StarDance – máte rádi?

• Fotoalbum (31)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
13758
20.11.21 22:13

Mně se líbí, jak má každý úplně jiný názor - jeden nedává moderátory, další porotu, jiný zase nesnese nějakého tanečníka. :lol: skoro bych řekla, že to pak dává docela dobrou zprávu o tom, že jsou všichni fajn :lol:

Myslím, že ten údiv Martiny na konci byl dost vymluvny za většinu z nás, taky jsem cekala, že vypadne ona. Ta samba Hlaváčkové mi přišla skvělá, a to jí normálně moc nemusím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13758
20.11.21 22:14

Jo a ten charleston byl úplně boží, Marka Zelinku tam nikdo nepochvalil, přitom jsem v tom hrozně moc viděla všechny ty jeho tance. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.11.21 01:10

Letos mě to nebaví

Mě to letos moc nebaví, přijde mi to celé nějaké utahané a nudné, Eben není absolutně vtipný a spíš je kolikrát jeho humor už přes čáru, Kostková milá, ale bez jiskry. A do toho se ještě řeší covid… Upřímně, nenašla jsem si mezi soutěžícími favorita. Možná je to tím, že ještě sleduju na Youtube britskou verzi. :) Tam jsem si teda zamilovala hlavně jeden pár. Doporučuju kouknout, John Whaite a Johannes Radebe mají výborná čísla - sambu, rumbu, charleston, super paso doble na Piráty z Karibiku… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7910
21.11.21 09:49
@Lily-of-the-valley píše:
Jo a ten charleston byl úplně boží, Marka Zelinku tam nikdo nepochvalil, přitom jsem v tom hrozně moc viděla všechny ty jeho tance. :srdce:

No, jestli je pravda, co psali v týdnu po bulvárech, tak jsou na fousáče spíš všichni nasjaní.

(mimochodem, ten chlap vypadá fakt hrozně).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Snorlaxik
21.11.21 09:51
@Sonmi píše:
No, jestli je pravda, co psali v týdnu po bulvárech, tak jsou na fousáče spíš všichni nasjaní.(mimochodem, ten chlap vypadá fakt hrozně).

Mně připomíná nějakýho bezdomovce :oops:

• Citovat
  • Upravit
36504
21.11.21 09:52
@bublinek píše:
Vyhodila bych farářku, už minule to byla bída a charleston byla taky mimo

Amen :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7910
21.11.21 09:57
@Janinkaskalinka píše:
Mě to letos moc nebaví, přijde mi to celé nějaké utahané a nudné, Eben není absolutně vtipný a spíš je kolikrát jeho humor už přes čáru, Kostková milá, ale bez jiskry. A do toho se ještě řeší covid… Upřímně, nenašla jsem si mezi soutěžícími favorita. Možná je to tím, že ještě sleduju na Youtube britskou verzi. :) Tam jsem si teda zamilovala hlavně jeden pár. Doporučuju kouknout, John Whaite a Johannes Radebe mají výborná čísla - sambu, rumbu, charleston, super paso doble na Piráty z Karibiku… :srdce:

Jo, letos je to nějaké unavené. Ebena to zjevně už nebaví, porota je taková nějaká omšelá… jestli chtějí s tímhle formátem pokračovat, tak by měli do toho říznout a vyměnit ten tým kompletně - nová, typově jiná porota, noví, o generaci (nebo dvě) mladší moderátoři, prostě trošku to zaprděné zatuchlo provětrat.
Třeba Kovy by to mohl uvádět. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7910
21.11.21 10:01

A ti soutěžící mě letos taky nějak nechytli, s výjimkou Terez Černochové, která je za mě absolutně boží a ještě tančí s ultrasympaťákem Vodičkou. Přeju mu druhé vítězství v řadě :palec: i když teda nevěřím, že se to stane.
Verner a Cina, dopředu jasní favoriti, mají bohužel velmi nevyrovnané výkony. Někdy dobrý, někdy tragédie - Cina podělal minule ten valčík, to bylo hrozný, Verner předtím to filmové kolo, kde se jaksi úplně ztratil nebo co.
Farářka je mi sympatická, ale objektivně je nejslabší, a bylo na ní včera vidět, že si to sama uvědomuje a vypadnutí čekala.
Miraie už by taky mohli vykopnout, mám ráda Návorkovou, ale on je hroznej. Nicméně má asi bambiliardy fanynek, no.
Hlaváčková mi nevadila, ale truchlit po ní taky nebudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7910
21.11.21 10:02

Hele a taky vám tak leze na nervy Tománek? Já ani nedokážu pojmenovat proč, vloni mi nevadil, ale letos ho nějak nemůžu. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7910
21.11.21 10:05
@Snorlaxik píše:
Mně připomíná nějakýho bezdomovce :oops:

A to znám i fešnější bezdomovce!
Jako nechci bejt škaredá a povrchní, je to asi hodnej chlap a dobrej tátat a všechno, ale fakt by se nemohl aspoň ostříhat a učesat a udělat něco s tou vypelichanou chcíplou krysou pod nosem? George Clooney z něho nebude nikdy, za to nemůže, ale aspoň by nemusel vypadat jako něco, co někdo vyškrabal ze dna kontejneru na odpadky. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
21.11.21 10:09
@Sonmi píše:
Hele a taky vám tak leze na nervy Tománek? Já ani nedokážu pojmenovat proč, vloni mi nevadil, ale letos ho nějak nemůžu. :think:

ja ho znám, takže mi nevadí, jsem na něj zvyklá :D ale jo, chápu proč někomu může vadit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14723
21.11.21 10:10
@Sonmi píše:
Hele a taky vám tak leze na nervy Tománek? Já ani nedokážu pojmenovat proč, vloni mi nevadil, ale letos ho nějak nemůžu. :think:

Leze. Od prvního pozdravu soutěžícího, který se na úvod komentáře uprostřed rozjeteho večera nehodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14723
21.11.21 10:12

@Sonmi Zelinka vypadá nezdravé. Pohled na něho je odpudivý, k blití přesněji řečeno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Snorlaxik
21.11.21 10:13
@Sonmi píše:
A to znám i fešnější bezdomovce!
Jako nechci bejt škaredá a povrchní, je to asi hodnej chlap a dobrej tátat a všechno, ale fakt by se nemohl aspoň ostříhat a učesat a udělat něco s tou vypelichanou chcíplou krysou pod nosem? George Clooney z něho nebude nikdy, za to nemůže, ale aspoň by nemusel vypadat jako něco, co někdo vyškrabal ze dna kontejneru na odpadky. :lol:

Přesně, kdyby se ostříhal a oholil, tak by vypadal normálně. Když kdysi tancoval ve Star dance, tak to nebyl žádný krasavec, ale ani neodrazoval svým vzhledem.

• Citovat
  • Upravit
13118
21.11.21 10:21

No zdravě nevypadá :think:…ale Marušce se líbí, mají dvě děti a má o starost méně, protože Zelí asi holky fakt moc nenahánějí…
Nicméně když to vedl Onder, tak mi to přišlo víc elegantní sváteční… Teď se to překlopilo trochu do estrády…
Marek z Terezou jsou už bez jiskry. Chtělo by to změnu… Klidně toho Hámu s nějakou fešandou…ale kterou? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová