Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Esíčko.85 gratulace holka
Je to tam, o tom není pochyb. Další těhule, pane jo, mám z tebe obrovskou radost ![]()
@Esíčko.85
gratuluju, uz mozna ani ne potichu pri takove dalnici. ![]()
@Izie Tobě taky moc gratuluju ke kontrole, nádhernou fotečku jsi sem dala…
Mám radost, že je všechno v pořádku. ![]()
Holky, nemáte některá zkušenosti s Dornovou metodou? Uvazuju o ni… ![]()
@Esíčko.85 no tak to je luxusní testík
mám s tebe radost, jen tak dál ![]()
Holky všem dekuju ste nejlepší.
Moc růžově to nevidím dnes pro zmenu trpim krutyma bolestma, jak kdyz strevnima. Pokazde jdu na zachod a nic.Tak si říkám co se ma stat se stane.
@Mišule232 na krev jdu v pátek 25.11.
Holky já začínám mít strach
do zítřejší kontroly se asi zblázním. Teď odpo jsem začala trochu špinit
zatím to je tedy vidět jen na papíře když jdu na WC
@Lentilkaaa83 @Esíčko.85 Nebojte holky, bude to dobrý, myslím na Vás a Esíčko dej vědět!
@Hergi Ahoj, bohužel ne, snažení 6 let, ufff to je číslo, co? Ale nesmí Tě to odradit. Poslední antikoncepci jsem měla ve 28!!! A dnes je mi 34…
@Naomina to je sileny, 6 let a nic, desivy. Ja uz to pred par lety zkusila s jinym pritelem, se kterym jsem si byla jista, ze spolu zustanem, zkouseli jsme to 3 mesice a nic, antikoncepci neberu, jen jsme si davali pozor a taky nic. Je mi 30 a mam strach, ze to nepujde tak lehce
drzim palce at se ti splni tvuj sen
@Naomina jsem to divne napsala. S byvalym jsme byli par let, jen jsme si davali pozor a nic a pak to zkusili na ostro tri mesice asi a taky nic. A ted s mym nynejsim je to stejne, zatim nic
@Naomina vsichni kolem me tehotni, nebo maji deti a ja zacinam mit strach. Uz me druhy den poboliva v podbrisku, sex jsme meli 12.11. a pak 19.11. Co to muze byt? Minuly mesic jsme to mela stejne a nic z toho nebylo.