Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lentilkaaa83 tak tfuj tfuj, zítra na tebe budu myslet. Uvidíš, být máma je to nejkrásnější co tě může v životě potkat. Dneska je tomu našemu uzlíčkovi týden ![]()
@Lentilkaaa83 drzim palce at je to rychle. Princezna uz je nacincana dost tak ven k mame
A to dlouhe vyvolavani jsem „vyzrala“ ve skupince ja, u Tebe to bude supky dupky ![]()
@Izie
ja chci taky
je moc krásnej
hned bych se s ním pomachlala.Tak ses dočkala vid
![]()
@Izie pozdě ale přeci, moc gratuluji k narození tvého krásného chlapečka
je úžasný. ![]()
@Lentilkaaa83 moc na tebe myslím
a těším se na další miminko v této skupině ![]()
@j-p @medmenka holky moc děkuji. Je to můj malý zázrak. Však mu každý den opakuju, jak moc ho s tatínkem milujeme
![]()
Ahoj holky, dnesni kontrola dopadla dobre. Merime 3cm, podle ultrazvuku dneska jsme 10+0tt a termin porodu se nam posunul z 30.1.2018 na 25.1.2018.Tyden nam odpovida podle MS. Dostala jsem tehu prukazku kde mi doktorka napsala termin porodu 2017 ale ja si toho vsimla az doma tak jsem si to prepsala ze 7 na 8.Dneska jsem dostala plno brozurek a plno terminu a do toho jsem se jeste dozvedela od mamky, ze vcera mela babicka pohreb, ze mi to nechtela vcera volat ze vi ze jsem tehotna.Ze zemrela minuly tyden ve spanku. Takze dobre i spatne zpravy. V pondeli 10.7.na lacno na krev, donest moc.Ve stredu 19.7.jdeme na 1 screening a pak v pondeli 31.7.na kontrolu. Doktorka mi rekla ze si mam zajit k obvodni doktorce a zubarce, nevim teda kdy, to mi nerekla kdy se tam tak chodi nebo do kdy.
@destovakapka moc gratuluju k úspěšný kontrole
. S babičkou mě to moc mrzí, mě zemřel děda ani ne 14 dní před narozením malýho. Takže asi tuším, jak ti je.
Je úplně jedno, kdy si zajdeš na ty kontroly. Já byla na obou až po 20. týdnu. Jen ty razítka měj ![]()
@Izie píše:
@Lentilkaaa83 tak tfuj tfuj, zítra na tebe budu myslet. Uvidíš, být máma je to nejkrásnější co tě může v životě potkat. Dneska je tomu našemu uzlíčkovi týden
Zlato, ten je úžasnej!!!
Fešáček malej
Krásně si ten milovanej uzlíček užívejte
![]()
@destovakapka Moc gratuluju ke kontrole, už vypadá jako malej sněhuláček
To je nádhera. Ohledně babičky to jsou špatný zprávy, ale i to je, bohužel, život… Ty se hlavně pokus ničím nestresovat, ať jste s malým bobískem v pořádku ![]()
@Lentilkaaa83 Moc na tebe myslím a držím pěstičky, ať jde všechno, jak má a zítra už budete mít tu vaši malou kočičku u sebe
![]()
@Lentilkaaa83 Vzdyt je dneska 29.,tak sup sup at uz je venku! ![]()
@medmenka @wallace @Bjetuš holky děkuji. Dneska už nic dělat nebudou, až ráno v 5 budíček a kolem pul 7 tabletka. Doufali jsme, že to toho 29 dá, ale evidentně ne.