Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Janadel píše:
Ach ouvej, on sel Godla do sebe. A ty reakce publika… ten tam bude dlouhoRozhovor opet pro me utrpeni, ale lidi to evidentne bavi
To jsem si přesně řekla taky, když začalo publikum jásat. Ten bude ve finále ![]()
Já se nemůžu rozhodnout, jestli mi je ta Kopecká sympatická nebo ne
. Ale nohy má teda boží.
@IvaB Já si zase říkala na u záběrů na publikum, kdo to tam jako tak fandí, protože publikum bylo jak lekla ryba
Oni fandí a řvou jen ti ostatní účastníci asi
@bublinek píše:
Jak se vám líbí šaty černochové?
přijdou mi opět nelichotivé
Když ona má prostě takovou nelichotivou postavu. Na ní ty upnuté šaty budou vždycky vypadat divně.
Ale tanec dobrý.
@IvaB píše:
Když ona má prostě takovou nelichotivou postavu. Na ní ty upnuté šaty budou vždycky vypadat divně.
Ale tanec dobrý.
Ale zase vystupuje tak v pohode sebevědomě, ze me ta nelichotivost satu abi nerusi. Zavidim, jak lehce u toho vypada. Ja jsem zatim o dost stihlejsi, ale byla bych na parketu jako bagr ![]()
@IvaB píše:
Ale tanec dobrý.
kdyby tam byla nějaká aplikace nebo něco co by zaujalo, tak by to bylo lepší
ale jo, umí to nosit a to jí sluší
Dneska me to nebavi kvuli te hudbe, nesnasim Sucheho a tyhle pisne a prijde mi, ze se to odrazi i na vykonech soutezicich, je to nezazivny, nemastny, neslany a to Stardance miluju.
Aha, tak Tománek dnes jiné číslo než 6 nezná (jen snad jednou dal sedmičku).
Takhle se Travnick projevuje normalne? Takovej neklidnej, roztekanej a porad jak kdyby si vomlaskával zubni nahradu? Pripadalo mi to, jak kdyby s nim neco bylo.
Tak a tipuji na vypanuti: Travnicek/Cernochova
@Janadel píše:
Takhle se Travnick projevuje normalne? Takovej neklidnej, roztekanej a porad jak kdyby si vomlaskával zubni nahradu? Pripadalo mi to, jak kdyby s nim neco bylo.Tak a tipuji na vypanuti: Travnicek/Cernochova
me prijde proste uz senilni. Hudba se mi dnes taky nelibila a nepochopila jsem nektere hodnoceni poroty 🙄
Me se Cernochova libi. Treba proti Marice je skvele rytmicka.. Ja bych brala Godlu nebo Travnicka. A pani fararka me sympaticka moc neni. ![]()
Bylo to dneska takovy podivny, zarazeny rozhovory, dlouhy promlky, chybel vtip. Minule me Eben bavil, dneska se to celkove nejak nenastartovalo.