Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anajka82 Taky te mezi nama vitam ![]()
Jinak holky, mluvila jsem dneska s dr, na dalsi HCG jdu az v pondeli, to se do ty doby asi zblaznim ![]()
@Monsim to mě mrzí, ale zase si říkej že jsi aspoň nemusela na vyvolávačku že se ti zase cyklus nerozházel. Já se k tobě přidávám, dneska také mrcha dorazila a je mi teda zase hrozně, ani nejsem schopná vstát s postele jak mi je. To jsou ty mé cysty ![]()
Tak další kolo s clostylem?? budu moc držet palce ať se tentokrát zadaří.
@Anajka82
vítej mezi nás, koukám další Genneťačka
už máš nějaké pokusy za sebou třeba IUI? Tak snad rok 2017 bude štědrý a nám všem přinese konečně zdravé miminko.
to je strašný kolik let tohle už píšu
![]()
@medmenka zlati tak ať ti dr předpis Aescin-Teva ty jsem brala já na cysty a byly fuč.
Berou se 3× denně.
Jinak nevím jestli cyklus rozházeny mám či ne ale dostala jsem to o 3 dny později.
A ano, druhý cyklus s clostikem začne za 4 dny. To to se mnou zas zamava ![]()
Protivná, nadrbana a náladova
![]()
A taky unavená ![]()
Jinak taky ležím a trpím
![]()
@kackarec Prosím Tě, máš to potvrzené, tak si dej nohy nahoru a v klidu si to užívej. Stejně nic neovlivníš, co se má stát, to se stane. ![]()
@Terajsek @Lentilkaaa83 @j-p @Bjetuš Holky děkuji ![]()
@kackarec Tak paráda moc ti to přeji
,odpočívej a nabírej sílu na další čekání ![]()
@mimi82 máte doma krásné zlatíčko usměvavé
jak se krásně kulišácky dívá prdelka ![]()
@medmenka ahojky
myslela sem na tebe, jak asi válčíš a ctu že zrovna s ms
mimo ms se cítis lepe? Ty mandle a mocak lepší?
@Monsim chápu, ty hormony dělají s člověk věci. Tak to jsi měla úplně stejné zpoždění jako já
já jsem teda nepočítala že vůbec mrcha sama dorazí, fakt mě to překvapilo.
Na Aescin-Teva se doktorky zeptám co mi na to poví. Bylo by fajn to nějak aspoň mírnit, protože pak je to mazec, jsem na několik dní vyřazená s provozu, asi nemusím líčit máš také své zkušenosti
Tak ať je co nejdříve zase hej
dneska trpíme společně na dálku
![]()
@Esíčko.85
tak močák už v celku v klidu, ještě teda nejsou výsledky moči, mám si zase zavolat v pondělí to snad budou. Krk je každým dnem lepší, jen pořád nemůžu jíst všechno, jen co mě štve je že pořád necítím zadní část jazyka a mám mizernou chuť, ale to se snad časem srovná. Ale konečně mě přestávají bolet klouby
tak snad to opravdu za to stálo.
Ahojky,
tak už jsme doma, bylo to náročné ale dali jsme to. Ted obíháme všechny doktory které je potřeba aby Tádu všichni viděli a snad pak už bude klid. V průběhu hospitalizace jednou skončil ještě na jipu ale pak už to bylo dobrý.
Musím vás dočíst jaké tu máme novinky
. Jinak jsme moc hodný, budíme se po 3 hodinách na papání jinak stále spinkáme
. Fotku pošlu z mobilu ![]()
@Mišule232
tak si uzivejte klidu doma konečně. Těšíme se na fotky ![]()