StarDance – máte rádi?

• Fotoalbum (31)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1723
7.12.13 21:49

Pláču pláču pláču :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
7.12.13 21:50
@clovek píše: :,( :,( :,( jsem měla posílat hlasy, dneska jsem teda hodně rozčarovaná. Imrich je sice sympoš, ale v poslední trojce, no nevim

Vzpomeň na Vydru. Úplně to samé :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
7.12.13 21:51

Vím, že Kuchařová tady nemá fanklub, mne nevadí a myslím, že by měli s Onderem vyhrát, když tam zůstala tato trojka, Anička měla hrozný výkyvy, dneska dobrý, ale minule byla na vypadnutí. No a Imrich, to je takovej Schmitzer a Vydra, ikdyž je fakt, že Vydra byl až ve finále.

Terezy šaty asi zatím nejlepší, ale účes se mi taky moc nepozdával, v minulých ročnících byla nějak mnohem hezčí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
@kamiŠ píše:
Vzpomeň na Vydru. Úplně to samé :zed:

:lol: byla jsi rychlejší s tou samou myšlenkou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
@Levandule121 píše:
Tak holky, papá! Musím jít okouknout situaci, před chvílí tu byl manžel se řvoucím prťousem rozžhavený do běla, že koukám na tu debilní televizi a on je z dítěte vyřízený… Jako vrchol všeho třísknul dveřma, doufám, že vzbudil i staršího… :cert:

cssssssss. Co si to dovoluje. By ten můj mohl zkusit :mrgreen: Čučíme spolu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
7.12.13 21:54

@clovek :D Ale ke konci už ty vlasy měla dobrý, ofina sjela pěkně k sobě a neměla uprostřed díru :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33022
7.12.13 21:54

My take koukame spolu a ten muj dneska dokonce posilal sms :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
7.12.13 21:56

Tak naší Elči vypadli favoriti :( Docela mě to mezi, tančili dobře. Onder s Kuchařovou to mají v kapse. On: výborné choreografie, hybající se tanečnice a také velmi oblíbený. S ním bych si klidně ráda zatančila, s ním ano :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4430
7.12.13 21:57

Ten Baláš je s prominutím blb :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4430
7.12.13 21:59

No Kuchařová je fakt dobrá, asi fakt nejlepší..ale Matěj byl teď teda super, fakt. Je mi líto, že vypadl.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33022
7.12.13 22:00

I bez prominuti je to pitomec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
7.12.13 22:00
@kamiŠ píše:
@clovek :D Ale ke konci už ty vlasy měla dobrý, ofina sjela pěkně k sobě a neměla uprostřed díru :mrgreen:

jj taky jsem si říkala :).

Stodůlková mi v této řadě přišla nějaká hezčí než když tančila s Křížem a bylo hezký jak se na konci ujala slova, jako je fakt vidět, že se tam maj všichni rádi a že je to opravdu baví :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6759
7.12.13 22:02
@clovek píše:
Stodůlková mi v této řadě přišla nějaká hezčí než když tančila s Křížem a bylo hezký jak se na konci ujala slova, jako je fakt vidět, že se tam maj všichni rádi a že je to opravdu baví :palec:

Ona docela pohubla, tak jí to víc sluší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
7.12.13 22:03
@kamiŠ píše:
cssssssss. Co si to dovoluje. By ten můj mohl zkusit :mrgreen: Čučíme spolu :lol:

Máš pravdu. Nakonec jsem tam nešla - radši. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
7.12.13 22:05
@Levandule121 píše:
Máš pravdu. Nakonec jsem tam nešla - radši. :mrgreen:

v pořádku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit