Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@Matt 02 Sedí Vaše sestra bokem nebo genitaliemi na Vašich?
Hele mám staršího bráchu, nepamatuji si, že jestli jsem mu sedala na klín, ALE nikdo z nás by v tom NIKDY nehledal sexuální podtext. To jseš si sama sebou tak nejistá, že bereš jako soupeře jeho mladší sestru? Bracha měl před lety taky takovou pipinu. Myslela si, že může kecat do toho, co kupují rodiče mě a co si brácha (již výdělečně činný, ja na střední) musí kupovat sám. Měla pocit, že jen ona ví jak to má správně být
. Opět ji omlouvá věk, bylo jí 20, prostě byla nedospela. Tak dospěj, ber je jací jsou jsou a když ti bude něco vadit, tak se SLUŠNĚ vymez, ne jako to co jsi předvedla tady v diskuzi ![]()
Příspěvek upraven 25.10.21 v 09:01
@Anonymní píše:
@KimL další český buran, bravo
No hele pokud lezeš na internetová diskuzní fóra, nevíš že se tu tyká a moc to v tobě bují emoce, tak doporučuju ten červený křížek vpravo nahoře.
Z hlediska etikety jsi ty ta, kdo je za burana, protože se v daném prostředí chováš nepřístojně a neumíš vytušit situaci.
Čus.
@admin Mimochodem, jak tu fungují ty vaše nadávkové filtry? Kolikrát mě to nepustí ani přes slovo s.ere, ale taková libová p. íča tu projde jedna radost. To je nějaký nový benefit pro anonymy?
@mardžína Dobrý den,
vzhledem k urážkám především na straně 6 jste byla odtajněna. Anonym slouží pro citlivá témata, to jste splňovala, ale k urážkám opravdu ne, proto odtajnění. Pokud budete v urážkách pokračovat, můžete být blokována.
Děkuji za pochopení a přeji krásný den
Diana ![]()
@Královna Kosmíru píše:
Hele klidně to tady ocituju.. vubec to se mnou nic nedělá.. divný vid
Já bych si to taky nebrala osobně. Je to jen projev zakladatelčiny fascinace genitáliemi ![]()
@Parninas píše:
@admin Mimochodem, jak tu fungují ty vaše nadávkové filtry? Kolikrát mě to nepustí ani přes slovo s.ere, ale taková libová p. íča tu projde jedna radost. To je nějaký nový benefit pro anonymy?
Ja jednou psala o seku…ndovem lepidlu a nechtelo me to pustit.
Zkusim to znova napsat: seku..ndove lepidlo
Ne, neslo to, protoze to obsahuje sprosta slova
![]()
@Parninas píše:
Dobrý den,
taky na to koukám. Je to divné a budu to muset vyzkoumat a případně předat k opravě. Každopádně byla zakladatelka kvůli tomu odtajněna.
Krásný den
Diana ![]()
@prokr píše:
No neumím si představit důvod, proč večer tak strašně neodkladně potřebuju tiskárnu, že kvůli tomu budu do noci zdržovat chlapa, co má doma první večer ženu z porodnice. Někdo jiný jí to určitě taky opravit nemohl…
A plazila…no tak když prakticky dospělá ženská sedá na veřejnosti chlapovi obkročmo na klínTo udělat moje dcera, tak si ji vezmu stranou a něco by si teda vyslechla a ne, že ještě bude div že ne za špatného zakl. muž, že ji odstrčil
ten chlap nemá ústa a neumí říkat Ne? je snad nesvéprávný?
ne tchýně, ale on je divný a má zvláštně poskládané priority
@stinga píše:
ten chlap nemá ústa a neumí říkat Ne? je snad nesvéprávný?
ne tchýně, ale on je divný a má zvláštně poskládané priority
Chlap je jouda, který se neumí vymezit. To je fakt, a bohužel to není až tak ojedinělý jev.Ale nic to nemění na tom, že tchyně je pěkná sv. ně a zjevně nevynechá jedinou příležitost jak zakl. alespoň trochu uškodit. ![]()
@prokr píše:
Chlap je jouda, který se neumí vymezit. To je fakt, a bohužel to není až tak ojedinělý jev.Ale nic to nemění na tom, že tchyně je pěkná sv. ně a zjevně nevynechá jedinou příležitost jak zakl. alespoň trochu uškodit.
A víš, že se jí ani nedivím ![]()
Příspěvek upraven 25.10.21 v 12:21
@terien Nevíte ani co se za nehet vejde, jak dobře a vstřícně sem se k ní vždy chovala, s úctou a respektem. Akorát si tu jedete ego, aniž byste znala realitu. Přišla jsem pro radu, jelikož od ní jsem toho moc dobrého nedostala, tudíž jsem chtěla znát názor ostatních. To, že mi přijde fajn, chovat se jako dáma, a Vám to vadí, je už Váš problém. V 19. století nohy roztahovaly jen šlapky, dnes je to asi moderní. Pracovat umím velmi tvrdě, naše zaměstnance skvěle odměnit. Máme za sebou stovky spokojených hostů, tudíž se raději vrátím do reality a jdu se podívat s radostí a hrdostí do zrcadla ![]()
@mardžína píše:
@terien Nevíte ani co se za nehet vejde, jak dobře a vstřícně sem se k ní vždy chovala, s úctou a respektem. Akorát si tu jedete ego, aniž byste znala realitu. Přišla jsem pro radu, jelikož od ní jsem toho moc dobrého nedostala, tudíž jsem chtěla znát názor ostatních. To, že mi přijde fajn, chovat se jako dáma, a Vám to vadí, je už Váš problém. V 19. století nohy roztahovaly jen šlapky, dnes je to asi moderní. Pracovat umím velmi tvrdě, naše zaměstnance skvěle odměnit. Máme za sebou stovky spokojených hostů, tudíž se raději vrátím do reality a jdu se podívat s radostí a hrdostí do zrcadla
Chování dámy jsi tu předvedla
to ani ty šlapky na tebe kolikrát nemají. Na tohle jestli jsi hrdá, tak potěš koště, to musí mít tvoje tchýně radost ![]()
@mardžína píše:
@terien Nevíte ani co se za nehet vejde, jak dobře a vstřícně sem se k ní vždy chovala, s úctou a respektem. Akorát si tu jedete ego, aniž byste znala realitu. Přišla jsem pro radu, jelikož od ní jsem toho moc dobrého nedostala, tudíž jsem chtěla znát názor ostatních. To, že mi přijde fajn, chovat se jako dáma, a Vám to vadí, je už Váš problém. V 19. století nohy roztahovaly jen šlapky, dnes je to asi moderní. Pracovat umím velmi tvrdě, naše zaměstnance skvěle odměnit. Máme za sebou stovky spokojených hostů, tudíž se raději vrátím do reality a jdu se podívat s radostí a hrdostí do zrcadla
Chování dámy je takové, že tu sypeš z rukávu jednu nadávku na druhou? Jsi někde z Chánova, že ti to přijde jako slušné vychování nebo co?
@Parninas píše:
Já jsem minule cosi kecala o „seku. ndárním něčem“ a pak jsem koukala jak puk, že se mi to nechce odeslat. Než mi to docvaklo… ![]()