StarDance – máte rádi?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1005
19.11.23 15:47

@Sonmi Pro tebe - a to je v pořádku. Pro mne ne, Hradílek aspoň tancoval (pro odborníky asi špatné :think: ), Maršálek nemohl nic zkazit, když vůbec netancoval… proto by bylo spravedlivé, aby měli obdobné bodové hodnocení. Tak to vidím já laicky a proto jsem Vavřincovi poslala hlas. Samozřejmě chápu, že každý to vidíme jinak. Jen jsem chtěla objasnit, kde například VH vzal ty hlasy od diváků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1248
24.11.23 14:49
@Sonmi píše:
Ale ten marsalek byl včera přece objektivně o hodně lepší než Vávra :nevim:

Taky se mi líbil mnohem víc Maršálek, Vávrovi se Jive moc nepovedl a jak Eben hned po jeho vystoupení vyhlásil stav ohrožení. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24292
25.11.23 20:29

Co to bylo za písničku, na kterou se nastupuje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5757
25.11.23 20:40

Tak nevim, ale Hradilek u toho tance nevypada nijak lip nez Marsalek, tanec taky nic moc za me…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7950
25.11.23 20:43
@Aglája75 píše:
Tak nevim, ale Hradilek u toho tance nevypada nijak lip nez Marsalek, tanec taky nic moc za me…

no letos jsou chlapi slabší než ženy. Kdyby mělo být finále podle kvality tance, tak jednoznačně Iva, Eva a Darja.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5757
25.11.23 20:44
@Lucka1111 píše:
no letos jsou chlapi slabší než ženy. Kdyby mělo být finále podle kvality tance, tak jednoznačně Iva, Eva a Darja.

Hodne slabsi… zadny se mi nelibil… Darja je cim dal hezci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7950
25.11.23 20:47
@Aglája75 píše:
Hodne slabsi… zadny se mi nelibil… Darja je cim dal hezci…

Darja se od začátku hodně zlepšila, klidně může vyhrát. Eva s Ivou tancují dobře od začátku, tam ten progres není tolik vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13838
25.11.23 20:47

@Aglája75 taky se mi hrozne líbila už u nástupu. Úplně jinej “vibe” než v prvních dílech. 😁

U Vávry mi ty známky dnes přišly dost adekvatni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
prestarlamanicka
25.11.23 20:48

Stardance nesleduju, ale na dálku fandím Maršálkovi, je to sympaťák 8)

• Citovat
  • Upravit
13838
25.11.23 21:04

Ty příběhy jsou někdy dost drsný. Tady ten kluk (zapomnela jsem jméno) od Ivy… To se proste muže stát komukoliv.

Iva krásný. 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5757
25.11.23 21:08
@Lily-of-the-valley píše:
Ty příběhy jsou někdy dost drsný. Tady ten kluk (zapomnela jsem jméno) od Ivy… To se proste muže stát komukoliv.Iva krásný. 😁

Iva nadhera, cekala jsem 3 desitky, ale Tana “ zklamala”:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1248
25.11.23 21:11
@Aglája75 píše:
Tak nevim, ale Hradilek u toho tance nevypada nijak lip nez Marsalek, tanec taky nic moc za me…

Vávrovi hodně ubližují džíny, i minule je měl na sobě. V klasice by vypadal lépe a jeho nevystreté nohy by nebyly tolik vidět.
Iva se mi opět moc líbila.
Nezhubl Maršálek? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13838
25.11.23 21:16

Och, Eva - kraaasnyyyy❤️ jen ten zpěv. Přitom ta písnička je nádherná a ta hudba k tomu je perfektní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13838
25.11.23 21:18
@Blondiena píše:
Vávrovi hodně ubližují džíny, i minule je měl na sobě. V klasice by vypadal lépe a jeho nevystreté nohy by nebyly tolik vidět.
Nezhubl Maršálek? :lol:

Jo, je proste malý a chce to volit oblečení. Ale chtěli western, tak ho mají 🙈
A Maršálek vím jak ze začátku říkal, ze se u tréninku ani nezapoti😁 ale taky mi přijde ze něco shodil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5757
25.11.23 21:20
@Blondiena píše:
Nezhubl Maršálek? :lol:

Jojo on ma kratke podsadite nohy, ale myslim, ze nema rytmus v sobe, ladnost, proste vypada divne. Marsalek zhubl ale nemel by mit tu vestu co porad ma, ale neco delsiho a vypadal by jeste lip….

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová