Tchyně a nenápadné schválnosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2577
27.10.21 10:36
@Cimada píše:
Já jsem minule cosi kecala o „seku. ndárním něčem“ a pak jsem koukala jak puk, že se mi to nechce odeslat. Než mi to docvaklo… :D

Stejny problem jsem mela s vterinovym lepidlem, ale psany sprostou verzi. :mrgreen: takze priste musime volit alternativy jako secondarni neco nebo vterinalni neco :mrgreen: jo, oboji je vyplod moji nesmyslne fantazie :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
16.1.22 01:27

@Pidulka1991 jako pardon, ale kvůli tiskárně by se můj manžel za tchýní nehonil, kdyby měl doma ženu po porodu první den s miminkem.

1. moje tchyně, ať už je jakkoli švihnutá, tak by neotravovala
  2. můj manžel je natolik milující a empatický, že kvůli takové prkotině by nikam nešel. Pomohl by později.

Problém nebude tak úplně v tchýni, jako hlavně u toho manžela. Chová se jako idiot. V prvé řadě ať si tazatelka srovná chlapa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80474
16.1.22 07:24
@Anonymní píše:
@Královna Kosmíru Dobrý večer, husy jsme spolu nepásly. Nechutnosti napadly jen Vás, mně to, jako hostitelce prostě přišlo nevhodné, jak roztahování nohou na gauči do praku, tak neúčast na přípravách v kuchyni. Jsem z jiného těsta, Vy pravděpodobně víla utkaná z vesmírného prachu. Takže jestli ja jsem vyšinutá, tak Vy asi lehce jeblá :) přeji hezký večer

Koukam opravdu hodně nevyrovnaná. Jakmile někdo být jen naznačí nesouhlas, hned nastupují urážky. Sama neschopná vyřešit své problémy, dále hádat se a urážet, ještě hrdinně jako anonym, to ti jde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80474
16.1.22 07:30
@bse.pedro píše:
V první chvíli se mi zachtělo tě trošku politovat, ale teď vidím, že se chováš jak ta slečna na obalu fialový čokolády a že si se švagrovou a tchýní nemáte co vyčítat, všechny jste stejbý paka… :pankac: :pankac: :pankac: 8) 8) 8)

Neurazej švagrovou a tchýní, podle těch reakcí to vypadá, že všechno bude krapet jinak. Zakladatelka bude péče pěkně sibnuta, žárlit na švagrovou, čtrnáctku? A ty její milé reakce tady! Ale zajímalo by mě, jak se protlačila to své výrazivo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Plamí
6.2.22 23:19
@Alušáček píše:
A tvůj partner se neozve, neřekne svůj názor? Například : Mami promiň dnes ti tiskárnu neopravim, moje žena i dítě mají přednost.. Milá sestro mám tě rád, ale na večeři tě vzít teď nechci a mazlit se s tebou mi případá nevhodný..

Tak. :think:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová