Kopie: Těhu spolu od začátku :-)

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
992
19.6.14 12:20

@tarika Ahojky, také obdivuju darování vajíček. Také jsem jednu dobu nad tím uvažovala ale nějak jsem to nezrealizovala.

@anairda Ale aspoň se dočkáš :-) Já si myslím, že taky to bude asi má poslední dovča na pár roků :-)ikdyž bych asi i s prckem cestovala…jestli nevíš kdy máš plodné dny atd tak být tebou tak dělám taky ty ovu testy ;)

• načítám...
11700
19.6.14 12:23

@Miriam24
Já třeba ovulaci poznám úplně přesně, podle bolestí a tak, ale stejně viď, člověk nikdy neví jestli to vyjde. :)
Hlavně se na to musím přestat soustředit, jsem úplně natěšená a to je špatně. :lol: Jen vlastně nevím na co se těším, když si vzpomenu jak mi bylo minule, no blázen… :D

• načítám...
992
19.6.14 12:27

@anairda Ty jako já si předtím taky myslela, že ovu poznám protože mě bolí břicho…a ovu byla úplně jiný den :-) je fakt že jsme se vždy snažili tak od toho 10DC do 15DC a ovu teď byla až 22DC. Já se ani na to nějak nesoustředím…teď jsem totiž dělala přijímačky na VŠ, jedeme na dovču, pak se vdává od přítele segra a tak pořád něco :-)
Bylo ti moc zle?? Z toho se obávám…nechtěla bych hned přestat pracovat. Ale hodně lidí mi říká, že jakmile otěhotním tak ať jdu na neschopenku :-( jenže mi se nechce ( pracuji jako zdrav. sestra)

• načítám...
11700
19.6.14 12:32

@Miriam24
Ono mi to na tyhle dny vycházelo vždycky, u prvního snažení jsem měřila bazálku, tak snad to mám vychytaný jak si myslím. :lol: Ale je pravda, že může se stát, že se to posune… Jo jo, jak se na to člověk nesoustředí, tak to většinou vyjde. :)
Mě bylo zle na začátku, ne že bych žila s hlavou v záchodě, ale taková slabost neustálá a jak jsem se nenajedla tak nevolnosti. Tak jestli jsi zdravotní sestra co běhá kolem postelí, tak to by bylo asi fakt lepší, ale uvidíš, třeba ti bude dobře. :)

• načítám...
992
19.6.14 12:34

@anairda Doufám, že mi bude fajn ikdyž v to moc nedoufám :-) Ano jsem zdravotní sestra co běhá kolem postelí…ono spíše jde i o tu infekci…teď jsme tam měli podezření na TBC…no děs :-(

• načítám...
11700
19.6.14 12:38

@Miriam24
Tak to není nic moc no… A asi i trochu fyzická zátěž, ne? Však on ti asi gynekolog třeba doporučí, jestli by nebylo lepší zůstat doma.

• načítám...
992
19.6.14 12:42

@anairda S mým doktorem se dobře známe z nemocnice, takže kdyby mi to jen doporučil bylo by fajn ale vím, že mi to nařídí…ví co interna obnáší…a navíc jsme řešili u mě neplodnost co jsem měla přítele před pár lety…ale chyba byla u něj

• načítám...
103
19.6.14 14:51

@anairda Děkuji za doporučení určitě se tam zaregistruji hned jak budu moc.

• načítám...
103
19.6.14 14:54

Po jak dlouhé době jste holky prvně otěhotněly?
A nevíte jak to je když otěhotním a bude mi blbě kdy můžu nastoupit na neschopenku?
Ja teda myslím, že mi bude dobře a vše proběhne v pořádku :-) Jak bylo Vám?

• načítám...
992
19.6.14 17:58

@tarika Tak já se teď snažím o první :-) Jinak na neschopenku můžeš jít klidně hned jak ti to potvrdí doktor ;)

• načítám...
146
19.6.14 18:08

Ahoj můžu se přidat? Tenhle měsíc jsem dobrala antiko a začali jsme se snažit, tak uvidíme, zatím tomu necháváme volný průběh, nevím ani jestli budu mít po vysazení hned ovulaci, popravdě nečekám že by to šlo tak rychle..

• načítám...
992
19.6.14 18:15

@Anja.81 Ahoooj :mavam: já sice nejsem zakladatelka ale myslím, si že určitě můžeš :-) Držím pěstičky ať se brzo zadaří!! ;)

• načítám...
583
19.6.14 18:46

Ahoj ;)
Ráda bych se přidala,
teď jsme se začali s přítelem snažit po ZT v 9tt… a zrovna dneska v práci na zahradě nade mnou lítalo 6 čápů. Tak si říkám, že by? Přeci jenom šest čápů, poštěstí se to někomu? :)
třeba z toho i něco bude. Mám tak 8 dní do MS… tož se držím, abych nezačla testovat už teď…

• načítám...
992
19.6.14 19:01

@Niny Ahojky, tak určitě aspoň jedno ti čáp donese, to muselo být nějaké znamení :-) Jinak je mi líto co se ti stalo!! :-(

• načítám...
11700
20.6.14 08:12
@tarika píše:
Po jak dlouhé době jste holky prvně otěhotněly?
A nevíte jak to je když otěhotním a bude mi blbě kdy můžu nastoupit na neschopenku?
Ja teda myslím, že mi bude dobře a vše proběhne v pořádku :-) Jak bylo Vám?

Já poprvé třetí cyklus, první dva jsem se na to hodně soustředila a pak byl prosinec, před vánocema, řešila jsem dárky a najednou to bylo. :lol: U mě přišly nevolnosti tak kolem 8,9 týdne a trvali tak 4 nebo 5 týdnů, pak už bylo lépe. No a zase kolem 18 už mi začalo tvrdnout břicho. :lol: Já měla pořád něco.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+