrgreen: :mrgreen: :srdce:
Máš krásnou dálnici a luxusní příznaky. Mě je blbě furt, celej den, možná proto mám tak blbou náladu a neužívám si to. Nic mi nechutná, všechno mě smrdí a je mi furt na blití, pálí mě žáha a bolí břicho. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
U žádného těhotenství jsem tohle neměla, ani u holky, nebo už si to za těch 18 let nepamatuju. Že bych měla chodit do práce, na to nemůžu ani pomyslet. Už mám termín u doktora? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
25.10.16 12:19

@Lentilkaaa83 - Gratuluji k pozitivním výsledkům, bylo to jasné jak facka :mrgreen: :dance: :* :*

@Hanka1982 - že ten blbej podzim na nás tak působí co? A co u Tebe, všechno v pořádku?

@baluuu8 - V sobotu na Ket? No tak to držím moooooc palečky. Nezapomen na ananas :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19749
25.10.16 12:21
@audiomax píše:
@Lentilkaaa83 - Gratuluji k pozitivním výsledkům, bylo to jasné jak facka :mrgreen: :dance: :* :*

@Hanka1982 - že ten blbej podzim na nás tak působí co? A co u Tebe, všechno v pořádku?

@baluuu8 - V sobotu na Ket? No tak to držím moooooc palečky. Nezapomen na ananas :mrgreen:

Děkuju. :srdce: No neboj, budu jist ananasů radsi i s tou kůrou a listama. :lol: :mrgreen: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4085
25.10.16 12:24

@baluuu8 :hug: držím moc a moc palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie