Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Meha píše:
Nemyslím si. V každé řadě je dřevo.
no to ano, ale ne až tak strašný dřevo ![]()
A Mareš byl úplně naměkko, ještě minutu a už by se snad rozbrečel. Bylo mi ho teda líto, neměl vypadnout. ![]()
Tak vidite, co jsme za narod tupcu. Jak se lidi potrebuji bavit cizim nestestim (Pavl snaha o tanec a trapeni) a ukajet sve podivne choutky.. ![]()
@andelka83 píše:
tohle je úplně jinej level než jen dřevo. Dřeva obvykle fakt někde v prvních kolech vypadly.
Vždyť jo, to měl i Pavlásek.
Leoš to vystihl přesně, dnes byli ostatní lepší, a Pavlásek vtipnější. ![]()
Nicméně klobouk dolů před Leošem, působil celou SD velmi sympaticky, strašně se mi líbil. Jeho tanečnice už nikoli, a trošku bych jejich vypadnutí svedla na nesympatie lidí k ní.
A poprvé mi při vyhlášení i slza ukápla. ![]()
@MUFICE píše:
No, nemohli vědět, že bude tak dlouho postupovat a tancovat jako dřevoPavlásek už to nedává a ti pitomci mu furt posílají hlasy
pořád nemůžu pochopit, proč a za co
mu ty hlasy posílají.
On vážně jen přešlapuje, pochoduje a mává „ručičkou“,jak to nazvali, a to je vše. ![]()
@KPKristy píše:
Tak vidite, co jsme za narod tupcu. Jak se lidi potrebuji bavit cizim nestestim (Pavl snaha o tanec a trapeni) a ukajet sve podivne choutky..
Stačí se podívat kdo nám sedí na hradě… Příště snad tvůrcům půjde víc o nějakou úroveň než o zábavu… myslím, že s tancujícími páry není taková nuda, aby to tam musel rozstřelit někdo jako další Pavlásek.
A jestli bude ve finále Jitka proti Pavláskovi, tak potěš koště… I když kdo ví, jestli tam vůbec bude Jitka. Už netipuji raději NIC. ![]()
@Meha píše:
Vždyť jo, to měl i Pavlásek.
měl, ale vymyknul se. Ostatní dřeva v soutěžu nebyly tak populární a hodní škodolibosti lidí.
@Žirafa 69 píše:
pořád nemůžu pochopit, proč a za comu ty hlasy posílají.
On vážně jen přešlapuje, pochoduje a mává „ručičkou“,jak to nazvali, a to je vše.
Hodně se mluví o bojkotu České televize a nebo jsme prostě národ tupců no.
EDIT: A můj manžel patří mezi ty tupce, jdu to zapít
![]()
Příspěvek upraven 05.12.15 v 22:09
@Žirafa 69 píše:
pořád nemůžu pochopit, proč a za comu ty hlasy posílají.
On vážně jen přešlapuje, pochoduje a mává „ručičkou“,jak to nazvali, a to je vše.
Proc a za co? Vsak pisu, jsou to uchylaci, kteri se bavi cizim nestestim..
@WaIl píše:
Leoš to vystihl přesně, dnes byli ostatní lepší, a Pavlásek vtipnější.![]()
Nicméně klobouk dolů před Leošem, působil celou SD velmi sympaticky, strašně se mi líbil. Jeho tanečnice už nikoli, a trošku bych jejich vypadnutí svedla na nesympatie lidí k ní.
A poprvé mi při vyhlášení i slza ukápla.
Souhlasím, také na mě působil sympaticky na rozdíl od jeho polovičky.
Ale jestli mu to ubralo hlasy, to si ani nemyslím.
@radkka píše:
Hodně se mluví o bojkotu České televize a nebo jsme prostě národ tupců no.
ani bych se nedivila, kdyby se jim na to porota příště vykašlala
Tak asi nevyhraje, to už by byl fakt úlet, ale ve finále bude.