Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Meha píše:
Pavlásek evidentně unavený není.
Já myslím, že vám udělá radost a už vypadne, uvidíme.
Někdo tu psal o Šmajdovi, že odstoupil, tak jsem pro zajímavost napsala tohle. ![]()
@mojmira píše:
Někdo tu psal o Šmajdovi, že odstoupil, tak jsem pro zajímavost napsala tohle.
Jasný, já to pochopila
.
Ja nevim, ale me ty pavlacovy recicky o tom, kdo s kym a jak behem Stardance bavily vic, nez poslednich par stranek teto diskuze o Pavlaskovi, kde to zas zacina zavanet osobnimi invektivy. Je to zabavna soutez o tanci, nic vic, nic min a tady to nekteri berou jak profi soutez. V prvni rade to ma bavit.
@bronick píše:
Ja nevim, ale me ty pavlacovy recicky o tom, kdo s kym a jak behem Stardance bavily vic, nez poslednich par stranek teto diskuze o Pavlaskovi, kde to zas zacina zavanet osobnimi invektivy. Je to zabavna soutez o tanci, nic vic, nic min a tady to nekteri berou jak profi soutez. V prvni rade to ma bavit.
I prd, velebnosti, to se zase usadi..
@KPKristy píše:
I prd, velebnosti, to se zase usadi..
Jo, až Pavlásek vypadne
.
@KPKristy píše: Řadu s Vydrou jsem neviděla, tak nemůžu hodnotit. Bugár byl sice prkenný, ale dokázal vypotit tanec. Sice strnulý, ale tanec. Že byl třetí si nepamatuju a teda moc to nechápu, abych řekla pravdu, ale nebyl zase tak úplnej ignorantA přesně si myslím, že kdyby Pavlásek trénoval tak jako ostatní, taky by mu proboha muselo něco utkvět, ne? Neříkejte mi, že ani za mnoho týdnů se nedokáže naučit NIC
Tu řadu s Vydrou jsem viděla a tančil mnohem lépe než Bugár. Pavlásek je totální poleno a doufám, že se nedostane až do finále ![]()
@bronick píše:
Holky Pavlasek vypadne na tretim miste…:-) driv ne
Taky si to myslím. Ale že by měl víc hlasujících fanoušků než Leoš a Jitka, pevně doufám, že ne.
@WaIl píše:
Taky si to myslím. Ale že by měl víc hlasujících fanoušků než Leoš a Jitka, pevně doufám, že ne.
těžko říct, někteří lidé mu budou pořád posílat hlasy ![]()
@kerrankin píše:
Někdo tu dával odkaz na nějaké hlasování, nevím už, co to bylo za stránku. Ale nejvíc hlasů měla každopádně Jitka, pak Maruška, pak Pavlásek a až po něm Leoš, nejmíň Banga… Docela mě to překvapilo. Hlasů bylo něco přes dva tisíce, takže reprezentativní vzorekBtw. zajímalo by mě, kolik těch hlasů chodí…
Také by mě zajímalo, kolik těch hlasů je, asi to nebude nemalé číslo.
Jinak Jitce bych to přála ze všech nejvíc ![]()
@kerrankin píše:
Když jsem si přeložila „nebude nemalé“, což mi bohužel chvíli trvalo, tak souhlasím
@bronick píše:
Holky Pavlasek vypadne na tretim miste…:-) driv ne
nestraš
![]()
@radkka
Tak holky, jsem si zamotala rano hlavu…nebude nemale, takoejch zaporu po ranu. Znamena to, ze bude velke ![]()
@bronick píše:
@radkka
Tak holky, jsem si zamotala rano hlavu…nebude nemale, takoejch zaporu po ranu. Znamena to, ze bude velke
Ano, snad jsme to pochopily správně, že „nebude nemalé“ znamená „bude velké“ ![]()