Snažilky Olomouc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
946
13.5.10 07:38

Raduš děkuji. :kytka: Vím, že máš pravdu.Život je boj, tak musím jít dál bojovat a věřit. Jsi hodná :srdce:
Jak se jinak máš ty? Ještě máš volno nebo už v pracovním procesu?

Kde jste se všichni ztratili? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
429
13.5.10 08:04

Hezké ráno :lol: všem :-D
Radano, chodím k němu 3 roky (před tím k lékařce a ta byla fajn, jenže to bylo při škole a daleko, takže jsem musela změnit a jít do Olomouce.Uvidíš co ti řekne, chápu že máš za sebou operace…Jinak s tou pečlivostí lékaře......mě jednou předepsal nějaké léky na infekci o které si on myslel že je to stopro ona, ani neudělal stěr, infekce tam byla pořád, pak za další 2 měsíce konečně udělal stěr a poté napsal prášky jiné (to byl 1. podnět kdy jsem chtěla odejít).....mám dojem že léčí i když to ani nepotřebuji (myslím teď hormony).No hlavně aby ti nasadil správnou léčbu a pak když se ti nebude zdát změň ho :-) Kolik ti vlastně je?A ke komu jsi chodila před tím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
13.5.10 08:22

ahoj holciny tak jsem tady ,mam dnes denni,ale pak zase 2 dny volna vcera jsem tady jen mrkla protoze mi nebylo prave nejlepe ale uz je mi dobre,mam na delsi dobu trocha odpito :lol: Ms uz pomalu konci tak se vrhneme na snazeni,nevim kdo se me to uz presne ptal ale snazime se od ledna ,kdy jsem vlastne tkrka okamzite otehotnela ale ,bylo to zamlkle tehu,no a ted od kvtne ,a zatim nic,tak uvidime :dance: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11785
13.5.10 19:50

ahoj holky:)mám za sebou náročný den, ale už jsem doma! Zítra odjíždím na víkend pryč,jedeme řešit hypotéku,podpisy a tak,takže se na vás v neděli budu těšit:) Kathy mrzí mě že se dostavila ms ale asi bylo vážně ještě brzy, tělo si řekne až bude čas,věř tomu a do té doby si užívej :dance: :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
946
13.5.10 20:00

Veru,tak ať ti to dobře dopadne a ať podepíšete všechno, co se má :palec: Papa a měj se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
13.5.10 20:26

Beru,ahojky,jsem v pracovnim procesu a i vikend makam :-P takze nic moc,malo ted posledni dobou spim,k tomu ty dvanactky,tak jsem uz docela kaput,brrrrr…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
13.5.10 20:29

katy,to bohuzel nevydarene tehu byl zahul,telo se musi vzpamatovat,ale co nevidet budes brzy dalsi tehule,uvidis :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
13.5.10 20:38

Zirofo,chodila jsem v Prerove k Mudr Behalovi,ten mi nesedel,byl starsi a treba „nemel rad“ upraveny klin,vzdycky jak me videl,tak mi delal prednasku,jak je to spatny a ze ty chlupy maji urcitou funkci a nebo mel umely model zenskych repr.organu a delal bezvadne prednasky :lol: :oops: Ale tehdy jsem neresila nejake tehu a nemela ani problemy,tak jsem tam chodila jen na preventivky a antiko,ale pak uz dojizdeni bylo zdrzovacka a tak jsem se ohlizela po gynekologovi v Ol a Komarek mi byl doporuceny,ze pry je kapacita na „problemove“ pripady,tak jsem zvedava a jestli bude blby,tak vzdycky mam pravo jit k jinemu…zatim mi delal utz 2× kolem ovu a pak hormonalni profil,jdu tam ted ve ctvrtek,tak jsem zvedava na novinky,co semnou bude delat a nebo jestli se nekam zase posunem,zatim si mam merit jen bazalni teplotu…Jo a mam 25let

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
13.5.10 20:38

A JINAK VSEM PREJI PRIJEMNY VECER,OPATRUJTE SE DEVCATA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
14.5.10 08:17

dobre ranko vsem!!! :dance: jen dnes leje a leje!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
888
14.5.10 09:48

Ahoj holky jak se máte?To je dnes hrozný počasí odpoledne jdu ke kamosce mám to 10 minut od baráku ,ale protože tak leje budu muset jet autem,protoze nemám deštník :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
429
14.5.10 11:03

Krásné deštivé ranko…Katty, tak měsíc je krátká doba, ale prý je po nezdařeném těhu pohnojeno, tak ať se brzo zadaří :-) No já to mám taky za sebou…bouhžel, :cry: Katty, můžu se zeptat jak to řeší u tebe doktor, když máš po ZT a chceš znova otěhotnět?
Jinak Radano ten doktor Běhal v přerově to musí být větší blbeček než Komárek :-D. No jinak mě právě na Komárkovi zaráží že ,,kapacita,, jako je on nenechá ničemu volný průběh.Snad když jsem otěhotněla prakticky hned (neprosperující těhu), tak v prvním měcíci snažení to podpoří hormonama, kdyby to aspoň nechal půl roku na přírodě, jestli se zadaří a pak třeba hormon ( nebo jen předepsal hormon na udržení), no já z něj jsem celkem zděšená…tak bych ráda proto zkusila jiného doktora.Ti nejlepší doktoři už bouhžel neberou :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
14.5.10 12:28

ahoj zirafko,a vsichni!!!! ty mas taky za sebou zamlkle tehu_???ja chodim k Tempirovi do přerova a neodesla bych,je to jeden z lekaru ktery ma tolik pacintek ze uz nebere :-( …no ja jsem u neho byla na prohlidce u sestinedeli a a vse bylo v poradku,tak mi rikal at necham probehnout dvoje mesicky a muzu jit na ,zadny vys,mi nedelal,krome obycejne prihlidky,ale mam potvrzene z interny ze stitnou zlazu mam v poradku a protilatky proti toxoplasmoze mam uz 10 let.........no je to hrozny,tento mesic jsem se snazila,fakt ovulacni testy…atd,ale tento mesic jsemsi rikala ze na to prdim,proste se budeme milovat a kdyz to nevyjde tak zas treba pristi mesic zkusim ty testy,jinak piju kontryhel a jit kyslistovou!! a jak jsi dlouho po ZT???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
14.5.10 12:30

jo a ja nechala probehnout jen jedny a hned jsme to zkouseli,a stejne dorazily druhy takze to vyslo tak jak rikal.........jinak behala znam neni takovy malý s brylama???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
14.5.10 13:25

Zirafo,ja chtela puvodne do G-centra,ale slysela jsem,ze nektere sestry tam jsou protivne a ze je tam dlouha cekaci doba,tak jsem zkusila Komarka,ale musis treba uznat,ze jeho zdr.sestra je prijemna,dlouho jsem takovou pohodarku netazila…A jak rikas,ze nechat to prirode,tak to souhlasim,jen ona vi kdy to ma prijit,ale treba ja mam za sebou po zdrav.strance toho tolik,ze budu rada za cokoliv,hlavne at zdarne otehotnim…Ale kdybych byla zcela zdrava,tak pro me bude jiste prijemne nechat to jen tak,ale bohuzel… :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí