Snažilky prosinec 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4.12.17 19:04

@ad1 Jako ne že bych chtěla něco objednávat :mrgreen: ptám se čistě teoreticky samozřejmě :jazyk: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.12.17 19:05

Holky berete některá gynex?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ad1
203
4.12.17 19:10

@nika-vero-nika no, samozrejme :roll: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ad1
203
4.12.17 19:13

@nika-vero-nika ted jsem to zrovna zjistovala, protoze mi o tom basnila kamaradka, ale dozvedela jsem se akorat to, ze je dobry na ms bolesti, nepravidelnou ms, coz ja ani jedno nemam a ze nekomu dokonce prodluzuje cyklus :? Takze na to asi kaslu, uvidim jestli se nezadari jeste dalsi cyklus, tak v lednu vlitnu na gyndu, at mi to tam prohlidne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ad1
203
4.12.17 19:14
@Adida píše:
@Anyys hm.. tak to mate aspon jeden problem vyreseny :) u nas spis zadonim ja :oops: :lol:

Napodobne :D a ted kdyz jde o plozeni, tak jeste driv nez obvykle :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
942
4.12.17 19:35

@nika-vero-nika kapala jsem si ho teď, abych si srovnala cyklus po revizi a v pohodě. Teď už moc nechci, ať mi neprodlouzi cyklus(mám 28-31dní)ale dokapu lahvičku, at ho nevyhazuju a když se nezdaří koupím možná Nosifol

@ad1 aspoň to není tak, že se snažit musíme když nechceme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ad1
203
4.12.17 19:47

@Anyys to je fakt :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.12.17 20:00

@Anyys A jak si ho brala? Máš pocit, že ti pomohl?
Nosifol - o tom jsem ještě neslyšela… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
942
4.12.17 20:22

@nika-vero-nika kapala jsem cca 6kapek ráno a večer, ale ne úplně pravidelně. Ovulaci jsem měla 18dc a zítra by měla dorazit ms. Nosifol je prášek rozpustný ve vodě a je myslím dobrý na kvalitu vajíček. Ja ho brala 3 měsíce a otěhotněla jsem, i kdyz kdo ví, jestli měl nosifol nějakou zásluhu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
4.12.17 20:27

Holky, probírame tu docela intimní věci…Nechci je psát veřejné. Nechcete založit skupinku? Buď tady nebo FB?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
4.12.17 20:38

Teda holky já zatím nic neměřím ani nepočítám:) dnes jsem byla na vyndání tělíska a doktor mi řekl že MS mám počítat do tří tydnů a pak se prý můžeme snažit:) měla jste některá hormonální tělísko?? já ho měla jen rok a půl a před tím jsem nebrala HA asi šest let, tak doufám že se cyklus obnoví brzy:) :) všem přeji brzké// :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
4.12.17 20:41

Dostala jsem u DR. balíček GS mimi star a koupila si kyselinu listovou, tak nevím jestli to bude k něčemu:) já už si to po těch sedmi letech moc nepamatuji:) jsem jako prvnička :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ad1
203
4.12.17 20:47

@Kallis ja jsem pro :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
4.12.17 21:11

@Kallis jsem pro. Potrebuju se nekomu vykecat. Pripadam si jak jedina na svete, co chce otehotnet :D
@boruvkaAS ja brala 13 let HA a ted jsem si predepsala listovku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
4.12.17 21:29

A kde, tady nebo FB? Myslím, že FB je přehlednější, pokud ho teda máte všichni tady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí