Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@aiwwa píše:
no záleží kde v republice? co vím, tak v Praze se má ochladit a má bát příjemně kolem dvaceti stupňů
východ 25,stačí ![]()
A na Seznam zprávách zas nějaký klimatolog hovoří i tom, že v Brně bude brzo jako ve Španělsku. Jo, sliby chyby. ![]()
Prostě klasika. Zima, cedí a v televizi bububu oteplování. Fakt bych se bála víc, kdyby bylo teď v srpnu alespoň 25 stupňů ![]()
@Bábrdl píše:
A na Seznam zprávách zas nějaký klimatolog hovoří i tom, že v Brně bude brzo jako ve Španělsku. Jo, sliby chyby.
tak to asi nehrozí, naštěstí ČR je v mírném pásu, to snad ještě pár let vydrží
@Bábrdl píše:
Prostě klasika. Zima, cedí a v televizi bububu oteplování. Fakt bych se bála víc, kdyby bylo teď v srpnu alespoň 25 stupňů
ale takhle má u nás léto fakt vypadat, pro dnešní den je dlouhodobý průměr 19,9 stupňů
a když se koukneš na počet tropických dní a množství srážek za posledních pár let, tak z toho jde jasně vyčíst, že sucho plus oteplování není blud.
@aiwwa píše:
ale takhle má u nás léto fakt vypadat, pro dnešní den je dlouhodobý průměr 19,9 stupňů
a když se koukneš na počet tropických dní a množství srážek za posledních pár let, tak z toho jde jasně vyčíst, že sucho plus oteplování není blud.
Ale to ja vím. To se dá změřit
Jen říkám, že se nejak nedokážu dostat do té správné vyděšene nálady, když je furt klemra.
![]()
@kruel píše:
Holky a nevíte jak má být další dny v srpnu? Tohle je fakt děs to počasí
Má být zima a hnusně ![]()
@Bábrdl píše:
Jen říkám, že se nejak nedokážu dostat do té správné vyděšene nálady, když je furt klemra.![]()
to já jsem byla vyděšená, když jsem viděla kolik máme vody ve studni. Ale jestli tě to potěší, tak jsem slyšela „zaručenou předpověď“, že má být horký podzim. ![]()
Už abych byla v ČR, se na ten chládek vyloženě těším
snad nebudou od příštího týdne zas tropy ![]()
@Bábrdl píše:
Jen říkám, že se nejak nedokážu dostat do té správné vyděšene nálady, když je furt klemra.![]()
teď jsem se dívala na teploměr,27 stupňů, vysávala jsem auto a teče ze mě jak…
@Kriss Tina píše:
Už abych byla v ČR, se na ten chládek vyloženě těšímsnad nebudou od příštího týdne zas tropy
má být vedro jen v pondělí a pak kolem dvacítky
@mojmira píše:
teď jsem se dívala na teploměr,27 stupňů, vysávala jsem auto a teče ze mě jak…
Já mám v Praze 24 ![]()
@Kriss Tina píše:
Už abych byla v ČR, se na ten chládek vyloženě těšímsnad nebudou od příštího týdne zas tropy
Bohužel nebudou. ![]()