Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Určitě a milionkrát určitě to teď bude požehnané mimi = uvidíš.
Ničeho se neboj
.
Takže ty už máš dcerušku - ještě k tomu narozenou v tvůj den - no, tak tomu taky říkám POHÁDKA.
Mysko, ty jsi úplně zkušená ve všem. Já si ani tehu ani porod prostě neumím představit - nic o tom nevím pořádně ani teoreticky. Takže jestli tě neomrzí mé otázky, budu ráda, když zůstaneme v kontaktu.
A co všechny ostatní „TT čekalky“…stejně viď , je to tak nádherný pocit. Ale příroda a život je nevyspytatelný a člověk musí být hodně opatrný, věřit a vážit si všeho. Je to fakt.
ALE stejně zítra zkusím náš Baby Test
![]()
Lulu = tvoji tlustici ti opravdu závidím. Je to ten nejvytouženější výtvarný počin, který si v této fázi svého života umím představit. ![]()
No, sice nám trošku kolaboruješ s Březnatkama 2006, ale určitě tě bereme.
Myško: Takže to už máme 2+1 členů (ta jednotka jsem já pochybovačka).
Holky a to vy ani netušíte, že jsem před lety chodila do Sokola!!!
Když mi tam třetí paní v trenýrkách a věku kolem 60 při první návštěvě, řekla: Nazdar, sestro! - Pochopila jsem, že tam dlouhého trvání mé maličkosti nebude… ![]()
VARENKO,
klidne se ptej,kdyz budu vedet rada odpovim,ale priznam se,ze si taky pripadam,jako by to bylo poprve.
Vis ono na to spatne se snazim zapomenout,a ja si to moc dobreho v tech tehu neuzila,tak zacinam od zacatku!!!!!!!Ja bych byla taky rada,kdybychom zustaly v kontaktu,co treba na tomhe foru,ktere jsi zalozila?
Tak ted jsi me s tim Sokolem vazne pobavila
Od srdce jsem se zasmala
SESTRO ![]()
Varenko,
oooooooooooooooooooobr gratulace k druhé čárce
Jestli se Ti tam objevila takhle před den, tak je to 100%ní
Přeju Ti krásné a pohodové těhu. Užívej si pěkně rostoucího bříška a všech ostatních radostí, které těhoteství přináší
![]()
Už se těším na Váš nový deníček. Určitě k Vám stejně jako Jaa nakouknu
![]()
pa,pa
Piki+Miki öd Květňátek 2005
PIKI,
to je krasny drobecek.Urcite se za nama prijd podivat.
MYSKA
Jé holky, vezmete mě taky mezi sebe, jestli mi to vyjde? Já budu testovat zítra ráno, ale vzhledem k mým ranním nevolnostem a prsům jak melouny si myslím, že jo. Snad jsem to rozpoznala dobře, jsem už totiž taky těhotná potřetí
.
Mysko,
věřím a cítím, že tohle tvé tehu bude báječné a prostě nej nej
Je až mnoho náhod, štěstíčka, které se najednou objevily tento měsíc, mám pravdu? Takže buď opravdu moc moc spokojená a v pohodičce.
Jojo, příběhů z mého „sokolského života“ mám celkem hodně a občas tím bavím nejen ostatní, ale i sebe, když si na to vzpomenu… ![]()
Moc ráda budu s tebou v kontaktu zde (nikam jinam neputuju už z důvodu mých omezených schopností, které se týkají čehokoli kolem PC, webu apod). A CO VÍC: vždyť jsme čestné zakladatelky DUBNATKA 2006 , mám pravdu? (minimálně při tomto tématu).
Piki s Miki,
moooooooooc vám děkuji. Musím k vám Květulinkám 2005 nakouknout.
Deníček???? Panečku, až budu mít chvíli opravdu čas, tak musím prostudovat řádně tyto stránky, abych zjistila, co vše doopravdy nabízí. Jak vidím - jsou náramné.
Ještě jednou vám moc děkuji za přáníčka a vám přeji to nej nej každičký den. Mějte se sluníčkově
papa
Nikko, jestli Myska souhlasí = jsi IN už nyní. VÍTEJ
![]()
Tak to budeme zítra ráno dvě - držím palečky a přeju moooooooooc štěstíčka a všechny andělíčky, ať máš tlustice.
![]()
(Mně už se snad začínají dělat místo zornic!!!)
Holky, vy jste úplné profi-tehu ![]()
O to víc si vážím toho, že jste mě nehodily přes palubu do 2.kategorie pod značkou „TEHU-Benjaminka“
![]()
Ahojky,
můj úplně první příznak byl, že jsem byla ospalá jak želva
, což mi vydrželo až do konce těhotenství … A jak to tak vypadá, už budu asi nedospaná navždy ![]()
Prsa se přidaly až tak za měsíc později, z ničeho nic jsem je měla o číslo větší ![]()
No, ale hlavně!!! Ač jsme dítko neplánovali, prostě jsem od samého začátku VĚDĚLA, že jsem těhotná a těhotenský test mi to jen potvrdil ![]()
Tak hodně štěstí !
Peťula + Pavlík
NIKKO,
samozrejme vitej mezi nas
aprilove tehulky
Drzim ti palesky pri testovani!!!!!Urcite to vyjde.Taky mam melouny, a s tim spanim,zpravy jsou pro me pozdni program. ![]()
Tak se tu dnes mejte hezky,manzel uz se zene z prace,tak musim mu neco dobreho pripravit k papani.Jeste vecer nakouknu.
MYSKA
Peťulo,
děkujeme za příspěvek. ![]()
Vidíš to…pokud mně to opravdu na stopro vyjde, zpětně můžu mluvit především o psych.pocitu a jistotě. Předpokládám, že přesně před cca 3 týdny, kdy se nejpíš mimi rozhodovalo/rozhodlo, jestli si nás vezme nebo ne, jsem cítila, že se něco děje = strašně dobrého, ženského a nového.
Já mám prsa - no, spíše medium melounky. Uvidíme = ještě mám stále čas.
Přeji tobě i mimiskovi vše nejlepší a buďte hooodně šťastní a zdraví.
Také uz letím..domůůů. To jsem toho dnes napracovala, ale byl to tak báječný den = moc vám všem děkuji a přeji nádherný večer.
Mějte se zatím fanfárově.
P.S. Taky večer ještě juknu ![]()
NIKKO, ještě jednou tfuj tfuj
![]()
NIKKO a VARENKO,
drzimvam obema moooooc palecky a koukejte se hned ozvat!!!!!
Budu na vas myslet.
MYSKA