StarDance – máte rádi?

• Fotoalbum (31)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6759
23.10.21 20:46
@Janadel píše:
Ach ouvej, on sel Godla do sebe. A ty reakce publika… ten tam bude dlouho :zed: Rozhovor opet pro me utrpeni, ale lidi to evidentne bavi :nevim:

To jsem si přesně řekla taky, když začalo publikum jásat. Ten bude ve finále :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
23.10.21 20:49

Já se nemůžu rozhodnout, jestli mi je ta Kopecká sympatická nebo ne :nevim:. Ale nohy má teda boží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65292
23.10.21 20:53

@IvaB Já si zase říkala na u záběrů na publikum, kdo to tam jako tak fandí, protože publikum bylo jak lekla ryba
Oni fandí a řvou jen ti ostatní účastníci asi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6759
23.10.21 20:57
@bublinek píše:
Jak se vám líbí šaty černochové?
přijdou mi opět nelichotivé

Když ona má prostě takovou nelichotivou postavu. Na ní ty upnuté šaty budou vždycky vypadat divně.
Ale tanec dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1730
23.10.21 20:59
@IvaB píše:
Když ona má prostě takovou nelichotivou postavu. Na ní ty upnuté šaty budou vždycky vypadat divně.
Ale tanec dobrý.

Ale zase vystupuje tak v pohode sebevědomě, ze me ta nelichotivost satu abi nerusi. Zavidim, jak lehce u toho vypada. Ja jsem zatim o dost stihlejsi, ale byla bych na parketu jako bagr :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
23.10.21 21:13
@IvaB píše:
Ale tanec dobrý.

kdyby tam byla nějaká aplikace nebo něco co by zaujalo, tak by to bylo lepší
ale jo, umí to nosit a to jí sluší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K82
2202
23.10.21 21:19

Dneska me to nebavi kvuli te hudbe, nesnasim Sucheho a tyhle pisne a prijde mi, ze se to odrazi i na vykonech soutezicich, je to nezazivny, nemastny, neslany a to Stardance miluju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6759
23.10.21 21:35

Aha, tak Tománek dnes jiné číslo než 6 nezná (jen snad jednou dal sedmičku).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1730
23.10.21 21:46

Takhle se Travnick projevuje normalne? Takovej neklidnej, roztekanej a porad jak kdyby si vomlaskával zubni nahradu? Pripadalo mi to, jak kdyby s nim neco bylo.

Tak a tipuji na vypanuti: Travnicek/Cernochova

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
23.10.21 21:53

Tak kdo vypadne? Já bych odeslala Godlu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15416
23.10.21 22:06

Já Trávníčka, než to s ním šlehne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1186
23.10.21 22:08
@Janadel píše:
Takhle se Travnick projevuje normalne? Takovej neklidnej, roztekanej a porad jak kdyby si vomlaskával zubni nahradu? Pripadalo mi to, jak kdyby s nim neco bylo.Tak a tipuji na vypanuti: Travnicek/Cernochova

me prijde proste uz senilni. Hudba se mi dnes taky nelibila a nepochopila jsem nektere hodnoceni poroty 🙄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38779
23.10.21 22:08

Me se Cernochova libi. Treba proti Marice je skvele rytmicka.. Ja bych brala Godlu nebo Travnicka. A pani fararka me sympaticka moc neni. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38779
23.10.21 22:10

A strasne se mi nelibi K. Coufalová. Nejak me nesedi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1730
23.10.21 22:20

Bylo to dneska takovy podivny, zarazeny rozhovory, dlouhy promlky, chybel vtip. Minule me Eben bavil, dneska se to celkove nejak nenastartovalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová