Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Kamča.dalmatinka píše:tak si to užijte děti.
Dobrou
Dobrou s kobrou!!
![]()
Tak já valím taky spát, brou noc…
(To jsem celéj já…)
PS: Chcete vidět moji nejnovější fotku?? Já s bejvalkou…
![]()
http://media.super.cz/…original.jpg
Příspěvek upraven 06.03.11 v 23:46
etatinek píše:marra píše:Hele ty ťlepičko!! Pošli taxíka a já budu plnoletéj kohoutek a pro mě za mě s čárkou i bez čárky, prostě jak si má paní přeje a žádá!!
etatinku mas ty to nejake mladi??fakt,kdyby si byl pnoletej bych te aj pozvala na stamprlu,.ale radej ne jeste by me zavreli,a ja bych nevydrzela a podivala se teda do tech trenek na tu tvou cark,a pak by me narkli z pedofilie![]()
nojj drz se ses jak kohoutek mezi slepickama:)
![]()
![]()
![]()
![]()
šoking.,tezky šoking
ti budu jeste posilat taxaaalaaa neeeeeee
![]()
etatinek píše:
Tak já valím taky spát, brou noc…![]()
(To jsem celéj já…)
Příspěvek upraven 06.03.11 v 23:46![]()
bych necekala ze ses takovej kanec hele jako:)ty ale to bde asi fotomontaz ta slecna ehm ehm ,jsem myslela ze me nikdo neodhali,mno je toto moznyyyy:) ![]()
marra píše:
šoking.,tezky šoking
ti budu jeste posilat taxaaalaaa neeeeeee
![]()
![]()
Tož nemusíš, ale mohla bys… Jináč já se spokojím i s letenkou v první třídě, či soukromým vrtulníkem, takže pokud ti není moje nabídka po chuti, nevadí, vona se najde jiná, která mě nedostatky bohatě ocení!!
![]()
marra píše:etatinek píše:bych necekala ze ses takovej kanec hele jako:)ty ale to bde asi fotomontaz ta slecna ehm ehm ,jsem myslela ze me nikdo neodhali,mno je toto moznyyyy:)
Tak já valím taky spát, brou noc…![]()
(To jsem celéj já…)
Příspěvek upraven 06.03.11 v 23:46![]()
Kanec, samec, hřebec (pravda někdy i vůl), to jsem celéj já!! Tak papa, třeba zase někdy někde, já už vážně mizím!!
![]()
Ahojky… Chci vám podat hlášení…manžel už lituje. Napsal mi dopis, kde si sype popel na hlavu. Ve zkratce, lituje toho, co se stalo a kam až to došlo! Chce nás zpátky… Samozřejmě jsem odmítla a řekla mu své… Ovšem holky, to jsou jen řeči
Já ho prostě pořád miluju- bohužel! Moje mamina mě dnes seřvala jak malou holku, že jsem se s ním sešla. Nikdy na mě ještě nikdo tak nekřičel jako ona! Co si prej lidi tady pomyslí a že pokud se k němu vrátím, ať zapomenu na ni… že už mě nikdy z žádných sraček tahat nebude atd atd. Že se kvůli nám tady vše stěhovalo a tak nějak naznačila, že jsme narušili jejich život..... No prostě nevím kudy kam! Pořád ještě to je a vždy bude táta našeho syna a nemůžu přeci dělat, že neexistuje a vymazat ho ze svého života… A jsem dospělá, ale rozum mi říká, že pokud si mám vybrat mezi rodiči a manželem, měla bych si vybrat rodiče…ty mi snad vždy podají pomocnou ruku, kdyby se něco stalo…na manžela bohužel spoleh není!! Jde mi ale spíš o to, jak mamině naznačit, aby se do mých věcí nemotala??!!! NE? ONA MI DALA ULTIMÁTUM!!! Buď ona, nebo manžel…
Ahoj,rodiěe mají pravdu…nevím,kolik ti je,ale být tebou,dala bych na ně.Chlap lituje asi proto,že mu nemá kdo prát a vařit,ale pokud se choval tak,jak se choval,to po čase to udělá znovu,to mi věř…
Jo Jo také souhlasím. Být tebou tak se v žádném případě teď zpět nestěhuji, po tom všem. Čas ukáže, jestli to manžel myslí doopravdy tak musí dát důkaz a ne jen řeči. Pokud by se doopravdy dal dohromady tak to uvidíš a změní názor i rodiče. Teď to jsou spíš slova a kdyby ses vrátila akorát by byl na koni, že jsi to nemyslela vážně. Vydrž a buď tvrdá.
Jo Jo také souhlasím. Být tebou tak se v žádném případě teď zpět nestěhuji, po tom všem. Čas ukáže, jestli to manžel myslí doopravdy tak musí dát důkaz a ne jen řeči. Pokud by se doopravdy dal dohromady tak to uvidíš a změní názor i rodiče. Teď to jsou spíš slova a kdyby ses vrátila akorát by byl na koni, že jsi to nemyslela vážně. Vydrž a buď tvrdá.
trumbelín píše:
Ahojky… Chci vám podat hlášení…manžel už lituje. Napsal mi dopis, kde si sype popel na hlavu. Ve zkratce, lituje toho, co se stalo a kam až to došlo! Chce nás zpátky… Samozřejmě jsem odmítla a řekla mu své… Ovšem holky, to jsou jen řečiJá ho prostě pořád miluju- bohužel! Moje mamina mě dnes seřvala jak malou holku, že jsem se s ním sešla. Nikdy na mě ještě nikdo tak nekřičel jako ona! Co si prej lidi tady pomyslí a že pokud se k němu vrátím, ať zapomenu na ni… že už mě nikdy z žádných sraček tahat nebude atd atd. Že se kvůli nám tady vše stěhovalo a tak nějak naznačila, že jsme narušili jejich život..... No prostě nevím kudy kam! Pořád ještě to je a vždy bude táta našeho syna a nemůžu přeci dělat, že neexistuje a vymazat ho ze svého života… A jsem dospělá, ale rozum mi říká, že pokud si mám vybrat mezi rodiči a manželem, měla bych si vybrat rodiče…ty mi snad vždy podají pomocnou ruku, kdyby se něco stalo…na manžela bohužel spoleh není!! Jde mi ale spíš o to, jak mamině naznačit, aby se do mých věcí nemotala??!!! NE? ONA MI DALA ULTIMÁTUM!!! Buď ona, nebo manžel…
Trumbelínku, snažně tě prosím, nebuď blbá a NEVRACÉJ SE!! Ten chlap přišel o svoji služku, kuchařku, třeba i občasnou milenku, ale to co teďka říká není upřímné a nemyslí to vážně, jsou to jen řeči, fráze, které mají za cíl tě dostat zpátky do jeho moci!!
A jestli se k němu vrátíš, tak nezklameš jen rodiče, kteří ti pomáhají, drží tě nad vodou, věří ti, a kteří to mimochodem s tebou myslí dobře a jsou k tobě upřímní (souhlasím s tvoji mamkou, taky bych s tebou skončil, kdyby jsi mě takhle podrazila, jako máš v plánu je podrazit ty a podrážíš je…), ale zklameš i nás všechny tady na Emiminu, co ti fandíme a věříme, že to v klidu ustojíš, pokud neustojíš, budeš hořce litovat a já za sebe říkám, pak nám tu nechoď na oči a nebreš nám tu, protože si za to budeš moct sama… Ten chlap není chlap pro šťastný život, ale pro věčné trápení, celoživotní smutek a bolest…
![]()
etatinek píše:trumbelín píše:
Ahojky… Chci vám podat hlášení…manžel už lituje. Napsal mi dopis, kde si sype popel na hlavu. Ve zkratce, lituje toho, co se stalo a kam až to došlo! Chce nás zpátky… Samozřejmě jsem odmítla a řekla mu své… Ovšem holky, to jsou jen řečiJá ho prostě pořád miluju- bohužel! Moje mamina mě dnes seřvala jak malou holku, že jsem se s ním sešla. Nikdy na mě ještě nikdo tak nekřičel jako ona! Co si prej lidi tady pomyslí a že pokud se k němu vrátím, ať zapomenu na ni… že už mě nikdy z žádných sraček tahat nebude atd atd. Že se kvůli nám tady vše stěhovalo a tak nějak naznačila, že jsme narušili jejich život..... No prostě nevím kudy kam! Pořád ještě to je a vždy bude táta našeho syna a nemůžu přeci dělat, že neexistuje a vymazat ho ze svého života… A jsem dospělá, ale rozum mi říká, že pokud si mám vybrat mezi rodiči a manželem, měla bych si vybrat rodiče…ty mi snad vždy podají pomocnou ruku, kdyby se něco stalo…na manžela bohužel spoleh není!! Jde mi ale spíš o to, jak mamině naznačit, aby se do mých věcí nemotala??!!! NE? ONA MI DALA ULTIMÁTUM!!! Buď ona, nebo manžel…
Trumbelínku, snažně tě prosím, nebuď blbá a NEVRACÉJ SE!! Ten chlap přišel o svoji služku, kuchařku, třeba i občasnou milenku, ale to co teďka říká není upřímné a nemyslí to vážně, jsou to jen řeči, fráze, které mají za cíl tě dostat zpátky do jeho moci!!
A jestli se k němu vrátíš, tak nezklameš jen rodiče, kteří ti pomáhají, drží tě nad vodou, věří ti, a kteří to mimochodem s tebou myslí dobře a jsou k tobě upřímní (souhlasím s tvoji mamkou, taky bych s tebou skončil, kdyby jsi mě takhle podrazila, jako máš v plánu je podrazit ty a podrážíš je…), ale zklameš i nás všechny tady na Emiminu, co ti fandíme a věříme, že to v klidu ustojíš, pokud neustojíš, budeš hořce litovat a já za sebe říkám, pak nám tu nechoď na oči a nebreš nám tu, protože si za to budeš moct sama… Ten chlap není chlap pro šťastný život, ale pro věčné trápení, celoživotní smutek a bolest…![]()
Ad zakladatelka - nevracej se! Nikdo neříká, že musíš chlapa „vyškrtnout ze svého života“. Jednou je to otec tvého dítěte, tak mu umožni s ním styk a komunikuj v přátelské rovině ohledně dítka. Ale jako životního partnera NE-EEE!
etatinek píše: …Já bych spíš říkal, že normální velký chlap patří do velkého auto, malý chlap ve velkém autě je stéjná pěst na oko, jako malá ženská v obrovském autě, víš??![]()
Žádnéj přesnéj typ nemám na mysli, ale BMW X5 do té kategorie aut pro ženy z mého pohledu opravdu nepatří…
![]()
Tak mě se líbí Audi Q7 a nebo BMW X6. Ještě že mám 180cm, takže výška OK, teď už jenom „vadí“, že jsme ženská… ![]()
Hele Kamííí!! Ale právě, že já to ve svém věku moc dobře vím, a taky jsem tu včera na to narážel, víš?? Jako, že nemám ani jedno, ani druhý, takže jsem vlastně ouplně odvařenéj…