Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@clovek píše:![]()
![]()
jsem měla posílat hlasy, dneska jsem teda hodně rozčarovaná. Imrich je sice sympoš, ale v poslední trojce, no nevim
Vzpomeň na Vydru. Úplně to samé ![]()
Vím, že Kuchařová tady nemá fanklub, mne nevadí a myslím, že by měli s Onderem vyhrát, když tam zůstala tato trojka, Anička měla hrozný výkyvy, dneska dobrý, ale minule byla na vypadnutí. No a Imrich, to je takovej Schmitzer a Vydra, ikdyž je fakt, že Vydra byl až ve finále.
Terezy šaty asi zatím nejlepší, ale účes se mi taky moc nepozdával, v minulých ročnících byla nějak mnohem hezčí.
@kamiŠ píše:
Vzpomeň na Vydru. Úplně to samé
byla jsi rychlejší s tou samou myšlenkou ![]()
@Levandule121 píše:
Tak holky, papá! Musím jít okouknout situaci, před chvílí tu byl manžel se řvoucím prťousem rozžhavený do běla, že koukám na tu debilní televizi a on je z dítěte vyřízený… Jako vrchol všeho třísknul dveřma, doufám, že vzbudil i staršího…
cssssssss. Co si to dovoluje. By ten můj mohl zkusit
Čučíme spolu ![]()
@clovek
Ale ke konci už ty vlasy měla dobrý, ofina sjela pěkně k sobě a neměla uprostřed díru ![]()
Tak naší Elči vypadli favoriti
Docela mě to mezi, tančili dobře. Onder s Kuchařovou to mají v kapse. On: výborné choreografie, hybající se tanečnice a také velmi oblíbený. S ním bych si klidně ráda zatančila, s ním ano ![]()
No Kuchařová je fakt dobrá, asi fakt nejlepší..ale Matěj byl teď teda super, fakt. Je mi líto, že vypadl.. ![]()
@kamiŠ píše:
@clovekAle ke konci už ty vlasy měla dobrý, ofina sjela pěkně k sobě a neměla uprostřed díru
jj taky jsem si říkala
.
Stodůlková mi v této řadě přišla nějaká hezčí než když tančila s Křížem a bylo hezký jak se na konci ujala slova, jako je fakt vidět, že se tam maj všichni rádi a že je to opravdu baví ![]()
@clovek píše:
Stodůlková mi v této řadě přišla nějaká hezčí než když tančila s Křížem a bylo hezký jak se na konci ujala slova, jako je fakt vidět, že se tam maj všichni rádi a že je to opravdu baví
Ona docela pohubla, tak jí to víc sluší.
@kamiŠ píše:
cssssssss. Co si to dovoluje. By ten můj mohl zkusitČučíme spolu
Máš pravdu. Nakonec jsem tam nešla - radši. ![]()
@Levandule121 píše:
Máš pravdu. Nakonec jsem tam nešla - radši.
v pořádku ![]()