Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@tarika Ahojky, také obdivuju darování vajíček. Také jsem jednu dobu nad tím uvažovala ale nějak jsem to nezrealizovala.
@anairda Ale aspoň se dočkáš
Já si myslím, že taky to bude asi má poslední dovča na pár roků
ikdyž bych asi i s prckem cestovala…jestli nevíš kdy máš plodné dny atd tak být tebou tak dělám taky ty ovu testy ![]()
@Miriam24
Já třeba ovulaci poznám úplně přesně, podle bolestí a tak, ale stejně viď, člověk nikdy neví jestli to vyjde. ![]()
Hlavně se na to musím přestat soustředit, jsem úplně natěšená a to je špatně.
Jen vlastně nevím na co se těším, když si vzpomenu jak mi bylo minule, no blázen… ![]()
@anairda Ty jako já si předtím taky myslela, že ovu poznám protože mě bolí břicho…a ovu byla úplně jiný den
je fakt že jsme se vždy snažili tak od toho 10DC do 15DC a ovu teď byla až 22DC. Já se ani na to nějak nesoustředím…teď jsem totiž dělala přijímačky na VŠ, jedeme na dovču, pak se vdává od přítele segra a tak pořád něco ![]()
Bylo ti moc zle?? Z toho se obávám…nechtěla bych hned přestat pracovat. Ale hodně lidí mi říká, že jakmile otěhotním tak ať jdu na neschopenku
jenže mi se nechce ( pracuji jako zdrav. sestra)
@Miriam24
Ono mi to na tyhle dny vycházelo vždycky, u prvního snažení jsem měřila bazálku, tak snad to mám vychytaný jak si myslím.
Ale je pravda, že může se stát, že se to posune… Jo jo, jak se na to člověk nesoustředí, tak to většinou vyjde. ![]()
Mě bylo zle na začátku, ne že bych žila s hlavou v záchodě, ale taková slabost neustálá a jak jsem se nenajedla tak nevolnosti. Tak jestli jsi zdravotní sestra co běhá kolem postelí, tak to by bylo asi fakt lepší, ale uvidíš, třeba ti bude dobře. ![]()
@anairda Doufám, že mi bude fajn ikdyž v to moc nedoufám
Ano jsem zdravotní sestra co běhá kolem postelí…ono spíše jde i o tu infekci…teď jsme tam měli podezření na TBC…no děs ![]()
@Miriam24
Tak to není nic moc no… A asi i trochu fyzická zátěž, ne? Však on ti asi gynekolog třeba doporučí, jestli by nebylo lepší zůstat doma.
@anairda S mým doktorem se dobře známe z nemocnice, takže kdyby mi to jen doporučil bylo by fajn ale vím, že mi to nařídí…ví co interna obnáší…a navíc jsme řešili u mě neplodnost co jsem měla přítele před pár lety…ale chyba byla u něj
@anairda Děkuji za doporučení určitě se tam zaregistruji hned jak budu moc.
Po jak dlouhé době jste holky prvně otěhotněly?
A nevíte jak to je když otěhotním a bude mi blbě kdy můžu nastoupit na neschopenku?
Ja teda myslím, že mi bude dobře a vše proběhne v pořádku
Jak bylo Vám?
@tarika Tak já se teď snažím o první
Jinak na neschopenku můžeš jít klidně hned jak ti to potvrdí doktor ![]()
Ahoj můžu se přidat? Tenhle měsíc jsem dobrala antiko a začali jsme se snažit, tak uvidíme, zatím tomu necháváme volný průběh, nevím ani jestli budu mít po vysazení hned ovulaci, popravdě nečekám že by to šlo tak rychle..
@Anja.81 Ahoooj
já sice nejsem zakladatelka ale myslím, si že určitě můžeš
Držím pěstičky ať se brzo zadaří!! ![]()
Ahoj ![]()
Ráda bych se přidala,
teď jsme se začali s přítelem snažit po ZT v 9tt… a zrovna dneska v práci na zahradě nade mnou lítalo 6 čápů. Tak si říkám, že by? Přeci jenom šest čápů, poštěstí se to někomu? ![]()
třeba z toho i něco bude. Mám tak 8 dní do MS… tož se držím, abych nezačla testovat už teď…
@Niny Ahojky, tak určitě aspoň jedno ti čáp donese, to muselo být nějaké znamení
Jinak je mi líto co se ti stalo!! ![]()
@tarika píše:
Po jak dlouhé době jste holky prvně otěhotněly?
A nevíte jak to je když otěhotním a bude mi blbě kdy můžu nastoupit na neschopenku?
Ja teda myslím, že mi bude dobře a vše proběhne v pořádkuJak bylo Vám?
Já poprvé třetí cyklus, první dva jsem se na to hodně soustředila a pak byl prosinec, před vánocema, řešila jsem dárky a najednou to bylo.
U mě přišly nevolnosti tak kolem 8,9 týdne a trvali tak 4 nebo 5 týdnů, pak už bylo lépe. No a zase kolem 18 už mi začalo tvrdnout břicho.
Já měla pořád něco.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat