Tchyně a naše dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
41283
2.8.19 09:29
@Anonymní píše:
Prosím o názory, já už jsem vůči tchýni trochu předpojatá a nevím zda to přehánim či ne. Tchyně jela predevčírem poprvé a včera po druhé na dvě hodinky s kočárkem s měsíční dcerkou. Když přijela, tak mi nejdřív sdělila, že malá brečela, tak si ji “musela” chvíli chovat. To znamená, že ji venku na ulici, bez mého vědomí a mojí přítomnosti tahala ven z kočárku. Nikdy předtím si ji u nás nechovala, takže vůbec nevim, jak s ní manipuluje a hodně mě to naštvalo. Včera zase v rámci procházky znova bez mého vědomí jela dokonce za nějakou svou známou, co bydlí poblíž a také ji vytáhla z kočárku (asi by na ní jinak neviděla nebo co). Jak byste reagovaly? Mně to vadí.

A kdyby se malá začla třeba dusit zvratky, tak ji může bez tvého dovolení vytáhnout nebo musí počkat na tvé dovolení? :think:
Klasika, na vození je tchýně dobrá, ale běda jak by zasáhla do mateřských práv a dítko si pochovala :roll:
Jak bych reagovala já? poděkovala bych za vození a že dítko nenechala brečet v kočárku a pochovala ho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11923
2.8.19 09:29

Bez mého vědomí a mojí přítomnosti vytáhla dítě z kočárku a pochovala :mrgreen: a dokonce jela dítě ukázat známé… dojít na soud, vyžádat si soudní zákaz styku, ať se k vám nesmí přiblížit na 50metrů.
Jsi, promiň, značně hysterická, a měla by ses uklidnit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11923
2.8.19 09:31
@Ravedd píše:
Hlavně je asi potřeba svolení. Malý je měsíc a tchyně si vnučku ještě nepochovala? 8o silně mi to připomíná moji ségru, synovci jsou 4 měsíce a její tchyně si ho mohla pochovat jednou. Teď pojedou na oslavu a tchyně se těší že si pochová vnuka a ségra na to hlásí že jedině přes její mrtvolu prý by s ním špatně manipulovala 8o :zed:

karma je zdarma, má syna, jednou bude mít taky takovou super snachu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.8.19 09:31

Zapomněla jsem uvést, že manžel je o 20 let starší a jeho matce je 70 let. Neříkám, že je senilní, ale ta představa jak ji vyviklanýma rukama vyndavá z kočárku mi vyvolává husí kůži. U nás si malou nechovala, protože sama nechtěla, když byla úplně maličkatá (narodila se dřív).

• Citovat
  • Upravit
5913
2.8.19 09:32

Nereagovala bych nijak. Tak ji vytáhla a pochovala. Jak už tu holky psaly, vychovala tvého manžela tak snad zvládne vzít a položit dítě. Moje tchyně má zase obrovská prsa, tak malou drží tak nějak divně, ale jinak to prostě nejde. Nikdy jsem ji na to neřekla ani půl slova, jsem ráda, že má o vnučku zájem a stará se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5913
2.8.19 09:33
@Anonymní píše:
Zapomněla jsem uvést, že manžel je o 20 let starší a jeho matce je 70 let. Neříkám, že je senilní, ale ta představa jak ji vyviklanýma rukama vyndavá z kočárku mi vyvolává husí kůži. U nás si malou nechovala, protože sama nechtěla, když byla úplně maličkatá (narodila se dřív).

Vyviklanyma rukama jo :lol: no myslím, že máš asi s tchyni i jiné problémy. Mě bere dítě i 85 babička, sice jen v sedě, protože nohy už ji neslouží… Když je schopna jít s kočárkem, je snad schopna vzít i dítě do náruče. Nebuď přecitlivělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4511
2.8.19 09:35
@Anonymní píše:
Zapomněla jsem uvést, že manžel je o 20 let starší a jeho matce je 70 let. Neříkám, že je senilní, ale ta představa jak ji vyviklanýma rukama vyndavá z kočárku mi vyvolává husí kůži. U nás si malou nechovala, protože sama nechtěla, když byla úplně maličkatá (narodila se dřív).

Mojí babičce je 79 let ruce se jí klepou že sotva odnese kafe ale děti vždycky pochovat zvládla to by dítě nemohl chovat nikdo co když budeš mít dítě na ruce a zamota se ti hlava, chytí tě křeč do ruky nebo cokoliv jinýho :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24994
2.8.19 09:36
@Anonymní píše:
:roll: :roll: další výmluvy? kdyby to byla tvoje matka a ne tchyně, jednala bys stejně? :roll: :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

A ještě doplním, že jsem hned v úvodu napsala, že jsem si vědoma svojí předpojatosti a chtěla slyšet objektivní názory, tak si nechte výčitky a trapné komentáře. Děkuji

• Citovat
  • Upravit
4511
@Šáruší píše:
karma je zdarma, má syna, jednou bude mít taky takovou super snachu.

Jj je to tak budiž jí to přáno když je taková :nevim: :lol: jen tý tchyně je mi líto že si ani vnouče nepochova :cert:

Příspěvek upraven 02.08.19 v 09:38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalelale

Omg, někdy mám pocit, že tyhle příspěvky musí být vtip :mrgreen: ona si jako pochovala vlastní vnouče? Zavřít až zčerná.

• Citovat
  • Upravit
4511
2.8.19 09:37
@Anonymní píše:
A ještě doplním, že jsem hned v úvodu napsala, že jsem si vědoma svojí předpojatosti a chtěla slyšet objektivní názory, tak si nechte výčitky a trapné komentáře. Děkuji

Jo a když ti píšeme že přeháníš tak se dozvíme další důvod proč bysme se měli postavit na tvoji stranu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalelale
2.8.19 09:38
@Anonymní píše:

Aha, troll :lol:

• Citovat
  • Upravit
6650
2.8.19 09:40
@Anonymní píše:

Tak pokud je na tom zdravotně tak hrozně špatně tak nemá co chodit s kočárkem sama. Pokud je na tom tak že jí svěříte kočárek s dítětem tak asi bude natolik při síle aby dítě pochovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
2.8.19 09:40
@Anonymní píše:
A ještě doplním, že jsem hned v úvodu napsala, že jsem si vědoma svojí předpojatosti a chtěla slyšet objektivní názory, tak si nechte výčitky a trapné komentáře. Děkuji

Opravdu si predpojata. Nebude za tim uplne neco jineho, nez pochovani male? Bude, ze :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová