StarDance – máte rádi?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11422
6.11.23 22:02
@Lily-of-the-valley píše:
@Sonmi Tolik k tomu, co by lidi říkali na stejnopohlavni par…
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
To bylo dokonalý!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11422
6.11.23 22:08

Já to pořád beru jako zábavný pořad, víc než soutěžní. A když to vezmu podle té zábavy, tak Maršálek mě baví mnohem víc než Krajčo. Ten mě teda nebavil vůbec. Trochu mě obměkčilo, když jsem viděla tu jeho ženu. Tohle mít doma, tak prchám. :oops: Dost jsem ho politovala.
A obávám se, že příště bude na řadě Iva Kubelková. ona je příliš krásná a příliš dokonalá a to ty hlasující ženy 50+ úplně neskousnou. :P
Mně je nejvíc sympatický Marek Adamczyk a Vavřinec Hradílek. Eva tančí asi nejlépe, ale mohla by se trochu víc uvolnit nebo jak bych to řekla. Být víc nad věcí. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
7.11.23 09:12

@Almondea mne se taky líbí oba chlapi, oni jsou i podobní typově, oba jsou takoví baviči.
Mne se Eva proste líbí. Už od toho valčíku… určitě to děla Mazuch, je to kreativní a dobře se na to kouka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16404
7.11.23 11:29

Eva je skvělá tanečnice. Ale je z ní cítit tah na branku, jede na vitezstvi. A to uz me nebavi. Tohle neni olympiada.
Sportovci tuhle vlastnost asi těžko potlačují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3506
7.11.23 11:45

Tak do toho hodím znovu vidle, co Vás proboha baví na tom když tam někdo poskakuje, jako důchodci ve výprodeji oleje v Kauflandu? :cert: :cert: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11422
7.11.23 11:58
@Rotha píše:
Tak do toho hodím znovu vidle, co Vás proboha baví na tom když tam někdo poskakuje, jako důchodci ve výprodeji oleje v Kauflandu? :cert: :cert: :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: já zase nechápu proč chlapi čumí na 22 zpocených kluků jak se honí za balonem… :mrgreen: každý máme něco. ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7087
7.11.23 11:58
@tulipán píše:
Eva je skvělá tanečnice. Ale je z ní cítit tah na branku, jede na vitezstvi. A to uz me nebavi. Tohle neni olympiada.
Sportovci tuhle vlastnost asi těžko potlačují.

Není špatná vlastnost dělat všechno pohybové, když k tomu má talent a vztah, jak nejlépe dovede. Není to urputná snažilka, ale moc fajn pohodový člověk.
Eva mě baví nejvíc a hned po ní čím dál více Darja, ale i Tereza, Adam,… Na Ivu krásné pokoukání, i na partnerku cukráře, Vávra sympaťák… Baví mě to teď vlastně celé :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32086
7.11.23 12:51

@Almondea a já nechápu ani jedno z toho :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7087
7.11.23 13:00
@Monchichik píše:
@Almondea a já nechápu ani jedno z toho :mrgreen: :mrgreen:

Není povinné něco chápat, ale dobré respektovat zájmy druhých a nelézt zbytečně do diskusí fanoušků s tím, že je nechápu :wink:
Přijde mi to neuctivé ba hloupé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16404
7.11.23 14:21
@Iv.Sa. píše:
Není špatná vlastnost dělat všechno pohybové, když k tomu má talent a vztah, jak nejlépe dovede. Není to urputná snažilka, ale moc fajn pohodový člověk.
Eva mě baví nejvíc a hned po ní čím dál více Darja, ale i Tereza, Adam,… Na Ivu krásné pokoukání, i na partnerku cukráře, Vávra sympaťák… Baví mě to teď vlastně celé :wink:

Mě naposledy na pohodu nepřišla a snazilku už mi trochu připomínala. V předchozích dílech na mě takto nepůsobila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5757
7.11.23 15:03
@Almondea píše:
Já to pořád beru jako zábavný pořad, víc než soutěžní. A když to vezmu podle té zábavy, tak Maršálek mě baví mnohem víc než Krajčo. Ten mě teda nebavil vůbec. Trochu mě obměkčilo, když jsem viděla tu jeho ženu. Tohle mít doma, tak prchám. :oops: Dost jsem ho politovala.
A obávám se, že příště bude na řadě Iva Kubelková. ona je příliš krásná a příliš dokonalá a to ty hlasující ženy 50+ úplně neskousnou. :P
Mně je nejvíc sympatický Marek Adamczyk a Vavřinec Hradílek. Eva tančí asi nejlépe, ale mohla by se trochu víc uvolnit nebo jak bych to řekla. Být víc nad věcí. :nevim:

Neni prilis krasna a dokonala, je prototyp “sprtky” a to v tehle soutezich proste nebere :)… a u nas v rodine hlasovat chteji jen holky 9a 14 let tak nevim, kdo nejvic na to kouka:). Ja jen kvuli nim a moje mamka -70 ne, sestra 48 taky nekouka… v praci taky nikdo.
Jinak me je tady nesympaticky i Adamczyk inkdyz jako herce ho mam rada.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32086
7.11.23 15:11

@Iv.Sa. No to je tvůj názor… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3404
7.11.23 15:14
@Aglája75 píše:
Neni prilis krasna a dokonala, je prototyp “sprtky” a to v tehle soutezich proste nebere :)… a u nas v rodine hlasovat chteji jen holky 9a 14 let tak nevim, kdo nejvic na to kouka:). Ja jen kvuli nim a moje mamka -70 ne, sestra 48 taky nekouka… v praci taky nikdo.
Jinak me je tady nesympaticky i Adamczyk inkdyz jako herce ho mam rada.

Já to mám přesně naopak.
A Eva mi lehce připomíná Šípkovou. Ale tančí líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7087
7.11.23 15:27
@tulipán píše:
Mě naposledy na pohodu nepřišla a snazilku už mi trochu připomínala. V předchozích dílech na mě takto nepůsobila.

Ono poslouchat připomínky poroty skoro jak pro profesionály po té dřině a snaze amatéra asi není jednoduché :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16404
7.11.23 19:29
@Dadda8 píše:
Já to mám přesně naopak.
A Eva mi lehce připomíná Šípkovou. Ale tančí líp.

Také mi přpomněla O. Šípkvou. Byt ona je fajn a asi si hodně vytrpěla, ale v tv mi tou snaživostí lezla krkem, tak když vypadla, byla jsem rada.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová