Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mně se líbí, jak má každý úplně jiný názor - jeden nedává moderátory, další porotu, jiný zase nesnese nějakého tanečníka.
skoro bych řekla, že to pak dává docela dobrou zprávu o tom, že jsou všichni fajn ![]()
Myslím, že ten údiv Martiny na konci byl dost vymluvny za většinu z nás, taky jsem cekala, že vypadne ona. Ta samba Hlaváčkové mi přišla skvělá, a to jí normálně moc nemusím…
Jo a ten charleston byl úplně boží, Marka Zelinku tam nikdo nepochvalil, přitom jsem v tom hrozně moc viděla všechny ty jeho tance. ![]()
Mě to letos moc nebaví, přijde mi to celé nějaké utahané a nudné, Eben není absolutně vtipný a spíš je kolikrát jeho humor už přes čáru, Kostková milá, ale bez jiskry. A do toho se ještě řeší covid… Upřímně, nenašla jsem si mezi soutěžícími favorita. Možná je to tím, že ještě sleduju na Youtube britskou verzi.
Tam jsem si teda zamilovala hlavně jeden pár. Doporučuju kouknout, John Whaite a Johannes Radebe mají výborná čísla - sambu, rumbu, charleston, super paso doble na Piráty z Karibiku… ![]()
@Lily-of-the-valley píše:
Jo a ten charleston byl úplně boží, Marka Zelinku tam nikdo nepochvalil, přitom jsem v tom hrozně moc viděla všechny ty jeho tance.
No, jestli je pravda, co psali v týdnu po bulvárech, tak jsou na fousáče spíš všichni nasjaní.
(mimochodem, ten chlap vypadá fakt hrozně).
@Sonmi píše:
No, jestli je pravda, co psali v týdnu po bulvárech, tak jsou na fousáče spíš všichni nasjaní.(mimochodem, ten chlap vypadá fakt hrozně).
Mně připomíná nějakýho bezdomovce ![]()
@bublinek píše:
Vyhodila bych farářku, už minule to byla bída a charleston byla taky mimo
Amen ![]()
@Janinkaskalinka píše:
Mě to letos moc nebaví, přijde mi to celé nějaké utahané a nudné, Eben není absolutně vtipný a spíš je kolikrát jeho humor už přes čáru, Kostková milá, ale bez jiskry. A do toho se ještě řeší covid… Upřímně, nenašla jsem si mezi soutěžícími favorita. Možná je to tím, že ještě sleduju na Youtube britskou verzi.Tam jsem si teda zamilovala hlavně jeden pár. Doporučuju kouknout, John Whaite a Johannes Radebe mají výborná čísla - sambu, rumbu, charleston, super paso doble na Piráty z Karibiku…
Jo, letos je to nějaké unavené. Ebena to zjevně už nebaví, porota je taková nějaká omšelá… jestli chtějí s tímhle formátem pokračovat, tak by měli do toho říznout a vyměnit ten tým kompletně - nová, typově jiná porota, noví, o generaci (nebo dvě) mladší moderátoři, prostě trošku to zaprděné zatuchlo provětrat.
Třeba Kovy by to mohl uvádět. ![]()
A ti soutěžící mě letos taky nějak nechytli, s výjimkou Terez Černochové, která je za mě absolutně boží a ještě tančí s ultrasympaťákem Vodičkou. Přeju mu druhé vítězství v řadě
i když teda nevěřím, že se to stane.
Verner a Cina, dopředu jasní favoriti, mají bohužel velmi nevyrovnané výkony. Někdy dobrý, někdy tragédie - Cina podělal minule ten valčík, to bylo hrozný, Verner předtím to filmové kolo, kde se jaksi úplně ztratil nebo co.
Farářka je mi sympatická, ale objektivně je nejslabší, a bylo na ní včera vidět, že si to sama uvědomuje a vypadnutí čekala.
Miraie už by taky mohli vykopnout, mám ráda Návorkovou, ale on je hroznej. Nicméně má asi bambiliardy fanynek, no.
Hlaváčková mi nevadila, ale truchlit po ní taky nebudu.
Hele a taky vám tak leze na nervy Tománek? Já ani nedokážu pojmenovat proč, vloni mi nevadil, ale letos ho nějak nemůžu. ![]()
@Snorlaxik píše:
Mně připomíná nějakýho bezdomovce
A to znám i fešnější bezdomovce!
Jako nechci bejt škaredá a povrchní, je to asi hodnej chlap a dobrej tátat a všechno, ale fakt by se nemohl aspoň ostříhat a učesat a udělat něco s tou vypelichanou chcíplou krysou pod nosem? George Clooney z něho nebude nikdy, za to nemůže, ale aspoň by nemusel vypadat jako něco, co někdo vyškrabal ze dna kontejneru na odpadky. ![]()
@Sonmi píše:
Hele a taky vám tak leze na nervy Tománek? Já ani nedokážu pojmenovat proč, vloni mi nevadil, ale letos ho nějak nemůžu.
ja ho znám, takže mi nevadí, jsem na něj zvyklá
ale jo, chápu proč někomu může vadit.
@Sonmi píše:
Hele a taky vám tak leze na nervy Tománek? Já ani nedokážu pojmenovat proč, vloni mi nevadil, ale letos ho nějak nemůžu.
Leze. Od prvního pozdravu soutěžícího, který se na úvod komentáře uprostřed rozjeteho večera nehodí.
@Sonmi Zelinka vypadá nezdravé. Pohled na něho je odpudivý, k blití přesněji řečeno.
@Sonmi píše:
A to znám i fešnější bezdomovce!
Jako nechci bejt škaredá a povrchní, je to asi hodnej chlap a dobrej tátat a všechno, ale fakt by se nemohl aspoň ostříhat a učesat a udělat něco s tou vypelichanou chcíplou krysou pod nosem? George Clooney z něho nebude nikdy, za to nemůže, ale aspoň by nemusel vypadat jako něco, co někdo vyškrabal ze dna kontejneru na odpadky.
Přesně, kdyby se ostříhal a oholil, tak by vypadal normálně. Když kdysi tancoval ve Star dance, tak to nebyl žádný krasavec, ale ani neodrazoval svým vzhledem.
No zdravě nevypadá
…ale Marušce se líbí, mají dvě děti a má o starost méně, protože Zelí asi holky fakt moc nenahánějí…
Nicméně když to vedl Onder, tak mi to přišlo víc elegantní sváteční… Teď se to překlopilo trochu do estrády…
Marek z Terezou jsou už bez jiskry. Chtělo by to změnu… Klidně toho Hámu s nějakou fešandou…ale kterou? ![]()