Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Je pravda, že jinej chlapby řek že jsme krávy a jde koukat na sport ![]()
Kamča.dalmatinka píše:marra píše:marro to bych neříkala dvakrát.Zítra ho tam máš
ale stejne je ten etatinek uzasnej,kdo by tady s nami vydrzel s tolika zenskya,sakra ja se snad zamiluji ci co![]()
![]()
![]()
![]()
,teda etatínka
for Kamca,..ty to pises tak jako jasne ze etatka neni zenska,sakra ty uz si ho urcite videla bez trenyrek ze jo?
a vsadim se o flasku slivovice ze je a je a je
![]()
marra píše:
for Kamca,..ty to pises tak jako jasne ze etatka neni zenska,sakra ty uz si ho urcite videla bez trenyrek ze jo?![]()
![]()
Snad by ses nezamilovala do ženský??? ![]()
Kamča.dalmatinka píše:marra píše:marro to bych neříkala dvakrát.Zítra ho tam máš
ale stejne je ten etatinek uzasnej,kdo by tady s nami vydrzel s tolika zenskya,sakra ja se snad zamiluji ci co![]()
![]()
![]()
![]()
,teda etatínka
Checht, oba!!
![]()
Hele a která diskuse byla o mě a byla smazána?? Že vo tom nevím?? A teda děkuji, jestli ses mě zastala, tak to si asi jediná… I když já být všemi vždy a všude milován a obdivován, tak nevím proč, ale tady se mi to nějak né a nedaří…
![]()
denca29 píše:marra píše:Snad by ses nezamilovala do ženský???
for Kamca,..ty to pises tak jako jasne ze etatka neni zenska,sakra ty uz si ho urcite videla bez trenyrek ze jo?![]()
![]()
Hele, pokud by se měla do mě Marra zamilovat, tak pro mě za mě budu i ženská!!
![]()
marra píše:
![]()
Bez trenýrek sem ho neviděla,je to pro mě moc mladej kluk,ale myslím že by se tu našlo pár samiček co by po něm skočilo. ![]()
Kamča.dalmatinka píše:marra píše:Bez trenýrek sem ho neviděla,je to pro mě moc mladej kluk,ale myslím že by se tu našlo pár samiček co by po něm skočilo.
![]()
etatinek píše:**yla založena celkem nedávno-co si myslíte o tatkovi.Prý si někde někomu naložil a děláš na všechny chytrýho.Já se tě zastala jen z duvodu že nemám ráda veřejné pranýřování i když kus pravdy na tom byloKamča.dalmatinka píše:marra píše:marro to bych neříkala dvakrát.Zítra ho tam máš
![]()
![]()
![]()
,teda etatínka
Checht, oba!!
Hele a která diskuse byla o mě a byla smazána?? Že vo tom nevím?? A teda děkuji, jestli ses mě zastala, tak to si asi jediná… I když já být všemi vždy a všude milován a obdivován, tak nevím proč, ale tady se mi to nějak né a nedaří…![]()
![]()
denca29 píše:Kamča.dalmatinka píše:marra píše:Bez trenýrek sem ho neviděla,je to pro mě moc mladej kluk,ale myslím že by se tu našlo pár samiček co by po něm skočilo.
![]()
a on si furt stěžuje.
on ještě totiž ve svém věku nepochopil že krása krásu nedělá,ale že 80% krásy je sebevědomí
a nebo velké auto
![]()
Kamča.dalmatinka píše:etatinek píše:**yla založena celkem nedávno-co si myslíte o tatkovi.Prý si někde někomu naložil a děláš na všechny chytrýho.Já se tě zastala jen z duvodu že nemám ráda veřejné pranýřování i když kus pravdy na tom byloKamča.dalmatinka píše:marra píše:marro to bych neříkala dvakrát.Zítra ho tam máš
![]()
![]()
![]()
,teda etatínka
Checht, oba!!
Hele a která diskuse byla o mě a byla smazána?? Že vo tom nevím?? A teda děkuji, jestli ses mě zastala, tak to si asi jediná… I když já být všemi vždy a všude milován a obdivován, tak nevím proč, ale tady se mi to nějak né a nedaří…![]()
![]()
bylo ti věnováno hodně stran,tak snad tě to potěší
Cožeee?? A že o tom nic nevím??
Tos mi nemohla poslat vodkaz?? Sakra a mě by to tak děsně zajímalo… A proč byla smazána??
![]()
PS: Tak díky za upřímnost, ale ty mi stéjně tou pravdou děsně ubližuješ…
![]()
a hlavně se řešilo že si prý jedinej kdo si tady dělá seznam s kym nemluví
.Je to pravda? ![]()
Ten seznam pak byl nějak zveřejněn.Dost mě překvapilo že sem tam nebyla ![]()
Byla smazána brzo.Asi hodinu po založení.Nebylo tam řečeno nic extra až na ten seznam ![]()