Tchyne, achjo

Napsat příspěvek
Velikost písma:
ludmilaadamkova
12.2.23 16:05

Jsem ráda že jsem se dnes dozveděla další s geniáůních věcí z emimina a to že se dětem nedává žádná sekaná a to ani domácí s nejkvalitnějšího masa doma mletého nastavená koustou či brokolicí s domácíma vajíčkama!! protože pak jste ty nejhorší rodiče a snažíte se dítě zabít. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1486
12.2.23 16:14

Promiň ale do Mnichova jezdí pravidelně flixbus i vlak nebo léta z Prahy letadlo.. budeš se hádat kvůli 20tis a dali jste 100 za exotiku??? To s jídlem by mě stvalo taky ale jinak si myslím ze jsi slepice.. pokud si to nepamatují tak se takových epizod stalo víc a nespolehala bych se na ne v ničem a zařídila se po svém

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2932
12.2.23 16:18
@ludmilaadamkova píše:
Jsem ráda že jsem se dnes dozveděla další s geniáůních věcí z emimina a to že se dětem nedává žádná sekaná a to ani domácí s nejkvalitnějšího masa doma mletého nastavená koustou či brokolicí s domácíma vajíčkama!! protože pak jste ty nejhorší rodiče a snažíte se dítě zabít. :mrgreen:

A tam je někde napsaná domácí sekaná s nejkvalitnějšího masa :think: a když dá tchýně rok a půl starému dítěti kupovanou sekanou, kterou prekoreni a presoli tak zase polovina snách vyletí z kůže :lol: :lol: :lol: tady se bála, že je tam příliš koření, raději nedala a snachu o tom informovala a no zase špatně :lol: :lol: přece jen je sekaná a sekaná, a některé maminy domácí nedělají, to se snad shodneme ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
12.2.23 16:34
@thalasan píše:
A tam je někde napsaná domácí sekaná s nejkvalitnějšího masa :think: a když dá tchýně rok a půl starému dítěti kupovanou sekanou, kterou prekoreni a presoli tak zase polovina snách vyletí z kůže :lol: :lol: :lol: tady se bála, že je tam příliš koření, raději nedala a snachu o tom informovala a no zase špatně :lol: :lol: přece jen je sekaná a sekaná, a některé maminy domácí nedělají, to se snad shodneme ;)

No, já spíš myslím, že s tou sekanou to byla reakce na jinou anonymní, která píše:
3- Sekanou bych dítěti nikdy nedala. Co jsi to za matku? :nevim:
Je to na str.13 :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5676
12.2.23 16:54

Ja mam stejne pocit, ze nejvetsi slepice tu jsou ty, co potrebuji vsechno vedet a staraji se o veci, do kterym jim nic neni. A zakladatelka to urcite nebude :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61155
12.2.23 17:02
@thalasan píše:
A tam je někde napsaná domácí sekaná s nejkvalitnějšího masa :think: a když dá tchýně rok a půl starému dítěti kupovanou sekanou, kterou prekoreni a presoli tak zase polovina snách vyletí z kůže :lol: :lol: :lol: tady se bála, že je tam příliš koření, raději nedala a snachu o tom informovala a no zase špatně :lol: :lol: přece jen je sekaná a sekaná, a některé maminy domácí nedělají, to se snad shodneme ;)

Ale pokud snacha ochutna a, řekne v pohodě, klidně mu ji dej. Tak by asi tchyně měla, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
12.2.23 17:32
@thalasan píše:

Ale já reaguji na uživatelkou výrok že sekaná je fuj zde zkopírováno

Sekanou bych dítěti nikdy nedala. Co jsi to za matku? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
53518
12.2.23 18:32
@prokr píše:
Jasně :mrgreen:
Akorát tak dělat chytrou a důležitou, co má ve všem jasno, všude byla a od všeho má klíče.
Buranka, co si myslí, že je ředitelka vesmíru :D

Nemusíš mě číst. Mám na dost věcí svůj vlastní názor. To se mi v životě dost vyplatilo. A Emimino není opravdový život. Tak mě zas tam moc neprožívej :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
12.2.23 18:54
@Russet píše:
Nemusíš mě číst. Mám na dost věcí svůj vlastní názor. To se mi v životě dost vyplatilo. A Emimino není opravdový život. Tak mě zas tam moc neprožívej :*

Vlezlost, rýpání mimo mísu a pokládání „zvídavých“ otázek o věcech, které zakl. vůbec řešit nechce a nikomu včetně Tebe do toho nic není nemá s vlastním názorem vůbec nic společného. Zdar :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
12.2.23 18:57
@prokr píše:
Vlezlost, rýpání mimo mísu a pokládání „zvídavých“ otázek o věcech, které zakl. vůbec řešit nechce a nikomu včetně Tebe do toho nic není nemá s vlastním názorem vůbec nic společného. Zdar :kytka:

Ono to často dokreslí celou situaci. Ještě by se šiknul názor tchyně samotné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8558
12.2.23 19:05
@hani28 píše:
A tradicne plati svatbu rodina nevesty :lol:

V kterým století žiješ? :roll: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8558
12.2.23 19:14
@Anonymní píše:
3- Sekanou bych dítěti nikdy nedala. Co jsi to za matku? :nevim:A že drží diteu a chce, aby ji všichni drželi taky? Tak to má každý :lol: To neznáš? Když máma drží dietu, tak má hlad celá rodina :mrgreen:

Tyto dvě informace nemyslíš vážně, že ne? :D
jako Tvoje máma bych si dělala starosti spíš s tím, že jsi veganka. A na čem jsi vyrostla, na listovým salátu?
Nic, to byly jen řečnické, doopravdy mě to ani nezajímá, jen mě Tvoje sdělení pobavilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8558
12.2.23 19:15
@ontarova.stara píše: …, mozna (?) tchan pak placnul, ze to by se dalo pojmout jako vylet…
:D A pak teprve se podíval na mapu, že? :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
12.2.23 19:58
@Russet píše:
Ono to často dokreslí celou situaci. Ještě by se šiknul názor tchyně samotné.

Je to marný, je to marný, je to marný :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27957
12.2.23 20:48
@Cimada píše:
V kterým století žiješ? :roll: :D

Však :lol: Už pekných pár desiatok rokov platí, že keď sa berú mladí, platia rodičia, keď zarábajúci, platia si sami. A každá strana svojich pozvaných. Ešte by mohla svokre doniesť látku na šaty na svadbu, to tiež fungovalo pred 100 rokmi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová