Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Jahru píše:
Já si myslím, že Tereza je na jednu stranu ráda, že vypadla a může trávit předvánoční čas s dětmi, má je ještě maličké.
Jo, tak te se asi ulevilo hodne, ze skoncili, nehlede na rodinu
Ta se z tech profiku nadrela nejvic.
Souhlasím, že paní Coufalová se mi taky nelíbila, ale včera jí to slušelo.
Tak Andrea zitra zase tanci s Jakubem. ![]()
https://www.super.cz/…utezici.html
Tentokrát už podruhé ve StarDance nezatančí Michal Necpál, taneční partner tenistky Andrey Sestini Hlaváčkové (35). Toho v sobotu ze zdravotních důvodů nahradí jeho bratr Jakub Necpál, který už s Andreou tančil v době, kdy byl Necpál v karanténě.
Je to divnej ročník letos. ![]()
Jinak jsem s dětma znova koukala na minulý díl a už jsem přišla na to, co mi vadí na dvojici Navorkova/Mirai. Ten nesoulad. Ona je taková energická kočka, kor v těch úžasných červených šatech, co teď měla, a on je vášnivej jak tři dny leklá ryba.
@Sonmi Vnímám to jinak. On si chce zachovat odstup, ona je poměrně „lepivka“, Mirai, je zadaný, navíc Návorková asi ani nebude jeho typ. Chybí jim taková ta laškovací chemie, ale Mirai chápu.
@mrazik6 píše:
@Sonmi Vnímám to jinak. On si chce zachovat odstup, ona je poměrně „lepivka“, Mirai, je zadaný, navíc Návorková asi ani nebude jeho typ. Chybí jim taková ta laškovací chemie, ale Mirai chápu.
musim řict, že v dnešním vystoupení byl ten rozdíl velmi patrný, on byl oproti ní bez energie. Ale zas ona je zvyklá na ten taneční šťastný výraz, ví jak s tvářit, že to číslo žere, aby to vypadalo a všichni ji to věřili. v tomto mají vyhodu herci, což mirai není, že umí zahrát i to co necítí.
Letos mito pripada prvni rocnik kdy se jim absolutne nepovedlo parovani paru, libi se mi asi jen Dedik a fararka.
nicmene dnes se mi libil Verner.
Hlavackova se mi zdala ze ma na krajicku…..?
@debra.morgan Jo, bude to o tom hereckém výkonu. Všimla jsem si už v předešlých dílech, kdy ona se po představení chtěla " tulit", on to vždycky obrátil v placáka. Ženská ho prostě nebere a on to neumí zahrát. Měla bych stejný problém - popravdě to jejich nadměrné tuleníčko mi na Stardance vadí
A Černochový to moc sluší. A to ji moc nemusím, ani nevím proč vlastně ![]()
Dneska doufám vypadne ta herečka
@Baba píše: Že je Dědík nějakej tlustej?
Manzel to taky rikal ![]()
Mirai je takový odtažitý, antierotický, bez jiskry, ale to jsou všichni ty asijské typy.
Me teda zase prislo zvlastni, jak se tuli Marika ke svemu partnerovi v rozhovoru. Chapu, ze se ti lide maji po tolika spolecnych hodinach a kontaktu opravdu radi, ale kdyz toci medailonek a ona na nem lezi oprena, tak bych tedy nechtela byt ma miste jejich partneru. Pac na kamardstvi muzu a zen moc neverim a obzvlast na takto tulive.
A jinak mi tato rada prijde cela takova nijaka. Cekam na „zimomravky“,jak rika Tatana, zatim, nic moc. Jen minule se mi libila ta paso doble.