Snažilky o první 30 +

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6327
7.12.16 20:07

@medmenka viter byl ok nic tam nebylo, napsala ji prasky na prujem rekla diutu, nic sladkého, tucneho nic mlecneko a poslala nas dom

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
7.12.16 20:08

@medmenka ja mam imunitu na hrane tak proto vse vždy všechno chytnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
7.12.16 20:14

@hanka1120 no tak to je teda také zvláštní přístup dětské doktorky, 10 dní průjem je teda na dítě docela dlouhá doba, bude hubeňour.
No s imunitou já mám také problém, ale doufám že se to po odstranění mých zhnisaných mandlí zase srovná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4671
7.12.16 22:32

@Monsim no jestli to nedopadne, tak to bude určitě biochemické, neb tam duch byl zcela zřejmý…já jich prodělala několik a moc dobře znám ty pocity, když má člověk pocit, že se zadařilo a pak z toho nic nebylo…stejně držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
7.12.16 22:54
@Naomina píše:
@Monsim Možná máš stejný problém jako já. Já měla na testu ducha, už jsem to tady psala, dnes mi Dr. řekl, že mám možná ten problém, že potratím prostě než přijde MS, tedy biochemko nebo jak se tomu říká… prože mezi cykly i špiním, a právě na to mi dal ten utroš, aby se, kdyby něco, zárodek udržel. Každopádně duch tam byl a viděla jsem jej dobře, určitě ještě testuj dál. Já si udělalal po tom // testu ještě 4× a ty už byly negativní, ale bylo to s odstupem několika dní…

Těžko říct. 2 dny meškám. A asi zítra přijde. Měla jsem křeče a teď mě bolí v podbřišku.
A je to teda příšerný a myslím, ze bude hůř.
Pokud se pletu tsk testnu v pa.
Já mezi cykli nespinim. Jen tenhle cyklus trošičku a jen 1×.
No nezbývá než čekat :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
7.12.16 22:58
@Lucia81 píše:
@Monsim no jestli to nedopadne, tak to bude určitě biochemické, neb tam duch byl zcela zřejmý…já jich prodělala několik a moc dobře znám ty pocity, když má člověk pocit, že se zadařilo a pak z toho nic nebylo…stejně držím palce

No a jak tomu zabránit? To znamená, že je něco špatně?
Já nikdy nenašla ducha nebo dálnice. To bylo úplně prvně. Koukala jsem na to jako blázen 8o :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1020
8.12.16 08:49

@kackarec @medmenka díky za radu holky, jen při tom zavádění dovnitř, mám pak chvíli ležet nebo nemusím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1020
8.12.16 08:51

@Monsim Tím zabráníš právě tím ustrogestanem, co jsem také dostala na předpis…ale zase jsou to hormony, které jsou jen v případě nouze dobré užívat. Já měla taky krásného ducha :zed: a nic no..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
770
8.12.16 09:12

@Naomina ja bych potom chvili lezela, ale s tim ti moc neporadim, ptz ja jsem v posteli uz 14 dni, je mi tak zle a jsem po ET tak nafoukla, ze nemuzu poradne chodit, nastesti to neni OHSS ale hnusna reakce prave na utros :-( k tomu jsem jeste dostala prasky na estrogen a injekce na redeni krve :zed:

Holky dneska rano jsem byla na krvi, vecer v 6 budu mit vysledky, tak pak dam vedet co a jak :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
8.12.16 09:38

@Naomina no právě a ten utroš mi dát nechtěl. Protože když viděl jakou reakci jsem měla na clostik tak řekl ze mi ho dá až když bude vědět že mám dálce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
8.12.16 09:45

@kackarec jejda čekačka ještě až do šesti? To je mazec. A co manža, prozradilas testování?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
8.12.16 09:49

@Naomina Já zaváděla 3-3-3. Ale celej jsem cítila, jak to ze mě pomalu teče ven. Ráno jsem většinou chvilku ležela, ale moc to nepomohlo. Někdy jsem zavedla novej, když vyklouzl celej, ale jinak je to prej normální, že něco vyjde. Určitě je lepší zavádění i když určitě ne příjemnější. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
770
8.12.16 09:50

@audiomax jj to je tady normalni, ze musim cekat cely den na vysledky, jj rekla jsem mu to, byl stastnej jako blecha, proto jsme jeli na krev uz dneska a ne az v patek :-) je hrozne zvedavej :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
8.12.16 09:54

@kackarec No tak super, mooooc držím palečky :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:
Já věděla výsledky asi do hodinky, to je fakt síla takhle čekat. Ale když víš, není to tak napínavý co? Tak pak hned napiš. :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
770
8.12.16 10:06

@audiomax Dekuju,urcite dam pak vedet :-) je sice fakt, ze tusim, ze se zadarilo, ale i tak clovek nikdy nevi, jestli to bude dobry, jestli bude hcg stoupat, vcera jsem volala dr a ten mi rekl, ze musim nejdriv na 3 kontrolni odbery krve a ze az pak me chce videt, takze doktora uvidim asi tak za tyden a neco :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí