Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Promiň ale do Mnichova jezdí pravidelně flixbus i vlak nebo léta z Prahy letadlo.. budeš se hádat kvůli 20tis a dali jste 100 za exotiku??? To s jídlem by mě stvalo taky ale jinak si myslím ze jsi slepice.. pokud si to nepamatují tak se takových epizod stalo víc a nespolehala bych se na ne v ničem a zařídila se po svém
@ludmilaadamkova píše:
Jsem ráda že jsem se dnes dozveděla další s geniáůních věcí z emimina a to že se dětem nedává žádná sekaná a to ani domácí s nejkvalitnějšího masa doma mletého nastavená koustou či brokolicí s domácíma vajíčkama!! protože pak jste ty nejhorší rodiče a snažíte se dítě zabít.
A tam je někde napsaná domácí sekaná s nejkvalitnějšího masa
a když dá tchýně rok a půl starému dítěti kupovanou sekanou, kterou prekoreni a presoli tak zase polovina snách vyletí z kůže
tady se bála, že je tam příliš koření, raději nedala a snachu o tom informovala a no zase špatně
přece jen je sekaná a sekaná, a některé maminy domácí nedělají, to se snad shodneme ![]()
@thalasan píše:
A tam je někde napsaná domácí sekaná s nejkvalitnějšího masaa když dá tchýně rok a půl starému dítěti kupovanou sekanou, kterou prekoreni a presoli tak zase polovina snách vyletí z kůže
![]()
![]()
tady se bála, že je tam příliš koření, raději nedala a snachu o tom informovala a no zase špatně
![]()
přece jen je sekaná a sekaná, a některé maminy domácí nedělají, to se snad shodneme
No, já spíš myslím, že s tou sekanou to byla reakce na jinou anonymní, která píše:
3- Sekanou bych dítěti nikdy nedala. Co jsi to za matku? ![]()
Je to na str.13 ![]()
Ja mam stejne pocit, ze nejvetsi slepice tu jsou ty, co potrebuji vsechno vedet a staraji se o veci, do kterym jim nic neni. A zakladatelka to urcite nebude
.
@thalasan píše:
A tam je někde napsaná domácí sekaná s nejkvalitnějšího masaa když dá tchýně rok a půl starému dítěti kupovanou sekanou, kterou prekoreni a presoli tak zase polovina snách vyletí z kůže
![]()
![]()
![]()
přece jen je sekaná a sekaná, a některé maminy domácí nedělají, to se snad shodneme
Ale pokud snacha ochutna a, řekne v pohodě, klidně mu ji dej. Tak by asi tchyně měla, ne?
@thalasan píše:
![]()
![]()
![]()
Ale já reaguji na uživatelkou výrok že sekaná je fuj zde zkopírováno
Sekanou bych dítěti nikdy nedala. Co jsi to za matku? :nevim:
@prokr píše:
Jasně
Akorát tak dělat chytrou a důležitou, co má ve všem jasno, všude byla a od všeho má klíče.
Buranka, co si myslí, že je ředitelka vesmíru
Nemusíš mě číst. Mám na dost věcí svůj vlastní názor. To se mi v životě dost vyplatilo. A Emimino není opravdový život. Tak mě zas tam moc neprožívej ![]()
@Russet píše:
Nemusíš mě číst. Mám na dost věcí svůj vlastní názor. To se mi v životě dost vyplatilo. A Emimino není opravdový život. Tak mě zas tam moc neprožívej
Vlezlost, rýpání mimo mísu a pokládání „zvídavých“ otázek o věcech, které zakl. vůbec řešit nechce a nikomu včetně Tebe do toho nic není nemá s vlastním názorem vůbec nic společného. Zdar ![]()
@prokr píše:
Vlezlost, rýpání mimo mísu a pokládání „zvídavých“ otázek o věcech, které zakl. vůbec řešit nechce a nikomu včetně Tebe do toho nic není nemá s vlastním názorem vůbec nic společného. Zdar
Ono to často dokreslí celou situaci. Ještě by se šiknul názor tchyně samotné.
@hani28 píše:
A tradicne plati svatbu rodina nevesty
V kterým století žiješ?
![]()
@Anonymní píše:
3- Sekanou bych dítěti nikdy nedala. Co jsi to za matku?A že drží diteu a chce, aby ji všichni drželi taky? Tak to má každý
To neznáš? Když máma drží dietu, tak má hlad celá rodina
Tyto dvě informace nemyslíš vážně, že ne? ![]()
jako Tvoje máma bych si dělala starosti spíš s tím, že jsi veganka. A na čem jsi vyrostla, na listovým salátu?
Nic, to byly jen řečnické, doopravdy mě to ani nezajímá, jen mě Tvoje sdělení pobavilo.
@ontarova.stara píše: …, mozna (?) tchan pak placnul, ze to by se dalo pojmout jako vylet…
@Russet píše:
Ono to často dokreslí celou situaci. Ještě by se šiknul názor tchyně samotné.
Je to marný, je to marný, je to marný ![]()
@Cimada píše:
V kterým století žiješ?![]()
Však
Už pekných pár desiatok rokov platí, že keď sa berú mladí, platia rodičia, keď zarábajúci, platia si sami. A každá strana svojich pozvaných. Ešte by mohla svokre doniesť látku na šaty na svadbu, to tiež fungovalo pred 100 rokmi ![]()
Jsem ráda že jsem se dnes dozveděla další s geniáůních věcí z emimina a to že se dětem nedává žádná sekaná a to ani domácí s nejkvalitnějšího masa doma mletého nastavená koustou či brokolicí s domácíma vajíčkama!! protože pak jste ty nejhorší rodiče a snažíte se dítě zabít.