Studené léto?

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
76303
15.5.19 20:26

@Markéta80 v sobotu by pršet nemělo, otázka je, odkud jsi :) my jsme byli minulou sobotu v Luhačovicích a bylo hezky, a týden předtím na Dolní Moravě - to sice byla taky zima a vítr, ale nepršelo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12503
15.5.19 20:35
@Bábrdl píše:
Oukej, ale tohle už je fakt moc. Přes den čytři stupně? To je lidtopad… :zed: :zed: :zed: :zed: :zed:

Ja myslela, ze zmrznu :mrgreen:.Rano u nas normalne prselo a studeny vitr.Ale v patek se to zlomi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59374
15.5.19 20:57

@stinga zatím dle předpovědi hlásí že ne tak snad. 2× už se to rušilo že bylo hnusně a u když jsme jí vysvětlovala že to zase nejde tak protočila oči a že doufá že se Zoo někdy dočká. Hlavně musí jít do suvenýrů pro plyšáka :mrgreen: Hlavně se musí jít podívat na pštrosa když živého jsem jí zakázala :mrgreen: Tak snad nebo to uslyšíme denně kdy konečně půjdeme do Zoo :mrgreen:

jsem koukla a v Rusku mají víc než tady :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65050
15.5.19 21:00

@Markéta80 na polu bylo 33 nad nulou, prý to tam snad nikdy nebylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6759
15.5.19 21:03

Tak já jsem se včera z okna kanceláře koukala na regulérní chumelenici, leden hadr. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59374
15.5.19 21:08

@vokishka :mrgreen: :mrgreen:, je to přesně rok kdy jsem jela pro štěně a pamatuji si jak jsme si lahev s vodou plnila ledem a u chovatelky jsme seděli na terase takže u muselo být fakt horko :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75551
15.5.19 23:16
@Markéta80 píše: ..jsem koukla a v Rusku mají víc než tady :mrgreen:
Všude mají víc, než tady. :?
Takovej „v stodole ráj“ si snad ani nezasloužíme. :cert: :cert:
 https://www.meteocentrum.cz/…d-evropa.php
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59374
15.5.19 23:21

@sirikit :mrgreen: o víkendu teplo a pak zase déšt a teplota jde dolů :lol: Alespoň ty vedra nebudou trvat tak dlouho ;) a déšt je potřeba ;) ale uznávám že květen by mělo být tepleji :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6822
16.5.19 06:08
@Markéta80 píše:
@sirikit :mrgreen: o víkendu teplo a pak zase déšt a teplota jde dolů :lol: Alespoň ty vedra nebudou trvat tak dlouho ;) a déšt je potřeba ;) ale uznávám že květen by mělo být tepleji :mrgreen:

A to je co říct, když to uznáváš ty, milovník zimy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
20.5.19 15:26

Nemůžu si pomoct, Ale je vtipné, jak novináři nabrali ty materiály o rozhovory o hrůzném suchu a teď to musí chca nechca použít. A ono cedi a cedi a cedi… :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59374
20.5.19 15:30

@vejilka mne to nevadí. Jen nám ta ZOO fakt vyšla, v sobotu teplo, teda po 12 a moc teplo :jazyk: a včera odpoledne kroupy a dnes prší celkem dost celý den :lol: Ale ty hnusný vedra stejně přijdou :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115822
20.5.19 15:33
@Bábrdl píše:
Nemůžu si pomoct, Ale je vtipné, jak novináři nabrali ty materiály o rozhovory o hrůzném suchu a teď to musí chca nechca použít. A ono cedi a cedi a cedi… :cert: :mrgreen:

Tak ono je prý tak málo podzemní vody, že by muselo být několik let nadprůměrně vlhkých, aby to bylo v normálu. Takže to, že prší neznamená, že není sucho. A náhodou, o víkendu bylo pěkně, na mě až skoro moc teplo.
Já jsem spokojená, na zahradě všechno roste jak o život, bohužel i plevel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59374
20.5.19 15:37

@aiwwa mne to taky nevadí, jsem doma a za oknem at si prší jak chce :mrgreen:. Jen psům se venku nelíbilo :mrgreen: Ale déšt je potřeba, loni nepršelo skoro vůbec :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115822
20.5.19 15:44
@Markéta80 píše:
@aiwwa mne to taky nevadí, jsem doma a za oknem at si prší jak chce :mrgreen:. Jen psům se venku nelíbilo :mrgreen: Ale déšt je potřeba, loni nepršelo skoro vůbec :?

my v sobotu posekali zahradu a už to zas vyrostlo  8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59374
20.5.19 15:46

@aiwwa :mrgreen: ta teď poroste rychle :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...