Snažilky o první 30 +

Napsat příspěvek
Velikost písma:
45
24.7.14 23:26

@SáraW Chápu tě, já to kamarádce taky moc přála, vyrůstali jsme spolu skoro jako sestry. Nejhorší pro mne bylo, že kámoška otěhotněla ihned po vysazeni antiko a já se už nějaký pátek snažila.
Regrese je psychologická metoda, kterou se vracíš do minulosti. Já to asi ani nebudu umět pořádně vysvětlit. Probíhá to jako by v hypnóze, ale není to úplná hypnóza, jsi tak nějak při vědomí, jen je ti navozen takový jiný stav vědomí, při kterém se vracíš do minulosti a odbouráváš si bloky v hlavě. Já na to nikdy moc nebyla, ale byl to pro mne velký zážitek, při kterém jsem tam nechala tolik slz a bolesti. Ulevilo mi to. Proces to byl na 5 hodin, dost věcí jsem si po tom přerovnala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
24.7.14 23:27

Oprava v textu, vyrůstaly jsme spolu :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
25.7.14 00:10

@SáraW a vy jste byli s přítelem v CARu nebo někde? Dělali mu spermio?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
25.7.14 12:06

@SáraW tak to držím palce, ať se to povede a je jedno jestli přirozeně (samozřejmě by to bylo lepší) a nebo s pomocí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
25.7.14 13:39

Ahoj holky, nedavno jsem mela 34 a uz si pripadam trochu za zenitem:( s manzelem mi vztah nevysel a po 9 letech se rozvadime, spis vyhorel, jak to nekdy byva:( mam cca dva roky pritele o rok starsiho, ale vztah nezacal idealne, byly hadky atd ale ted jsme se k sobe vratili s pritelem a ze se bude snazit aby to klapalo.. No a ja uz chci pochopitelne mimi a on porad ceka jak nam to pujde ted atd, no spis psycho hruza,..grrr… Antik neberu rok a pritel si dava pozor a ja se modlim at to neuhlida, ufff.. Tak cekam az se drahy rozhodne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2691
25.7.14 14:14

Ahoj, můžu se k vám přidat? Věkové podmínky splňuji. S manželem se snazíme od září 2013, 3× jsem otěhotněla a zatím nic z toho… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
25.7.14 14:16

@Vererka83 ahojky, ač nerada, tak Tě tu vítám. Já byla těhu 4×, ale bohužel výsledek je stejný jako u Tebe. Koukám, že Tě čeká genetika atd.. Držím palce, ať to příště vyjde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2691
25.7.14 14:46

@Ginuš díky za podporu. Dnes v poledne jsem našla na těhotenském testu prazvláštního ducha. Od posledního těhotenství netuším, který DC jsem :-( Mám strach, že bude zase něco špatně. Lehce jsem krvácela a občas zašpiním. Bojím se.
Koukám, že toho máš za sebou hodně. Snad se brzy vše v dobré obrátí. Pro začátek ti přeju, abys nemusela na 3. revizi :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
25.7.14 14:54

@Vererka83 a nemůže být třeba HCG v těle ještě zbytkové? Že by ten testy nic neznamenal + se tu psala, že teď hodně testů dělá falešného ducha - jestli to byl mamatest :nevim:. Děkuji moc za podporu, taky doufám, že už to bude vše v pohodě, revize je pro mě hodně stresující :zed:. A nemůže to špinění souviset s revizí? Měla jsi jí podle podpisu nedávno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
25.7.14 15:32

Zdravím všechny :mavam: koukám že už toho máte holky dost za sebou! moc všem držím pěsti ať se miminka všem povedou. Mě bude 31 a snažíme se o první mimi teprve pátý měsíc po vysazení HA, ovu mám, přítelův spermiogram je ok, tak snad se brzy zadaří, jak tak čtu tak IVF není žádná sranda!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2691
25.7.14 17:50

@Ginuš 26.6. jsem měla Hcg už jen 0,5. Odešlo to samo, bez revize, naštěstí. Počítám, že teď někdy by měla dorazit MS, ale děje se jen to občasné špinění. Ten duch určitě nebude z minulého těhotenství, to je už nová záležitost. Musím doufat, že bude sílit. Zkusím ještě zítra ráno, uvidíme. V poledne může být výsledek zkreslený…
Proč máte IVF naplánováno až na 2015? Musíte mít teď nějakou pauzu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
25.7.14 18:05

@Vererka83 protože jsem měla molu při posledním těhu. Mám to v podpise. Musí se čekat půl roku od hodnoty HCG 0 - takže kdy přesně nevím. Hm tak to nebude HCG z minula a hlavně aby to nebyl byl falešně pozitivní tt.. Budu držet palce, ať to dobře dopadne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2691
25.7.14 18:08

@Ginuš Děkuji, už se bojím v něco doufat. Ozvu se, jak dopadl ranní test

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1020
25.7.14 20:39

test

Ahoj, vidíte tam někdo něco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6358
26.7.14 16:16

Ahoj holky zdravim vas :mavam: jsem zpatky z dovolene, ovu dosla ve ctvrtek a snazeni bylo po, ut, ct, pa tak jsem zvedava, jestli to vyjde :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí