Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@kackarec Co máš z injekce? Já měla obden agolutin, ale snad přes měsíc ![]()
@WmarliesW - No já si myslím, že my tu genetiku z car taky máme, ted si mě nahlodala, takže jdu pročíst papíry z repromedy, jestli tam bude nějaká zmínka a po PGS taky máme, kde vlastně Down a ještě něco je vyšetřenej, takže taky asi nemáme v plánu ještě něco navíc. Jen si ji poslechnu a uvidím.
@Lentilkaaa83 To je hezký
Jen tak, nebo nějaký významný datum? Jestli jo, tak přeji vše nejlepší k čemukoliv ![]()
@audiomax krome toho ze beru utros 2-2-2,jeste k tomu cyclacur 1-1-1 (to je estradiol) tak ty injekce se jmenujou innohep (je to na redeni krve) to vse na 14 dni do doby nez budu testovat, pak se uvidi jestli se zadarilo a co mi napisou dal, ale podle dnesnich krevnich testu reaguju na utros a ty druhy prasky dobre ![]()
ty jo, ted jsem vytuhla, otevru oci a nade mnou stoji manza a pta se co chci k obedu
tak ted je v kuchyni a vyvari, mam stesti, ze varit umi
jinak bych byla asi na chlebu s maslem ![]()
@kackarec Držím moc pěstičky a myslím na tebe!
Opatruj se, ať je bobánkům u tebe dobře a už se nepustí ![]()
@audiomax No, tak to vidíš, jakej já jsem pacient…
Lítám jak hadr na koštěti od nevidím do nevidím, v práci totální masakr teď před koncem roku, Vánoce,… nic nestíhám…
A já měla za to, že první advent byl už teď v neděli… Nebyli jsme doma, tak jsem svíčku zapalovala až v pondělí a ještě mi bylo líto, že jsem to prošvihla ![]()
No mám to už v tý hlavě pěkně pomotaný ![]()
Tak si ji aspoň budu moct zapálit v neděli znova a bude to včas ![]()
@wallace ahojky,moc dekuju, ty 2 tydny budou nekonecny, ale budu to muset vydrzet ![]()
Jinak, holky, mám dnes za sebou návštěvu u Dr. a od rána si tu sedím a bulím si pěkně do klávesnice… ![]()
Shrnutí Dr… spermiogram ztěží na 50%, zakloněná děloha a endometrióza vpravo…
K tomu jako novinka a bonus navrch z dneška cysta na pravém vaječníku, začínající myom na děložním hrdle a endometrióza se mi s největší pravděpodobností dost rozšířila i na levou stranu
Poslední tři cykly jsem měla MS doslova pekelnou ![]()
Přirozené šance nám Dr. dává 2-3%
To je teda terno…
Takže mě asi čeká laparoskopie.
Takže další kapka do toho blázince, ve kterém se momentálně nacházím ![]()
A pak si mám pamatovat, kdy že to začíná Advent… ![]()
Tak jen doufám, že někde neprošustruju Štědrý den
![]()
@wallace Nebrec prosim, to bude dobry
mas stejnou prognozu jako ja, tohle neni ztraceny, taky mam nalez endometriozu, mam jeden vajecnik prilepenej k deloze a loziska kolem dokola, pri ms trpim jako zvire, takze te docela chapu…taky jsem mela cysty, ale nastesti zmizely samy a laparo sem s diky odmitla s tim, ze nechci ztracet cas, ale pokud mas endosku rozlezlou a cysty okolo, tak bych laparo doporucila, oni te krasne vycisti a pak pujde snazeni samo uvidis
my taky mame sanci na prirozene tehotenstvi 2-3 procenta a to manza ma spermio v pohode, problem je u me
urcite si s doktorem sedni a prober vsechny moznosti, preju hodne sily a hlavne to nevzdavej, v dnesni dobe se da vsechno resit ![]()
Ahoj holky, tak po mesicni pauze kdy jsem nemela vajicko, to vypada dobre. Vcera jsem byla na kontrole v Car a doktorka rikala ze mam dobrou sliznici, foliky mam na kazde strane 1 o velikosti 18mm a 16mm. Dostala jsem pregnyl a na dnesek mam planovany styk. Poprve mi to takhle vyslo ale bylo to biochemicke tehu, dalsi cyklus nic nebylo zadne snazeni az tedka.
@wallace Ahoj, hele jak tak řvala v květnu, kdy mi řekli, že musím už na druhé laparo, řvala jsem tak, že jsem nemohla řídit. No a 7.12 jdu na kontrolu a také se moc bojím :-/ hlavu vzhuru, máme to komplikovanější. Já mám taky endošku… je to dnes skoro běžné. Musíme se s tím poprat, neboj se, bude zase líp… ![]()
Holky, tak já to po pěti dnech zpoždění dnes dostala, ale zase mě to nepřekvapilo. Od té doby jsem si dělala asi 5 testíků a duch byl jen na tom prvním a na dalších čtyřech nic. Poslední jsem si dělala včera a negativní a dnes ráno jsem to konečně dostala :-/