Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@MateaFitz píše:
Dekuju za povzbuzení. Já myslela, ze on bude ten, se kterým to mimco bude… Nejhorší jsou reakce okolí, minimálně každy týden slyším narážku na svůj vek a otázku na co čekas? Mám každému vysvětlovat proč jsem single a ze mi z toho není nejlépe…:(
@majki.r to je další věc, po vysazeni HA nemám ms už půl roku… Podle doktorky by to chtělo co nejdříve otěhotnět… Ale s kým?
Tak to je pravý čas na pauzu, minimálně tu umělou hormonální
Pokud jsi je brala dýl, tak není divu, že je tělo zmatené. Ten pravý přijde, až bude čas. A času na děti máš ještě dost ![]()
Neboj, to bude dobrý
Moje sestra se vdávala 27, rozváděla 33, manželství bez dětí, pak ve 38 potkala toho pravého, teď jí je 41 a volala mi na štědrý den, že má //
. Snažili se od léta
Vse prijde. ![]()
Je mi 39 a mam 1.miminko.
jsem šťastná. Po roce známosti jsem otehotnela. V 6. mesici tehotenstvi, tedy po roce a pul známosti svatba. A pak krásný syn. ![]()
Moc vam vsem dekuju za ty reakce. Pomaha to! Ja vim, ze 29 neni 39, ale nekdy se citim fakt na 100. Libi se mi to, ze mozna ten cyklus nemam prave proto, abych neotehotnela s tim spatnym…snazim se verit tomu, ze vse spatne ma nejaky duvod a nekdy je lepsi to vzit jako fakt. On pritel asi nebyl ten pravy do zivota, bylo tam par hodne velkych ale, ktere ja zamilovana, videt nechtela…
Ja na mimco nijak netlacim, nekdy mam pocity, ze ho chci hned, pak zas ani moc ne…a u me to souvisi s partnerem. Kdyz jsem byla s nim, dokazala jsem si predstavit rodinu klidne hned!
Jeste k tomu cyjklu, brala hsem anit 8 let, pred ni cyklus na hodinu. Stitna zlaza je ok, hormonalni profil taky, mozna je to tim, ze jsem hodne zhubla…
Jeste jednou diky za ty pribehy!!! Snad na me taky nekdo nekde ceka…
@MateaFitz píše:
@Magdaleeena a kdy a kde se našel ten pravý?
@monrom d**ávám si teď dlouhou pauzu******
ta je nejlepší. Já se rozešla ve 30 letech v září s panem nepravým a dávala si ve svém bytečku pěkně dlouhou pauzu. V červenci následujícího roku jsem byla těhotná a doteď mi to přijde jako nejlepší věc s tím nejlepším chlapem, co se mohla stát.
@MateaFitz píše:
@majki.r to je další věc, po vysazeni HA nemám ms už půl roku… Podle doktorky by to chtělo co nejdříve otěhotnět… Ale s kým?
cože? a nějaké testy vyšetření dělal? Čeká, až se to upraví samo nebo co? Můžeš mít polycystická ovaria… to se pak dělá třeba laparoskopie před otěhotněním, nebo IVF, nicméně čas ještě máš
Svatbu i dítě jsem dala po třicítce… okolí bývá to nejnáročnější, snaž si najít jiná pozitiva single stavu ![]()
@Tandaradei udelal mi hormonalni profil ten je ok…navrhl bud zpatky anti, cekat nebo ty hormony a cilene se snazit…jenze ja ted nemam s kym…takze proste pul roku uz nemenstruuju… ![]()
@MateaFitz : Taky zalezi na antikoncepci. Mne ms nenaskocila po vysazeni v 24 letech asi pul roku (nevysazovala jsem kvuli otehotneni, ale jen na zkousku, co to udela, byla jsem v te dobe v zahranici a pritel taky, a ja bb si myslela, ze jako nebudu mit zadny touhy jinde
. No, skoncilo to rozchodem, samozrejme…jo, a uz tehdy mi okoli rikalo, ze jako co blbnu, rozchazet se v 25-ti, ze uz me ceka akorat smrt ohlodana kockama
). Pak v 33 a znovu v 37-mi mi naskocila ms vicemene hned, i kdyz v tech 33 jsem brala ha od 25-ti, ale nebyla to ta sama…
@AnnaF brala jsem Evru..po vysazeni mi jeste pul roku ms chodila, i kdyz po 35-40 dnech a pak stopka…
Bud rada, ze ses rozesla s tim nepravym.Ja ze strachu, ze uz stejne jineho( natoz lepsiho)nenajdu zustala s typkem, ktery nebyl nejhorsi, ale nebylo to ono.Kdyz jsem uvazovala o rozchodu bylo mi 24 let. V 25 letech jsem otehotnela.Ted mam rocni dite s nekym, koho nemuzu ani cejtit a po rodicaku mam v planu rozchod. Skoda, ze tak hnusnej jako je ke me ted, nebyl uz pred dvema lety.
Tehda jsem si rikala, ze nez nekoho najdu, nez s nim nejaky cas budu, nez otehotnim…Vse ma svuj cas, treba jsem mela mit dite az za 10 let, kdo vi. Kazdopadne ted lituji toho, ze jsem nepockala na jineho muze. A ted uz vubec neverim, ze nejaky prijde. Takze me zas desi to, ze nemam s kym mit druhe dite. Preji ti, aby jsi nic neuspechala a byla jsi stastna maminka az prijde cas.
![]()
Anonymni: dekuju
on se rozesel se mnou…respektive mi rekl, ze ted ho nejak nepritahuju a chce zkusit nekoho jineho, ale za 2-3 mesice se treba bude chtit vratit!!!…takze nejen rozchod, problemy s cyklem, ale i poslapane sebevedomi…
@MateaFitz píše:
@Tandaradei udelal mi hormonalni profil ten je ok…navrhl bud zpatky anti, cekat nebo ty hormony a cilene se snazit…jenze ja ted nemam s kym…takze proste pul roku uz nemenstruuju…
zajímavý.. kdysi (před hodně dlouhou dobou
) mi doktorka tvrdila, že mě nemůže nechat běhat jen tak bez menstruace
tak snad Ti to najede normálně…
Já se rozvedla taky v 29. děti sice ještě nemám, ale snažíme se o ně. Toho pravého jsem potkala až v 36 letech. Taky jsem poslouchala po rozvodu podobné řeči od lidí kolem mne, to je všude, buď v klidu, jsi ještě mladá.
Kamarádka potkala životní lásku, vdala se a otěhotněla během jednoho roku a bylo jí 32, dneska má dvě krásné děti. ![]()
@MateaFitz píše: Dekuju za povzbuzení. Podle doktorky by to chtělo co nejdříve otěhotnět… Ale s kým?
ptas se, „Ale s kým?“, jednoducha odpoved, prece se mnou
![]()
@MateaFitz píše: takze nejen rozchod, problemy s cyklem, ale i poslapane sebevedomi…
nikdy nevaz svoje sebevedomi na nejakeho chlapa, jinak vzdy spatne dopadnes, bohuzel, zkusenost mnoha zen