Tchyně a nenápadné schválnosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
24.10.21 23:12

@Pidulka1991 Dobrý večer, ja Vám tykat nebudu. Jsem slušně vychovaná. Že jste řešila něco ve 20 a já teď, je irelevantní srovnávat. Možná byste si mohla vystudovat diplom psychologie a využít Vaši superrychlou inteligenci i pro jiné lidi :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.10.21 23:19

@Královna Kosmíru Dobrý večer, husy jsme spolu nepásly. Nechutnosti napadly jen Vás, mně to, jako hostitelce prostě přišlo nevhodné, jak roztahování nohou na gauči do praku, tak neúčast na přípravách v kuchyni. Jsem z jiného těsta, Vy pravděpodobně víla utkaná z vesmírného prachu. Takže jestli ja jsem vyšinutá, tak Vy asi lehce jeblá :) přeji hezký večer

• Citovat
  • Upravit
15332
24.10.21 23:28
@Anonymní píše:
@Královna Kosmíru Dobrý večer, husy jsme spolu nepásly. Nechutnosti napadly jen Vás, mně to, jako hostitelce prostě přišlo nevhodné, jak roztahování nohou na gauči do praku, tak neúčast na přípravách v kuchyni. Jsem z jiného těsta, Vy pravděpodobně víla utkaná z vesmírného prachu. Takže jestli ja jsem vyšinutá, tak Vy asi lehce jeblá :) přeji hezký večer

No tos mi to ty moralistko natřela. Ja normálně husy nepasu, ale jestli ty ano, pak by ses na to měla vybodnout abys měla víc času pohostit svou návštěvu, nečumět švagrový mezi nohy a být k rodině svého muže pokornější :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15332
24.10.21 23:34
@Pidulka1991 píše:
Tak ono bůh ví, jak to bylo. Byla těhotná, takže hormony. Sestra nevychovana, ale musíme zdůraznit, že ma iPhona za 36 000, jako proč? To že nekdo vlastni iphona značí, že je rozmazleny. Tchyně jí zehli oblečení, tak tam bydlí, ne? Bekterym synackum oblečení matky zehli ještě ve 30ti (nebo déle). Když k nam přijede návštěva, tam taky obskakuji, nic divného :nevim:. Penzion si vyřešila a s pul ročním miminem bych nikam nejela, ona jela, nechápu nač si stěžuje. Jinak zakladatelko ve tvem věku by sis mela uvědomit, že tě každý nemusí mit rad, ale ty by ses měla naučit je tolerovat a brat takovy jací jsou. S rodiči meho manžela, jsem si taky nesedla, ale oni mi to i řekli. To co děláš ty jsem řešila ve 20. O deset let později to beru naprosto jinak a i ten vztah je jiný. Proč furt řešíš jaká budeš tchyně? Te tvé je kolem 55 tobě bude 70, tak to je docela rozdil ne?
:lol:.. se bude opírat o chodítko aby si odnesla talířek s hrnkem, by ji snacha nepomluvila na epipi
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.10.21 23:36
  • Citovat
  • Upravit
15332
24.10.21 23:38
@Anonymní píše:
@terien Nebyla jste zde, v situaci, kdy tu máme hosty, nebudeme dělat scénu před hosty. Jak tak koukám, máte asi raz dva hotový posudek na lidi. Situace, které se staly v průběhu x měsíců, prostě člověk zpracovává. Dokonalá nejsem, ale mám určitou pokoru a úctu k lidem. Proto zpracovávám postupně. Takže pokud chcete být jízlivá, užijte si to :) Asi máte sama dokonalý život, když si tak věříte :) :potlesk:

No to jsou ty majitelky rodinných penziónů.. takové sofistikované samozvané manažerky, majitelky receptů na relax a pohodu.. v osobním životě ale pokulhávaj, pže nemaj prachy na personál, tak zaměstnávaj rodinu, ta se jim na to potom vybodne.. a vztahy se jeste více pokřiví… ( známá věc)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15332
24.10.21 23:39
@Anonymní píše:
@Královna Kosmíru Amen 🙏

Staň již se bejby :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7296
24.10.21 23:42
@Anonymní píše:
@Královna Kosmíru Dobrý večer, husy jsme spolu nepásly. Nechutnosti napadly jen Vás, mně to, jako hostitelce prostě přišlo nevhodné, jak roztahování nohou na gauči do praku, tak neúčast na přípravách v kuchyni. Jsem z jiného těsta, Vy pravděpodobně víla utkaná z vesmírného prachu. Takže jestli ja jsem vyšinutá, tak Vy asi lehce jeblá :) přeji hezký večer

Proč by měla být jebla, však má pravdu, tak když někdo je do 11 večer pryč, když má doma první den mimino, tak to asi nebude chyba maminky. Ona ho tam asi neunesla a předpokládám, že ho tam čtyři hodiny nebo jak dlouho nedržela násilím. Stačilo říct, mami nezlob se, dnes se mi to nehodí, přijdu jindy. To jestli by to máma pochopila (určitě by měla) nebo ne, to už je její boj. A ta ségra, no bože, mě to taky ségra dělá občas, když něco po mě chce a určitě to nemá sexuální podtext, jsme sourozenci bože a kdyby na ní moje přítelkyně žárlila, tak.si asi řeknu, že se zbláznila. Mě spíše přijde divné až zvrhlé si tam dosazovat bůh ví co, jo a návštěva se u nás hostí :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
24.10.21 23:47

@Královna Kosmíru Vy jste opravdu korunovaná píča. A já si ulevila taky, stejně jako Vy. Díky za to vzrůšo :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
24.10.21 23:58

@Matt 02 Jste tupá??? Opravdu nevidíte tu manipulaci se synem asi nejspíš od dětství??? A jste lesba a Vaše sestra na Vás roztahuje nohy? Když něco chce? A Vy jste s tím v pohodě jo? Aha! Asi to zkusím na hotelové hosty příště. Třeba se něco nového naučím, při servisu večeří roztahovat nohy… asi bych mohla dostat větší dýško… a nakonec… já tu návštěvu pohostila, umíte číst? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7296
24.10.21 23:59
@Anonymní píše:
@Královna Kosmíru Vy jste opravdu korunovaná píča. A já si ulevila taky, stejně jako Vy. Díky za to vzrůšo :srdce:
Čím dál tím víc se ukazuje, na které straně bude chyba, hele nejsi ty ta, co má toho vzteklého psa a toho svého mladého chlapa dusi a péruje za každou blbost? Docela by to sedělo :mrgreen:.

Příspěvek upraven 25.10.21 v 00:13

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
25.10.21 00:03

@Královna Kosmíru Tak teď jste tomu nasadila korunu. Sama sobě za hloupost. Gratuluji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
25.10.21 00:05

@Matt 02 ano, je to tak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7296
25.10.21 00:07
@Anonymní píše:
@Matt 02 Jste tupá??? Opravdu nevidíte tu manipulaci se synem asi nejspíš od dětství??? A jste lesba a Vaše sestra na Vás roztahuje nohy? Když něco chce? A Vy jste s tím v pohodě jo? Aha! Asi to zkusím na hotelové hosty příště. Třeba se něco nového naučím, při servisu večeří roztahovat nohy… asi bych mohla dostat větší dýško… a nakonec… já tu návštěvu pohostila, umíte číst? :zed:

Jsem kluk, ne lesba, mám 17 letou ségru a když něco chce, umí být jak med, jo klidně si mi sedne na klín, objímá, říká jak jsem ten nejleidiz brácha na světě atd. Nic to se mnou nedělá, je to ségra, nejsme zvrhlí a moje přítelkyně má tolik zdravého sebevědomí, že by jí určitě nenapadlo žárlit na ségru. Navíc je mi jasný, že to s těma roztaženýma nohama už je zveličený. Stačí mi si přečíst pár příspěvků, prostě od něj něco chtěla, nic víc. Ségra když chce nové boty, tak tohle dělá i tátovi. Ví, že to na něj platí. Rozhodně v tom není nic jiného, je to náš táta. Přijde mi zvrhlé na to koukat optikou jak ty a když nechápeš rozdíl mezi blízkou rodinou a cizími lidmi (hosty), tak to je potom těžký. Myslím, že bude problém jinde, ne ve tchýni a švagrové :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7296
25.10.21 00:10
@Anonymní píše:
@Matt 02 ano, je to tak :)

No to vysvětluje mnohé, kdybych si našel něco podobného a udělal si s ní dítě, tak si myslím, že máma bude brečet do polštáře každý den a snad se dá na modlení, abych dostal rozum a poslall tu "skvělou partii někam. Myslím, že tchýně to nese ještě statečně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová