Tchyně a naše dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5710
2.8.19 23:00
@debra.morgan píše:
jo, za me byla a manzel ma stejny nazor, ale o tom diskuse neni.

Ty jsi teda dobrá, když jsi vnukla manželovi, že jeho vlastní existence je nezodpovědná a nemělo k ní vůbec dojít, a on s tím nadšeně souhlasí. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106601
3.8.19 00:33
@Jana206 píše:
Ale ona očekávala trochu pochopení, vžít se do té situace, pochopení od zkušených matek, ne takovým způsobem nakopani do zadku. Chápu, ze empatie v dnešní době už moc nefrci a hodně uzivatelek si prijde hlavně kopnout. Přečti si tu diskuzi znovu, je to ostuda vicematek, takto se chovat k čerstvé matce prvního.

mne je spis lito te tchyne..za snahu jeste dostane kopanec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24994
3.8.19 01:29
@Martina D. píše:
Ty jsi teda dobrá, když jsi vnukla manželovi, že jeho vlastní existence je nezodpovědná a nemělo k ní vůbec dojít, a on s tím nadšeně souhlasí. :mrgreen:

jak jsi na to prisla? ;) ale kdyz myslis… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106601
3.8.19 03:10
@Anonymní píše:
@markytka3
Myslím, že já se tady právě jediná dětinsky nechovám, ale to je asi věc názoru.K opakujícím se dotazům, nebylo to, že jsem dala malou na hlídání, ale nechala jsem ji tchýni povozit, protože to chtěla. Chtěla jsem jí to dopřát, ale nepočítala jsem s tím, že bude dělat i něco jinýho. Byla 200 m od bytu, mohla se klidně vrátit, dítě opravdu nebylo pláčem celý modrý a ztrápený a stejně žádný chování nepomohlo. Neměla si kam sednout a tahala ho na chodníku. U známý byla doma. Vyviklaný ruce nebyla urážka, vyviklaný je prostě má. Tím končím, jdu za svým dítětem a starým změklým manželem a přeji vám, abyste neměly snachu jako já, evidentně jsem pro svůj strach o malou ta nejhorší, která by vám mohla do domu přijít. Pa :*

tak to rozhodne, na druhou stranu by velmi omezeny styk nevadil ani jedne strane

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106601
3.8.19 03:13
@Bubla Bůčková píše: Čeho se bojím, že to bude ten hard core typ, že třeba si budeme dvakrát týdně volat/navstevovat a ona to hystericky zakáže a bude na mě házet špínu, jak je tu zvykem :,(

hlavne nevyrobit dalsiho mamanka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
3.8.19 07:30
@Venetia píše:
hlavne nevyrobit dalsiho mamanka :D

Naopak, vyrobit! :cert: a ty ženský mi furt nechtějí říct, jak se to dělá :,( aby volal, jezdil :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106601
3.8.19 07:39
@Bubla Bůčková píše:
Naopak, vyrobit! :cert: a ty ženský mi furt nechtějí říct, jak se to dělá :,( aby volal, jezdil :nevim:

Vždyť máš ještě mimino :D
Asi neporadím, já mám celkem samostatne děti, vídáme se, kontaktujeme se, ale denně určitě ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
3.8.19 07:41
@Venetia píše:
Vždyť máš ještě mimino :D

A kdy se to asi vychovává!!! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8288
3.8.19 08:25
@LucieMD píše:
Já čekám svoje první. A dle komentářů tady jsem teda asi vadná. Jako absolutně by mě nenapadlo nevyndat venku (když je teplo a neprší) dítě z kočárku. Jako co se mu stane. Vzduch je stejný v kočárku i mimo něj a nebo tam snad máte nějaký filtr? To samé s tím nakupováním. Jako to měsíc a půl nemůžu do obchodu? Neříkám, kdyby šlo o celodenní výlet do nákupáku, ale když půjdu koupit rohlíky, tak se dítěti nic nestane. Jako sorry, ale fakt to přeháníte. Z mimin žijících ve sterilitě jsou pak děti bez imunity. A klidně mě tu ukamenujte.

Kdo myslíš, že tě bude kamenovat? Vždyť skoro všichni kamenovali zakladatelku. Jako, názory má momentálně ujeté, ale já si myslím, že je to tím, že rodila před pár týdny a ještě předčasně, nebo co tam psala. Teď se o dítě prostě přehnaně bojí, což by mohlo polevit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59404
3.8.19 08:36
@Anonymní píše:
Prosím o názory, já už jsem vůči tchýni trochu předpojatá a nevím zda to přehánim či ne. Tchyně jela predevčírem poprvé a včera po druhé na dvě hodinky s kočárkem s měsíční dcerkou. Když přijela, tak mi nejdřív sdělila, že malá brečela, tak si ji “musela” chvíli chovat. To znamená, že ji venku na ulici, bez mého vědomí a mojí přítomnosti tahala ven z kočárku. Nikdy předtím si ji u nás nechovala, takže vůbec nevim, jak s ní manipuluje a hodně mě to naštvalo. Včera zase v rámci procházky znova bez mého vědomí jela dokonce za nějakou svou známou, co bydlí poblíž a také ji vytáhla z kočárku (asi by na ní jinak neviděla nebo co). Jak byste reagovaly? Mně to vadí.

tohle mě přijde ok ;), ve chvíli kdy mimino řve je nejlepší jí pochovat. Co měla dělat jiného? Ale pokud Tě to vadí tak jí malou v kočáru nepůjčuj ;) Tam nic moc jiného není. kdyby řekla že malá řvala v kočáru jak dlouho tak se tě to líbit nebude. Taky jsme kolikrát mimino musela vytáhnout a chvilku nést, v kočáru by se asi uřvalo :mrgreen:. Vždyt tchýně jezdit nemusí, může se přijít podívat na návštěvu k Vám domů ne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59404
3.8.19 08:40
@Anonymní píše:
Zapomněla jsem uvést, že manžel je o 20 let starší a jeho matce je 70 let. Neříkám, že je senilní, ale ta představa jak ji vyviklanýma rukama vyndavá z kočárku mi vyvolává husí kůži. U nás si malou nechovala, protože sama nechtěla, když byla úplně maličkatá (narodila se dřív).

ale s kočárem může? Pokud se bojíš tak jí samotnou nepouštěj a jdi s nimi ;) Tam jiné řešení není. Ale sama musíš uznat že by nebylo normální aby dítě nechala řvát v kočáru :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80178
3.8.19 09:17
@Bubla Bůčková píše:
Naopak, vyrobit! :cert: a ty ženský mi furt nechtějí říct, jak se to dělá :,( aby volal, jezdil :nevim:

To je jednoduché. Včas ho vypustit do světa, ať si žije svůj život. Pak se ti bude rád vracet. Vyzkoušeno u dvou dětí a funguje tom

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
3.8.19 14:33

@LucieMD Proč kamenovat? vzdyt mas stejny nazor jako většina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69030
3.8.19 14:52

Zakladatelko:
Věříš tchýni? Pak ji pusť s kočárkem a důvěřuj jejímu úsudku.
Nevěříš jí? Tak jí dítě v kočáru nesvěřuj.
Nejseš si jistá? Tak jí dej dítě s kočárkem a doprovoď ji na procházce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1990
3.8.19 22:34

Ja osobne bych 70ti lete tchyni nedala mesicni miminko ani na vozeni…leda jeste s nekym..a je mi jedno jestli vychovala 10 deti nebo zadne…i svem diteti si rozhodnu sama podle toho jak ja to citim a samozrejme manzel..po dohode se mnou :mrgreen: :mrgreen: kazda mama je po porodu jinak citliva…urazlive komentare jsou zbytecne..hlavne od bezdetnych :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová