Nejčastější příznaky v prvních dnech těhotenství

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1160
11.8.05 16:28

Těhotné

Určitě a milionkrát určitě to teď bude požehnané mimi = uvidíš.
Ničeho se neboj :) .

Takže ty už máš dcerušku - ještě k tomu narozenou v tvůj den - no, tak tomu taky říkám POHÁDKA.

Mysko, ty jsi úplně zkušená ve všem. Já si ani tehu ani porod prostě neumím představit - nic o tom nevím pořádně ani teoreticky. Takže jestli tě neomrzí mé otázky, budu ráda, když zůstaneme v kontaktu.

A co všechny ostatní „TT čekalky“…stejně viď , je to tak nádherný pocit. Ale příroda a život je nevyspytatelný a člověk musí být hodně opatrný, věřit a vážit si všeho. Je to fakt.

ALE stejně zítra zkusím náš Baby Test :! :twisted: :twisted: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
11.8.05 16:32

LU_LU,
gratuluju!!!!To bude aprilovych mimisku :D
 MYSKA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
11.8.05 16:35

Dubnatky 2006

Lulu = tvoji tlustici ti opravdu závidím. Je to ten nejvytouženější výtvarný počin, který si v této fázi svého života umím představit. :D

No, sice nám trošku kolaboruješ s Březnatkama 2006, ale určitě tě bereme.

Myško: Takže to už máme 2+1 členů (ta jednotka jsem já pochybovačka).

Holky a to vy ani netušíte, že jsem před lety chodila do Sokola!!!
Když mi tam třetí paní v trenýrkách a věku kolem 60 při první návštěvě, řekla: Nazdar, sestro! - Pochopila jsem, že tam dlouhého trvání mé maličkosti nebude… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
11.8.05 16:36

VARENKO,
klidne se ptej,kdyz budu vedet rada odpovim,ale priznam se,ze si taky pripadam,jako by to bylo poprve. 8O Vis ono na to spatne se snazim zapomenout,a ja si to moc dobreho v tech tehu neuzila,tak zacinam od zacatku!!!!!!!Ja bych byla taky rada,kdybychom zustaly v kontaktu,co treba na tomhe foru,ktere jsi zalozila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
11.8.05 16:38

Tak ted jsi me s tim Sokolem vazne pobavila :lol: :lol: :lol: Od srdce jsem se zasmala :D SESTRO :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
832
11.8.05 16:45

Varenko,
oooooooooooooooooooobr gratulace k druhé čárce :! :! :! Jestli se Ti tam objevila takhle před den, tak je to 100%ní :! Přeju Ti krásné a pohodové těhu. Užívej si pěkně rostoucího bříška a všech ostatních radostí, které těhoteství přináší :wink: :D
Už se těším na Váš nový deníček. Určitě k Vám stejně jako Jaa nakouknu 8O :P
pa,pa
Piki+Miki öd Květňátek 2005

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
11.8.05 16:58

PIKI,
to je krasny drobecek.Urcite se za nama prijd podivat.
 MYSKA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
418
11.8.05 17:08

Jé holky, vezmete mě taky mezi sebe, jestli mi to vyjde? Já budu testovat zítra ráno, ale vzhledem k mým ranním nevolnostem a prsům jak melouny si myslím, že jo. Snad jsem to rozpoznala dobře, jsem už totiž taky těhotná potřetí :-))).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
11.8.05 17:09

Dubnatky a Dubňátka 2006

Mysko,
věřím a cítím, že tohle tvé tehu bude báječné a prostě nej nej :! :! :! Je až mnoho náhod, štěstíčka, které se najednou objevily tento měsíc, mám pravdu? Takže buď opravdu moc moc spokojená a v pohodičce.

Jojo, příběhů z mého „sokolského života“ mám celkem hodně a občas tím bavím nejen ostatní, ale i sebe, když si na to vzpomenu… :lol:

Moc ráda budu s tebou v kontaktu zde (nikam jinam neputuju už z důvodu mých omezených schopností, které se týkají čehokoli kolem PC, webu apod). A CO VÍC: vždyť jsme čestné zakladatelky DUBNATKA 2006 , mám pravdu? (minimálně při tomto tématu).

Piki s Miki,
moooooooooc vám děkuji. Musím k vám Květulinkám 2005 nakouknout.
Deníček???? Panečku, až budu mít chvíli opravdu čas, tak musím prostudovat řádně tyto stránky, abych zjistila, co vše doopravdy nabízí. Jak vidím - jsou náramné.
Ještě jednou vám moc děkuji za přáníčka a vám přeji to nej nej každičký den. Mějte se sluníčkově :D papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
11.8.05 17:16

DUBNATKA 2006

Nikko, jestli Myska souhlasí = jsi IN už nyní. VÍTEJ :! :D

Tak to budeme zítra ráno dvě - držím palečky a přeju moooooooooc štěstíčka a všechny andělíčky, ať máš tlustice. :lol: :P
(Mně už se snad začínají dělat místo zornic!!!)

Holky, vy jste úplné profi-tehu :!

O to víc si vážím toho, že jste mě nehodily přes palubu do 2.kategorie pod značkou „TEHU-Benjaminka“ :! :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
868
11.8.05 17:20

...

Ahojky,

můj úplně první příznak byl, že jsem byla ospalá jak želva 8O, což mi vydrželo až do konce těhotenství … A jak to tak vypadá, už budu asi nedospaná navždy :lol:
Prsa se přidaly až tak za měsíc později, z ničeho nic jsem je měla o číslo větší :wink:

No, ale hlavně!!! Ač jsme dítko neplánovali, prostě jsem od samého začátku VĚDĚLA, že jsem těhotná a těhotenský test mi to jen potvrdil :lol:

Tak hodně štěstí !

Peťula + Pavlík

http://tickers.TickerFactory.com/…f4c1/age.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
11.8.05 17:28

NIKKO,
samozrejme vitej mezi nas :! aprilove tehulky :lol: Drzim ti palesky pri testovani!!!!!Urcite to vyjde.Taky mam melouny, a s tim spanim,zpravy jsou pro me pozdni program. :lol:
Tak se tu dnes mejte hezky,manzel uz se zene z prace,tak musim mu neco dobreho pripravit k papani.Jeste vecer nakouknu.
 MYSKA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
11.8.05 17:30

DUBNATKA 2006

Peťulo,
děkujeme za příspěvek. :)
Vidíš to…pokud mně to opravdu na stopro vyjde, zpětně můžu mluvit především o psych.pocitu a jistotě. Předpokládám, že přesně před cca 3 týdny, kdy se nejpíš mimi rozhodovalo/rozhodlo, jestli si nás vezme nebo ne, jsem cítila, že se něco děje = strašně dobrého, ženského a nového.

Já mám prsa - no, spíše medium melounky. Uvidíme = ještě mám stále čas.

Přeji tobě i mimiskovi vše nejlepší a buďte hooodně šťastní a zdraví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
11.8.05 17:33

DUBNATKA 2006

Také uz letím..domůůů. To jsem toho dnes napracovala, ale byl to tak báječný den = moc vám všem děkuji a přeji nádherný večer.
Mějte se zatím fanfárově.

P.S. Taky večer ještě juknu :lol:

NIKKO, ještě jednou tfuj tfuj :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
11.8.05 17:38

NIKKO a VARENKO,
drzimvam obema moooooc palecky a koukejte se hned ozvat!!!!!
Budu na vas myslet.
 MYSKA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová