Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Monchichik píše:
@Malaga No tak něco si za svůj život vydělají a pak se třeba dobře vdají
to je v pořádku, i když mě ty astronomické částky pro herce , sportovce a jiné pracovníky v šoubiz přijdou nemravné (nicméně lid si žádá chléb a hry…), ale že by tak rychle zapomněli rodnou řeč? .....
@Malaga no mě to vždycky vytočí, protože když mluví třeba s emigranty, kteří žijou jinde třeba 50 let a mluví jak knihy a takhle blbka modelka po pár letech hledá slovíčka a má cizí přízvuk, to je na ránu
jinak astronomické částky pro sportovce a ostatní ani nekomentuju, protože nevím, za co je mají
aby měl někdo miliony měsíčně, to nevím, co by musel předvádět ![]()
@medunka23 píše:
A ještě k Nvotovi, nevím, jestli to je ten samý, co žil s Annou Siskovou, ale jestli ano, tak ten s ní má 2 dcery.
@Malaga píše:
To je jejich nevl. brácha ne?
Já si to taky myslím ![]()
Jakub Nvota je syn Juraje Nvoty z prvního manželství. Juraj má z druhého manželství s Annou Šiškovou dceru Terezu. Anna Šišková má ještě dceru Dorotu, kterou Juraj vychovával. Takže tak ![]()
@vjerunqa píše:
Jakub Nvota je syn Juraje Nvoty z prvního manželství. Juraj má z druhého manželství s Annou Šiškovou dceru Terezu. Anna Šišková má ještě dceru Dorotu, kterou Juraj vychovával. Takže tak
Díky za objasnění ![]()
@Monchichik píše:
@radkka mně taky nevadí jen základní vzdělání, když je k tomu selský rozum, pravda je, že základní vzdělání má mezi umělci asi dost lidíale ona je u mě prostě blbka , co si na něco hraje a je jednoduchá
a ještě Petra Němcová, ta když začne lovit česká slovíčka, tak bych jí jednu flákla
To je pravda. Já mám pár přátel, kteří žijí v zahraničí už opravdu dlouho (10 let a víc), česky umí pořád normálně, i přízvuk mají normálně českej
člověk by vůbec neřekl, že běžné češtinu nepoužijí. Ale tyhle „hvězdy“ ![]()
@radkka no Němcová obzvlášť, to je expertka
, jsou lidi, kteří tam žijí 50 let a nikdo by to nepoznal, no holt ne každému je shůry dáno ![]()
@Malaga píše:
@IvaB tak on děti nemá ne? Myslím, že si troufne
Tak jsem vyčuchala, že Jakub syna má, 15letého, z prvního manželství. Pak randil s nějakou další, prý ještě před rokem, a hup, všechno je jinak. Teda píše bulvár … ![]()
Holky - já se tak těším! Letos na všechny. Stardance miluji
![]()
@Fíková píše:
@bublinek já tipuju Arichtevu.
tam si myslim, ze zapracuji fanousci z Prvni republiky (spis fanynky) a taky ti, co jim jí bylo líto, že ji porota tak zadupala..
Já taky Arichtevu. Uvidíme.
Posíláte hlasy? Já ne, mám tarif přes zaměstnavatele a toto je nám zakázáno.