StarDance – máte rádi?

• Fotoalbum (31)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
986
20.10.19 19:53
@g.sandova píše:
Kdyz letos tam neni nikdo, kdo by mi byl hodně sympatický

Jsem na tom stejně, navíc vloni jsem byla výsledky dost zklamaná tak tomu nechávám volný průchod. Původně jsem se nechtěla ani dívat :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
20.10.19 20:00

@madyb no je to lepší než tvoje tvář má známý hlas, to je teprve katastrofa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6759
21.10.19 08:41
@g.sandova píše:
@madyb no je to lepší než tvoje tvář má známý hlas, to je teprve katastrofa

Tváři už jsme další šanci nedali. Kam to ten Sokol (a další ze štábu samozřejmě) dotáhl, to je katastrofa :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6759
21.10.19 08:45
@Romilda píše:
Taky se mi zdá, že adepty na vítěze se letos dají hledat jen mezi muži. Já nejvíc fandím Matoušovi Rumlovi. Nejen, že skvěle tančí, ale má velmi sympatický projev a působí přirozeně a skromně. Třeba M. Hanuš nebo Kovy taky podávají parádní taneční výkony, ale od prvního dílu na mě jejich projevy působí strašně sebevědomě, až povýšeně. Zvlášť když se dostanou ke slovu. Jsou si až příliš jistí sami sebou, tak nějak postrádám pokoru. Jakub Vágner taky na parketu válí, ale zase mě nebaví. Z žen podává nejlepší taneční výkon Gábina, ale sympatičtější je mi Veronika. Tak uvidíme…

Souhlas, téměř do puntíku. Kovyho jsem tak nějak úplně nepostřehla (minulý díl jsem ani neviděla), ale Hanuš je mi svým vystupováním nesympatický už od doby, kdy byl u Šípa ve Všechnopárty a já celou dobu přemýšlela, jestli je pod vlivem, nebo není. Ale tanečně mě hodně překvapil, pozitivně, to se musí nechat.
Pro mě je adept na vítězství Matouš Ruml, moc bych mu to přála :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
21.10.19 10:07

@IvaB zejo? Sokol sel snad ještě víc dolu, nebo jsem to předtím tak nevnimala?
Každopádně je to strašný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
986
21.10.19 10:24

@IvaB Tak u Hanuše jsem to čekala, když říkal že manželka je profi tanečnice. Tragický byl Xind X, tomu konkuroval snad jen Pavlásek, ale tan byl alespoň vtipný. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38751
21.10.19 12:18

@madyb a povolani manzelky nejak souvisi s tanecnim vykonem/talentem manzela? :roll: Ja jen, ze prave pod svicnem byva nejvetsi tma :mrgreen: Moje kamaradka je profi tanecnice a jeji muz teda opravdu tanecni guru neni :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
986
21.10.19 12:31
@AvajBr píše:
@madyb a povolani manzelky nejak souvisi s tanecnim vykonem/talentem manzela? :roll: Ja jen, ze prave pod svicnem byva nejvetsi tma :mrgreen: Moje kamaradka je profi tanecnice a jeji muz teda opravdu tanecni guru neni :nevim:

Tak já bych manžela zahálet nenechala. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38751
21.10.19 14:41

@madyb no tak ono to asi neni jen na vuli jeji :-D Nevim, stejne jako kdyz je manzel zapalenej do lezeni po skalach, tak to nutne neznamena, ze ja po nich musim lezt taky. Naopak, mam desnej strach z vysek… :mrgreen:

Kazdopadne jsem zvedava, jak to nakonec bude. Sipkova byla taky od zacatku jasna favoritka a jak dopadla… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
22.10.19 11:41

@AvajBr heled já co znala lezce, tak svoje partnerky docela tlačili do lezení. Nebylo to nic příjemného. Nebyli to všichni, nechci zobecňovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7087
22.10.19 11:51
@g.sandova píše:
@AvajBr heled já co znala lezce, tak svoje partnerky docela tlačili do lezení. Nebylo to nic příjemného. Nebyli to všichni, nechci zobecňovat.

Mně manžel, bývalý cyklo závodník, postavil lehoučkou závodničku a jezdila jsem s ním roky docela štreky po silnicích /i horších/ na galuskách. Ale „berany“ jsem nechtěla, měla jsem „vlaštovky“. Před tím pouze o prázdninách na starých kolech od babiček a na skládačce. Věřím, že by mě někdo jiný přivedl i k něčemu jinému, zajímavému. Už s ním nejsem a jezdím jen občas krátké trasy na crossovém kole. Motivace je nejsilnější motor /můj vlastní citát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
22.10.19 12:25

@Iv.Sa. No, oni pak ti chlapi nechápali, že s miminem nechtějí pod stan na podzim apod. Že to není tak jednoduché.
Já se třeba bojím výšek, takže já bych nelezla. Proto nemám horolezce :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38751
22.10.19 12:50

No tak jasne, zalezi na povaze. Ale ja nelezu a zas netlacim svyho muze do meho konicku. Mame nejaky spolecny a pak si jedem kazdy to svoje, kdyz to jde. Jsem jenom reagovala na ten prvotni predpoklad, ze kdyz zena tanci, tak musi stopro muz a timpadem je jeho vykon ocekavatelny… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7087
22.10.19 13:43
@AvajBr píše:
No tak jasne, zalezi na povaze. Ale ja nelezu a zas netlacim svyho muze do meho konicku. Mame nejaky spolecny a pak si jedem kazdy to svoje, kdyz to jde. Jsem jenom reagovala na ten prvotni predpoklad, ze kdyz zena tanci, tak musi stopro muz a timpadem je jeho vykon ocekavatelny… :)

Tak ono se to nabízí, ale samozřejmě to není pravidlo, viz kovářova kobyla a ševcova žena ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
986
22.10.19 13:47

@AvajBr Já bych klidně lezla :srdce: U Hanuše vycházím z toho, že buď se ženou tančí nebo ne. Pokud netančí, pak by tam nelez a ani by ho tam nepustila aby jí nedělal ostudu. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová