Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@Matt 02 ano, je to tak
No to vysvětluje mnohé, kdybych si našel něco podobného a udělal si s ní dítě, tak si myslím, že máma bude brečet do polštáře každý den a snad se dá na modlení, abych dostal rozum a poslall tu "skvělou partii někam. Myslím, že tchýně to nese ještě statečně.
@Matt 02 Ok, respekt. A roztažené nohy nejsou zveličené. Proto jsem přišla sem, pro radu. Byla tu kamarádka s manželem, viděla to, máma od dvou dětí a byla z toho paf. Ale jsme často sami, člověk to filtruje sám a je těžké o tom s někým mluvit. Očividně i zde. Život jde dál ![]()
@Anonymní píše:
@Matt 02 Děkuji za odsouzeníz Vás vyroste gentleman
Gentleman zajisté, ale ne jatroš, co se sebou nechá jednat jak s hadrem na podlahu. To je rozdíl a ne není to odsouzení, jen upřímná odpověď. Dokážu pochopit, že rodina přítele neskáče nadšením, když má jejich syn a bratr vedle sebe někoho takového. Myslím, že se ještě chovají hodně slušně a korektně. Nejde mít rád někoho, kdo je nesnáší, nenechá na nich suchou nit. Je to stejný jako že přítel nemůže mít rád toho malého chlupatého teroristu, když ho napadá. Ty nemáš ráda je, nikdo ti není dobrý, všichni jsou špatní a ty ublížená chudinka a čekáš, že tě každý musí milovat, jenže ono většinou, jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá.
@Anonymní píše:
@Matt 02 Sedí Vaše sestra bokem nebo genitaliemi na Vašich?
Nevím, kdyby jo, tak jí řeknu, mačkáš mi péro a máš špičatou perdel. Ona by mi řekla trošku ostřejší formou, abych se nezbláznil. To je právě to, že žádné jiné holce bych to takto neřekl, ale ségru beru úplně jinak, prostě ségra, pro mě to není holka jako každá jiná, ona je pro mě specifický druh i když je to samozřejmě normální holka, ale my jsme sourozenci, ne milenci ani nic podobného. Takže ten vztah je jiný, než k jiné osobě opačného pohlaví. A je to vzájemný. Přijde mi fakt divný, že na to někdo dokáže koukat jinak.
@Anonymní píše:
@Pidulka1991 Dobrý večer, ja Vám tykat nebudu. Jsem slušně vychovaná. Že jste řešila něco ve 20 a já teď, je irelevantní srovnávat. Možná byste si mohla vystudovat diplom psychologie a využít Vaši superrychlou inteligenci i pro jiné lidi
Jen tak pro upřesnění na internetu se týká, takže naopak neznáš slušně chování na internetu.
To, co píšeš o pár příspěvků níže, to už je drsné. Čiší z tebe nenávist. Když víte ty i manžel, že s vámi manipulují, tak jste hloupí, že jim na to skáčete.
Jinak ten dlouhý příspěvek, no chodit nemocní k dítěti je děs, ale - pozvat je k vám na jídlo na seznámení asi byl tvůj nápad, sis snad nemyslela, že návštěva půjde do kuchyně pomáhat s krocanem
. Že nezasunuli židli, no to si teda dovolili! A jo, když jsem někde, co patří rodině/známým, tak se tam taky chovám trochu jinak, než když jsem u cizích, to je taky normální.
@Anonymní píše:
@Královna Kosmíru Vy jste opravdu korunovaná píča. A já si ulevila taky, stejně jako Vy. Díky za to vzrůšo
Hele klidně to tady ocituju.. vubec to se mnou nic nedělá
.. divný vid ![]()
@Anonymní píše:
@Pidulka1991 Dobrý večer, ja Vám tykat nebudu. Jsem slušně vychovaná. Že jste řešila něco ve 20 a já teď, je irelevantní srovnávat. Možná byste si mohla vystudovat diplom psychologie a využít Vaši superrychlou inteligenci i pro jiné lidi
@Anonymní píše:
@Královna Kosmíru Dobrý večer, husy jsme spolu nepásly. Nechutnosti napadly jen Vás, mně to, jako hostitelce prostě přišlo nevhodné, jak roztahování nohou na gauči do praku, tak neúčast na přípravách v kuchyni. Jsem z jiného těsta, Vy pravděpodobně víla utkaná z vesmírného prachu. Takže jestli ja jsem vyšinutá, tak Vy asi lehce jeblápřeji hezký večer
V první chvíli se mi zachtělo tě trošku politovat, ale teď vidím, že se chováš jak ta slečna na obalu fialový čokolády a že si se švagrovou a tchýní nemáte co vyčítat, všechny jste stejbý paka…
![]()
@Anonymní píše:
@KimL další český buran, bravo
Myslím, že bychom si zasloužili vědět, s kým máme tu čest, že by @admin mohl odtajnit pisatelku…
![]()
Zakladatelko mohla bys začít brzdit a sprostě nenadávat ostatním diskutujícím? Upřímně se nedivím, že tě tchýně nemá ráda, jsi nesnesitelná jen zde. Ty je nenávidíš a byla bys nejraději, aby se ten tvůj od své rodiny úplně odstřihl.
Událost, která se stala před lety, ale ty si ji před sebou válíš jak bludný balvan. Jsi asi hodně nenávistná osoba. Jak jsi někoho nazvala buranem, bych se prvně podívala do zrcadla, protože buran sedí na tvé straně monitoru. Jestli se nevzpamatuješ, tak jednou budeš nesnesitelná tchýně, každý by měl začít u sebe.
@Anonymní píše:
Proč irelevantní, ja ve 20 rozum neměla, ty bys ho ve 40 mít už měla ![]()
@Anonymní píše:
@Královna Kosmíru Vy jste opravdu korunovaná píča. A já si ulevila taky, stejně jako Vy. Díky za to vzrůšo
Tady ses pěkně odkopala.