Tchyně nerespektuje naše soukromí, nebo jsem mimo já?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
861
15.4.12 13:13
@froggy22 píše:
Kvůli čemu jste se chytli?Byl u toho manžel nebo mu řekla o nedorozumnění maminka nebo ty?Po obědě bude mít žaludek plný,možná by jste dali řeč.Hlavně v klidu,ale to se lehce poví. :srdce:

ono v podstatě už není o čem mluvit, manžel chce být zadobře jak s maminkou (to především) tak se mnou.Jenže to prostě nejde. Maminka nám ničí manželství už pěknou řádku let ale protože si syna tak vychovala, manžel proti ní nepůjde už ze zásady. Matka si mne ruce, protože její plán se jí plní…Kdo viděl film Krevní puoto, tak ví o čem mluvím. Jenže ten folm dopadl dobře, proptože chlap se nakonec za svou ženu postavil…narozdíl od toho mého. Chová se jak patnáctiletý, maminku obskakuje, včera při obědě se mohl přetrhnout, aby maminka měla pití, brusinky (i když stály před ní, nandal ji je manžel) a já krmila mimino jednou rukou, druhou jedla polívku a myslíte, že mi tam dal třeba nudle? ne, proč? maminka je maminka…Je to smutný, ale je to fakt. Pak se tchyně začala rejpat v naší výchově, protože ona je učitelka, tak ví všechno nejlíp a já ji k tomu řekla pár věcí a už to jelo a manžel seděl jak oukropek a nedovolil si ani pínout…Pak jsme se dostali na téma mého těhu, kdy se na mě manžel vykašlal, protože v té době zjistili tchyni rakovinu (mimochodem nás s ní vydírala dlouhá leta, aby na sebe strhla pozornost a vynutila si tím lásku a syny tak přinutila, aby se k ní chovaly tak, jak chtěla ona) manžela to tak zválcovalo, že najednou pro něj existovala jen nemocná maminka a mě a naše děti úplně odstřihnul. Matka toho zneužila a úkolovala (dovez, přivez, nakup, udělej) a já probrečela těhotenství, tahala tašky s nákupem, odhrabávala sníh, jezdila sama na kontroly a ultz…prostě děs. Dokonce mi řekl, že mě nemiluje (v těhotenství), protože jsem dostatečně neprožívala nemoc jeho matky. Včera na to došla řeč, ujá tchyni poprvý řekla, jak jsem se vlastně cítila, kdfyž mi manžela držela den co den u sebe doma třeba do deseti večer. musel ji dělat společnopst…byla překvapená, ona přece byla těžce nemocná a přes to vlak nejede..Nemělo cenu to s ní dál rozebírat, ale reakce manžela zase žádná, žádné zastání, i kydž mi tenkrát s odstupem času přiznal, že to jeho matka přeháněla a citově vydírala, před ní prostě nezareagoval, nezastal se mě… :poblion:
Dnes matka volala a on ji zvesela bere telefon a mluví s ní jako by nic a raději venku, abych jejich hovor neslyšela. Cítím se jako podváděná manželka a je mi z toho vážně na :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4834
15.4.12 13:36

tak to je silné kafe.Co k tomu říct?Já bych se dál už v minulosti nerýpala.Jen mě zajímá jak reagovala slovně matka,v klidu,citové vydírání v tónu hlasu,prostě jak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2969
15.4.12 13:40

@ivculka U nás je manžel/její syn také zároveň jejím manželem,už 2 roky je vdova. Otravuje ho se vším,on pokorně vykoná a doma pak vyleje vztek na nás.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
861
15.4.12 13:52
@froggy22 píše:
tak to je silné kafe.Co k tomu říct?Já bych se dál už v minulosti nerýpala.Jen mě zajímá jak reagovala slovně matka,v klidu,citové vydírání v tónu hlasu,prostě jak.

dotčeně, sebestředně, vyděračsky - samozřejmě- ona jinak nemluví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
861
15.4.12 13:52
@1024 píše:
@ivculka U nás je manžel/její syn také zároveň jejím manželem,už 2 roky je vdova. Otravuje ho se vším,on pokorně vykoná a doma pak vyleje vztek na nás.
:hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2969
15.4.12 13:54

@ivculka A teď jsem si přečetla ob článek a stejné zase jako u nás. Též učitelka,po mrtvici,nervově labilní. Akorát já naštěstí nemusím této komedii přihlížet,jelikož se nestýkám. Ale to jsem si zařídila,řekla jsem ať mě neobtěžuje a vyčetla,tedy v sms,vše od počátku. Vrcholem bylo,když mi učitelka v MŠ řekla v době druhého těhu,ať si na ní dám pozor,že je to zlá jedubaba,že se na mě vyptává,pomlouvá mě a chce si požádat o adopci naší prvorozené. No seklo to se mnou a pak už jen JIP u Apolináře,předčasný porod 35tt. Celé léto jsem ji neviděla,tak jsem to neřešila,ale pak se objevila jak šla malá poprvé do školy,tak mekotala cosi,že je dost,že ji kluka ukážeme aspoň na ulici. No ten můj taky vždycky drží hubu,nejradši bych ho v této situaci nakopala do prd… Tak jsem ji to všechno napsala,no a od té doby pokoj.....Vánoce,svátky,narozeniny,nic. Vše si oni řeší u ní doma. Rok byl klid,ale teď ji vystěhovala nová majitelka z bytu,který oni kdysi nekoupili za cca 350 tis a radši si pořádili auto. No a jde z Prahy,tak bude daleko. V době její krize a manželova skoro zhroucení a vylévání si dalšího krutého vzteku na nás i na malým/např. mu vzteky kopal do postýlky,když brečel/ mu ruply nervy a chtěl ode mě odejít. Je to celé na houpačce,nedělám si iluze. Ale on necítí vinu v ní,prý je vše moje chyba a já se za ní jen schovávám. No hádat se už nebudu. Přitom bez ní je prostě klid.Ale babu na Vánoce apod.vidět prostě nebudu a ať to dojde klidně tak daleko,ať si zase vybere. Jednou si už vybral,byl na Vánoce s rodiči a dcerkou a mě řekl,ať jsem kde chci-věděl,že já u nich být nechi. No a rozchod na rok.
Jo a rakovinu měl jeho otec,nakonec na ni zemřel. Taky za ním chodil denně,ona ne,byla na chalupě. Za mnou chodil též bylo vedro a já potřebovala čisté košile a ovoce,jídlo. No vyčítá mi to dodnes. Prý já jsem neumírala,jeho otec ano. No ale že se jeho syn narosil předčasně a od 32 tt byl udržovaný,Apgar 2-6-7-to ho prostě netrápí.

Jo a vzkaz pro manžela,jelikož mi jednou vlezl na původní profil- Všechno je to pravda,nic si nevymýšlím,jen pro jistotu až mi to zase vmeteš do obličeje. Pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
861
15.4.12 14:06
@1024 píše:
@ivculka A teď jsem si přečetla ob článek a stejné zase jako u nás. Též učitelka,po mrtvici,nervově labilní. Akorát já naštěstí nemusím této komedii přihlížet,jelikož se nestýkám. Ale to jsem si zařídila,řekla jsem ať mě neobtěžuje a vyčetla,tedy v sms,vše od počátku. Vrcholem bylo,když mi učitelka v MŠ řekla v době druhého těhu,ať si na ní dám pozor,že je to zlá jedubaba,že se na mě vyptává,pomlouvá mě a chce si požádat o adopci naší prvorozené. No seklo to se mnou a pak už jen JIP u Apolináře,předčasný porod 35tt. Celé léto jsem ji neviděla,tak jsem to neřešila,ale pak se objevila jak šla malá poprvé do školy,tak mekotala cosi,že je dost,že ji kluka ukážeme aspoň na ulici. No ten můj taky vždycky drží hubu,nejradši bych ho v této situaci nakopala do prd… Tak jsem ji to všechno napsala,no a od té doby pokoj.....Vánoce,svátky,narozeniny,nic. Vše si oni řeší u ní doma. Rok byl klid,ale teď ji vystěhovala nová majitelka z bytu,který oni kdysi nekoupili za cca 350 tis a radši si pořádili auto. No a jde z Prahy,tak bude daleko. V době její krize a manželova skoro zhroucení a vylévání si dalšího krutého vzteku na nás i na malým/např. mu vzteky kopal do postýlky,když brečel/ mu ruply nervy a chtěl ode mě odejít. Je to celé na houpačce,nedělám si iluze. Ale on necítí vinu v ní,prý je vše moje chyba a já se za ní jen schovávám. No hádat se už nebudu. Přitom bez ní je prostě klid.Ale babu na Vánoce apod.vidět prostě nebudu a ať to dojde klidně tak daleko,ať si zase vybere. Jednou si už vybral,byl na Vánoce s rodiči a dcerkou a mě řekl,ať jsem kde chci-věděl,že já u nich být nechi. No a rozchod na rok.
Jo a rakovinu měl jeho otec,nakonec na ni zemřel. Taky za ním chodil denně,ona ne,byla na chalupě. Za mnou chodil též bylo vedro a já potřebovala čisté košile a ovoce,jídlo. No vyčítá mi to dodnes. Prý já jsem neumírala,jeho otec ano. No ale že se jeho syn narosil předčasně a od 32 tt byl udržovaný,Apgar 2-6-7-to ho prostě netrápí.Jo a vzkaz pro manžela,jelikož mi jednou vlezl na původní profil- Všechno je to pravda,nic si nevymýšlím,jen pro jistotu až mi to zase vmeteš do obličeje. Pa

No potěš… 8o a já si myslela, že hůř už na tom být nemůžu… :hug: Tak to je ještě horší než u nás.
A neuvažuješ o odchodu? Tohle přeci není život? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2969
15.4.12 14:12

@ivculka Víš ono se to lehko řekne,ale i přes tohle všechno ho mám ráda,protože v mých očích je slaboch jen před ní. Jinak je plně schopen poslat do háje kohokoliv,třeba i prezidenta :lol: -legrace. Prostě před ní je jak malej kluk,bojí se jí. Mě to nepřizná,ale je. Je mi 32,2 děti,hypotéku na bytě,nějaký ten dluh-ty jsou vlastěn na něj :lol: . Co pak, narazim si nějakýho debila jinýho. Navíc nevydělávám nějak extra peníze a tak bych musela k našim do baráčku, :roll:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4834
15.4.12 15:03

holky,nemáte to fakt jednoduché.Právě jsem ivulce chtěla říct,ať se k ní chová jak k paní na úřadu a nic víc.Prostě slušně,ale žádné styky v rodině.No a jak vidím u tebe 1024 i to je na silnou povahu. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2969
15.4.12 16:18

@froggy22 No já jsem právě srab a proto se s ní nechci ani vidět,abych nemusela koukat na její nálady,výlevy apod. Neřekla bych ji nic do očí,bojím se ji,ale psycholog mi řekl,že sms není srabařina,že je to novodobá forma komunikace :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4834
15.4.12 18:46

však jo,já to tak beru a nevidím nic špatného na tom,že se k člověku chovám slušně,ale nemusí mi vidět do hlavy a do talíře,že?Asi tak.Myslím,že jsi udělala jedině dobře a to Ivči taky doporučuji,prostě odpovědět slušnou formou,když jsem tázána a nic víc.Pokud nechce odpovídat na otazku,tak říct,že je to její osobní-třeba věc,kterou nemíní s ní probírat a hotovo.Jinak se z toho zblázní a ta averze poroste.Problém je v tom,že nemá zastání u manžela. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
861
15.4.12 19:23
@froggy22 píše:
holky,nemáte to fakt jednoduché.Právě jsem ivulce chtěla říct,ať se k ní chová jak k paní na úřadu a nic víc.Prostě slušně,ale žádné styky v rodině.No a jak vidím u tebe 1024 i to je na silnou povahu. :hug:

To by manža nepřežil neustále mě nutí stýkat se sní a být milá ať se děje co se děje, jinak jsem ta, která neumí odpouštět nebo ještě hůř, je to prostě moje vina!!! :nevim: :zed: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2969
15.4.12 19:49

@ivculka Tak tak,špatná jsem jen já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
861
15.4.12 20:07
@1024 píše:
@ivculka Tak tak,špatná jsem jen já.

je to strašný, jak si je ty matky omotaly… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
15.4.12 22:35

Holky, z těch vašich osudů mi leze mráz po zádech, nejen kvůli tomu, jak hnusně se dokáží tchýně chovat (a pak má smůlu ta většina slušných, protože z „tchýně“ už se prostě stalo sprostý slovo a nás to čeká taky :x ), ale šokují mě ti manželé, jak se nezastanou. Myslím, že tady je to fakt v pytli, pokud je vazba matka- syn tak nezdravě silná, matka s ním manipuluje, pak bude jen hůř a záleží jen na vás samotných, co jste ochotné skousnout- mně osobně přijde, že Ivča už má v sobě jasno a já se jí vůbec nedivím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová