Sobečtí důchodci :-(

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
101524
18.4.13 08:00
@careynka píše:
to ne, ale je sprosty, ze duchodce chce pustit sednout tehotnou, co se sotva vali. Ja vim ze treba v horku muze ta maminka i omdlit. Ja bych ho proste sednout nepustila, at si rekne nekomu mladymu zdravymu

Já bych ho taky sednout nepustila, ale nechápu proč to někdo řeší, těžko mě násilím zvedne, když se nezvednu sama, prostě nepustím a tečka :nevim: a jelikož ve vydýchané tramvají omdlévám i jako netěhotná, tak jsem prostě někdy „za nevychovanou“ a je mi srdečně fuk, co si o mě myslí skupina cizích lidí…

• načítám...
101524
18.4.13 08:02
@careynka píše:
no jasne :-) ale urcite se najdou i takovy, co jsou v prvnim mesici a uz umiraj :-D

Dokonce se najdou i takový, co umíraj i při MS… ale když se to člověku stává, tak to zas až taková sranda není :think:

• načítám...
19494
18.4.13 08:05
@j.a.n.i1 píše:
Dokonce se najdou i takový, co umíraj i při MS… ale když se to člověku stává, tak to zas až taková sranda není :think:

o tom zadna :kytka:

• načítám...
46867
18.4.13 09:12
@Prcek88 píše:
No ne, založím si tu dvě a všichni se můžou zbláznit :mrgreen: :mrgreen:

Aspon tu nemám tři profily, ale jeden :mrgreen:

Příspěvek upraven 17.04.13 v 21:22

Ctyri :mrgreen:

• načítám...
46867
18.4.13 09:22

@Sofiel ahoj dado :mavam:

• načítám...
7376
18.4.13 09:24

Jak se tu bavíme v souvislosti chování v mhd, daleko více než protivni lidé, co mi vytkli, že těhotenství není nemoc a tudis nemusím sedět ( jsem řekla, že stáří taky není nemoc, tak babky malém vybuchly) mi vadí třeba kuřáci. Zastávka dlouhá 10 metrů a co metr kuřák, já už mám někdy chuť být sprosta, když jsem s manželem máme prupovidky ohledně jejich iq nebo velikosti určitých telovych partii, ale sama nezmizí s kocarem a břichem nic a většinou stojím na dešti. Pro mě kuřák je podradny tvor a matka, co kouří je na úrovni neandrtalce. Tohle mi teda přijde daleko lepší k nadávání než banda starých bolavych lidí, co těch radosti v životě už moc nemají:)

• načítám...
31672
18.4.13 09:29

Já teda kdybych měla viditelný bříško, nebo seděla s dětma, a důchodce mi řekl, ať ho já pustím, tak bych ho prostě z principu nepustila, i kdyby mi zrovna bylo, dobře, mě to totiž přijde dost sprostý a neomalený, jestli je pravda to, co tu některý píšete, že jste se s tím setkali, že vás jako těhotný zvedali :nevim: ono asi ne nadarmo jsou vyhrazený nějaký sedadla pro osoby s omezenou orientací pohybu, do kterých se počítají i těhotné, a doprovod dítěte do 3 let, takže asi i dopravní podnik považuje za vhodné, když tyto osoby sedí :nevim: Když si někdo potřebuje sednout, tak si určitě musí říct, ale rozhodně ne těhotné, nebo důchodci, nebo mamince s dítětem :nevim: mimochodem jak na začátku někdo psal, že ho rozčiluje maminka s kočárkem, co si sedne a vyndá dítě, tak jsou děti který v mhd v kočáře sedět nechtějí, a kdyby je maminka nevyndala, tak předvedou pěknej koncert :pocitac: mladšího už šátkuju, take místo pro kočár nezabíráme, ale se starším jsme byla taky takhle „sobecká“, dovolila jsem si nastopit dokonce i s prázdým kočárem, Daníkem v náruči, a poprosit o místo k sezení :jazyk: přišlo mi to lepší, než nastoupit s kočárkem, ze kterýho se line řev o síle skoro 100 decibelů :lol: i když co mě štve úplně nejvíc jsou ti vzychyjící potřební, co si ale nedokážou slušně říct o místo :zed: doteď mám v hlavě scénku z podzimu, jeli jsme autobusem, byl narvanej, a nastoupila asi 7letá holčina s 1 rukou v sádře s tatínkem, chvíli teda stáli, a pak tatínek prohlásil na celej autobus: 6letá, ruka v sádře, a nikdo ji nepustí sednout, nikomu to nevadí, no tak nám to taky nevadí :pocitac: :zed: :poblion: no mě bylo trapně i za něj. kdybych nejela s babičkou, tak bych mu řekla, že kdyby slušně poprosil, tak by je určitě někdo pustil, takhle jsem to spolkla. ale naštěstí se na tuto hlášku nikdo nezvednul :lol: jako lidi nemůžou čuchat, že si potřebuje sednout, má přece na držení druhou ruku, když s tím má problém, má tatínek slušně poprosit ne :nevim:

• načítám...
17013
18.4.13 09:36
@Burj Chalifa píše:
Ani malí haranti v kočárech. Člověk o ně zakopává, když běží do práce nebo má na spěch. Lidi jsou vůbec na obtíž. Něco by se s tím mělo dělat. :mrgreen:
:palec:
  • načítám...
7376
18.4.13 09:39

@slavuska1 někdy dcerku taky vytáhnu a sednu si, než aby rvala. Kolikrát jedu s kočárek a na místě pro kočár sedí nebo stojí lidí, kricim zdovolenim, řidič mi zavírá dverma pr.el a lidí čumí, co jako chci. Že jsem s viditelným břichem a musím se prosit o pomoc s kocarem mi nevadi, stává se a vyhledávám radši nízké. V úterý mě řídit z autobusu vyhodil, protože prý dva kočárky nepoveze a vyndat si ho mám taky sama.. já se některým maminkam nedivím, že už pak jen čekají nejhorší a jsou nasupeme.

• načítám...
Sofiel
18.4.13 09:43

@Weru prosím???

• Upravit
7626
18.4.13 09:53

Jako tehotna v CR zkusenosti nemam, fakt je, ze jsem se nekdy stala svedkem hodne neprijemneho duchodce, ale rekla jsem si, ze je mozna sam a uz proste zahorkly. V MHD jsem povetsinou stala uz z principu kvuli tehotnym, detem,duchodcum.No,ale byla jsem mlada, netehotna a nematka.Ted ve Svycarech problem taky neni, tady jsou duchodci hrozne ciperni, vezmou vychazkove hulky a vali si to po horach.jsou mily a vstricni :palec: No, ale reknu vam..svycarske matky- no to je teprve kapitola-tady naprosto plati „jsem matka, kdo je vic“-bezohledne, namyslene, nevychovane a s nevychovanymi detmi. Budte radi za ceske duchodce :mrgreen:

• načítám...
46867
18.4.13 09:54
@Sofiel píše:
@Weru prosím???
:mavam:
  • načítám...
Sofiel
18.4.13 09:56
@Weru píše: :mavam:

absolutně nechápu tvojí teorie, ale bacha abys nedopadla jako s Borůfkou :mavam:

• Upravit
46867
18.4.13 10:00
@Sofiel píše:
absolutně nechápu tvojí teorie, ale bacha abys nedopadla jako s Borůfkou :mavam:

tak promin pavlasu :mavam:

• načítám...
Sofiel
18.4.13 10:00
@Weru píše:
tak promin pavlasu :mavam:

8o taky neznám, ale když tě to uspokojuje, tak můžeš vyjmenovat půlku emimina

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky