Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Cimada píše:
Já jsem minule cosi kecala o „seku. ndárním něčem“ a pak jsem koukala jak puk, že se mi to nechce odeslat. Než mi to docvaklo…
Stejny problem jsem mela s vterinovym lepidlem, ale psany sprostou verzi.
takze priste musime volit alternativy jako secondarni neco nebo vterinalni neco
jo, oboji je vyplod moji nesmyslne fantazie ![]()
@Pidulka1991 jako pardon, ale kvůli tiskárně by se můj manžel za tchýní nehonil, kdyby měl doma ženu po porodu první den s miminkem.
Problém nebude tak úplně v tchýni, jako hlavně u toho manžela. Chová se jako idiot. V prvé řadě ať si tazatelka srovná chlapa.
@Anonymní píše:
@Královna Kosmíru Dobrý večer, husy jsme spolu nepásly. Nechutnosti napadly jen Vás, mně to, jako hostitelce prostě přišlo nevhodné, jak roztahování nohou na gauči do praku, tak neúčast na přípravách v kuchyni. Jsem z jiného těsta, Vy pravděpodobně víla utkaná z vesmírného prachu. Takže jestli ja jsem vyšinutá, tak Vy asi lehce jeblápřeji hezký večer
Koukam opravdu hodně nevyrovnaná. Jakmile někdo být jen naznačí nesouhlas, hned nastupují urážky. Sama neschopná vyřešit své problémy, dále hádat se a urážet, ještě hrdinně jako anonym, to ti jde.
@bse.pedro píše:
V první chvíli se mi zachtělo tě trošku politovat, ale teď vidím, že se chováš jak ta slečna na obalu fialový čokolády a že si se švagrovou a tchýní nemáte co vyčítat, všechny jste stejbý paka…![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Neurazej švagrovou a tchýní, podle těch reakcí to vypadá, že všechno bude krapet jinak. Zakladatelka bude péče pěkně sibnuta, žárlit na švagrovou, čtrnáctku? A ty její milé reakce tady! Ale zajímalo by mě, jak se protlačila to své výrazivo.
@Alušáček píše:
A tvůj partner se neozve, neřekne svůj názor? Například : Mami promiň dnes ti tiskárnu neopravim, moje žena i dítě mají přednost.. Milá sestro mám tě rád, ale na večeři tě vzít teď nechci a mazlit se s tebou mi případá nevhodný..
Tak. ![]()