Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Iv.Sa. Jo, je to skvělý choreograf. Já proste ty koordinované pohyby (kdy každý ale děla něco jiného) žeru. 😁
Dneska Eva bomba.
A Darija se mi líbí moc, nabrala ohromně sebevědomí. Myslím si, že ona má potenciál vystříkat ze své účasti v sd nejvíc, bez ohledu na konečné umístění. Je mladinká, byla relativně málo známá, ale tady si jí sakra musel leckdo všimnout.
@Aglája75 píše:
Tak nevim, ale Hradilek u toho tance nevypada nijak lip nez Marsalek, tanec taky nic moc za me…
Taky mě Hradilek nebaví. Adamczyk tedy objektivně nebyl tanečně o moc lepší, ale bavil mě o moc víc.
Vcera byly tance prekrasne. Puvodne jsem se nechtela divat, protoze kdyz minule tancili ve trojici, tak to proste neni ten pravy tanec, ale z ukazek na fb jsem videla, ze letos je to jinak, tak jsem zpetne koukla jen na tanceni. Iva nadherna, Eva dechberouci a Darja prekvapuje v kazdem dile. Panove nebavi. V prvnich dilech jsem si toho nevsimla nebo to tolik nebilo do oci, ale Vavra opravdu nema absolutne zadny cit pro rytmus. Kdyz tanci sam, netrefi jedinou notu, v drzeni s partnerkou je to mnohem lepsi, protoze ona ho vede. Marsalka jsem po par krocich pretocila, nevadi mi, ale je to takovy drzák pro tanecnici. Kostkove vlasy neslusely.
Mimochodem - prispevek jsem 3× opravovala, porad mi to nechtelo projit pro vulgarismy a ja tadny nemohla najit
. Nakonec vadily se.undy ![]()
@Sonmi píše:
Taky mě Hradilek nebaví. Adamczyk tedy objektivně nebyl tanečně o moc lepší, ale bavil mě o moc víc.
Jojo presne, tanec nic extra, ale on je hezky chlap, takze vypadal dobre i kdyz tancoval blbe
Pardon psalo to chybu a vlozili se mi xkrat:(
Příspěvek upraven 26.11.23 v 07:33
@Janadel píše:
PanenkoMariaPodsrpenska vidis to
Já viděla foto u tmbk a myslela jsem, ze to je fotomontáž. Až dle komentářů mi doslo, ze neee🙈
@Janadel píše:
PanenkoMariaPodsrpenska vidis to
Pyžamo, lodičky a kabelka, no to je hustý ![]()
@Dadda8 píše:
Pyžamo, lodičky a kabelka, no to je hustý
karin na fíbíčku nebo kde psala, že to nejsou lodičky, ale vysoký boots a kabelka je panská.
Ale tak zrovna česká zaprděná móda se klidně provětrat může.
@debra.morgan píše:
karin na fíbíčku nebo kde psala, že to nejsou lodičky, ale vysoký boots a kabelka je panská.Ale tak zrovna česká zaprděná móda se klidně provětrat může.
To uz ani neni o mode, to je o tom, ze chlap si dobrovolne odebere veskerou muznost a stane slizskym. Jako ano, kazdemu dle jeho chuti, nikomu tim neublizuje… ale proste kazdy trend, byt v pocatku treba s dobrou myslenkou, kdyz zajde do extremu, tak je to pruser 🙈
Vesty jsou holt opět v módě, ale vyjít si večer do společnosti bez košile vyžaduje velkou odvahu. Podivný kostým. ![]()
Tady je vidět, co nosí v kabelce a kdyby oholil podpaží, nemusel by s sebou tahat deodorant. ![]()