Sobotní ráno s hádkou, co teď?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
415
7.9.19 10:13

Klasický jev a obraz mnoha domácností. Máme toho všichni nad hlavu, tak si ještě přivedeme psa, abychom toho měli ještě více. Nějak nerozumím, proč musí mít každá rodina nutně psa, ale to je na jinou diskuzi.
Chování Tvého partnera nekomentuji, to je hrůza. Doufám, že toto jeho chování bylo ojedinělé.
Máš alespoň nějaké úspory, kdybys chtěla odejít?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
7.9.19 10:15
@zoidberg píše:
Na usmířenou snězte psa a už se hádat kvůli němu nebudete.

Jak je lepší, na grilu nebo na víně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.9.19 10:16

@pohledzdruhestrany tak nějak oba, spíš více já ;), ale nutno říci, že pejsek nijak nestráda a řekla bych, že je až nadstandardně venku a všude s námi. Jenže teď se to blbě sešlo, já ještě marodim a on s ním musel v noci, protože měl nějaké potíže a to byl venku ještě v 10 večer, ale stane se někdy. No a do toho jak se nevyspal…ale s tím musí počítat a ne se pak takhle chovat, když je problém

• Citovat
  • Upravit
107517
7.9.19 10:18
@free333 píše:
Ty nebohé rodiče bych do toho fakt nezatahovala…

O život nešlo, zakl. je dospělá, musí si už tyhle situace umět řešit sama - v opačném případě si nemá pořizovat děti a psa.

Prostě si našetřit na kauci na podnájem, do té doby se zklidnit, vydržet kde je - on ten život prostě není jen jízda na kolotoči, tyhle drobné záležitosti si už musí umět sama vyřešit.

Nevíme ani bytové poměry rodičů, třeba už chtějí mít klid a já bych tedy, kdyby mi tu dopol. zazvonila těhotná dcera s dítětem a psiskem, že se doma pohádali kvůli venčení psa a ted se sem všichni stěhují, koukala asi takhle… 8o 8o 8o

naprostý souhlas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.9.19 10:20

@Jana-86 jak jsem psala, viz.nize, to pes byl jako úplně první a rozhodně u nás netrpí, máme ho rádi, jen se to teď blbě sešlo… Úspory mám

• Citovat
  • Upravit
107517
@Anonymní píše:
@free333 právě, to ani nechci…je do toho nějak zatahovat. Manželé nejsme, ale na to ani já nijak nespěchám, zatím mi to tak vyhovuje. Trvalý pobyt máme všichni u něj :wink:. Tak já bych i našetřené případně měla, já jsem měla byt, který jsem prodala. Sice to byl malý byt, takže by se dal zase pořídit malý, ale otázkou je, jestli to je řešení… nejlepší

tak jestli raději chceš nadále poslouchat podobné komentáře… výběr je na tobě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

@zoidberg do trouby se nevejde

• Citovat
  • Upravit
415
7.9.19 10:21
@Annabela11 píše:
Klasika, žena prostě musi poslouchat a zvladnout vše! takhle se chovaji panove kdyz je zena na mateřské a je na chlapovi(závislá). :poblion:

Jsem také na RD a rozhodně nejsem na muži závislá. Pokud si chce žena založit rodinu, pak by snad měla mít alespoň nějaké minimální úspory, v případě nejhoršího.
Dnes dost často si maminky na RD přivydělávají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1934
7.9.19 10:23
@Anonymní píše:
Ahoj, potřebovala bych poradit nebo alespoň znát názory ostatních. Dnes jsme měli s partnerem hnusnou hádku, u které byl i náš syn (2,5) roku, přestože se před ním nikdy nehadame, teď byl všeobecně dlouho klid. Takže pak chudák brečel. Chlap řval jak magor, já jsem nic neříkala, nechci se hádat před malým. Šlo o to, že já ještě nejsem úplně fit, měla jsem chřipku, ale přes týden jsem byla i u našich, abych se vylezela. No a měl jít ráno se psem a prý s ním musel i v noci, měl nějaké potíže, tak si stěžoval, že by se rád vyspal…tak jsem říkala, že to chceme všichni, tak začal řvát, že ho to nezajímá, co chci já a že on tady všechno platí, tak budu fungovat, prostě chování, jak hovado…a že mám vypadnout, že už mě tu nechce azd. Já jsem se taky zrovna moc nevyspala, syn se hodně budil. Nakonec teda psa vyvenčil krátce a někam odjel. Co byste teď dělali? Čekáme spolu druhé dítě… nejraději bych šla, jenže není takhle narychlo kam.

A teď ještě jeho verzi, prosím.

Bože, takhle jednostranně zaměřený příspěvek jsem dlouho neviděl. To nikomu nepřijde divné, že muž, se kterým se zakladatelka téměř nehádá, a který běžně doma pomáhá, by teď najednou, jenom kvůli tomu, že měl v noci vyvenčit psa, jí hned řekl, ať vypadne, že už ji tam nechce? To nezní moc pravděpodobně.

Je v tom něco jiného. Něco, co zakladatelka nezmínila, protože je jí to buď trapné, nebo tomu nevěnuje dostatečnou pozornost.

Na všech hádkách mají vždy určitý podíl oba. A já prostě nevěřím, že muž, kterého tady zakladatelka popisuje, by kvůli jednomu venčení psa takhle vyjel. Neříkám, že je svatej, ani ho nehájím. Jen mě zajímá, co se skutečně stalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
981

Urcite bych nedavala za vinu psovi..kterej je v tom nevinne.. to jen chlap by se mel zapojit do domacnosti, zacit fungovat tak jako jeho unavena, nevyspala zenska.. a ne, ze se kvuli nemu bude chodit po spickach..a on se ke svy partnerce chovat jako hulvat.. me by to teda dost ponizilo, kdyby mi tohle rekl..kvuli blbosti vlastne ze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

@Venetia no nechci, je to ponižující… hnus

• Citovat
  • Upravit
415
7.9.19 10:25
@Anonymní píše:
@Jana-86 jak jsem psala, viz.nize, to pes byl jako úplně první a rozhodně u nás netrpí, máme ho rádi, jen se to teď blbě sešlo… Úspory mám

Ale ono vůbec nejde o to, jestli pes u Vás trpí nebo ne. Jde o to, že vy trpíte kvůli němu! Brzy porodíš druhé dítě a vše bude daleko náročnější. Začala bych tím, že bych psovi našla nějaké nové bydliště. Je to drsné, ale uvidíš brzy sama. O všem mluvím z vlastní zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107517
@Tomkins píše:
A teď ještě jeho verzi, prosím.

Bože, takhle jednostranně zaměřený příspěvek jsem dlouho neviděl. To nikomu nepřijde divné, že muž, se kterým se zakladatelka téměř nehádá, a který běžně doma pomáhá, by teď najednou, jenom kvůli tomu, že měl v noci vyvenčit psa, jí hned řekl, ať vypadne, že už ji tam nechce? To nezní moc pravděpodobně.

Je v tom něco jiného. Něco, co zakladatelka nezmínila, protože je jí to buď trapné, nebo tomu nevěnuje dostatečnou pozornost.

Na všech hádkách mají vždy určitý podíl oba. A já prostě nevěřím, že muž, kterého tady zakladatelka popisuje, by kvůli jednomu venčení psa takhle vyjel. Neříkám, že je svatej, ani ho nehájím. Jen mě zajímá, co se skutečně stalo.

Spíš bych to viděla na naštvanost, že si zakladatelka dovolila být nemocná, jít k rodičům se vylezet.. takoví chlapi bohužel jsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

@Jana-86 to jsem neřekla, taky nejsem zavisla

• Citovat
  • Upravit
107517
7.9.19 10:28
@Jana-86 píše:
Ale ono vůbec nejde o to, jestli pes u Vás trpí nebo ne. Jde o to, že vy trpíte kvůli němu! Brzy porodíš druhé dítě a vše bude daleko náročnější. Začala bych tím, že bych psovi našla nějaké nové bydliště. Je to drsné, ale uvidíš brzy sama. O všem mluvím z vlastní zkušenosti.

Ne všichni berou psa jako věc, která když se už se nehodí, tak se vyhodí… Fakt hnus něco takového psát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí