Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
rokyta1 píše:
a kde v Náchodě? Na poliklinice na ambulaci nebo ve špitále na ambulanci?
V nemocnici.
rokyta1 píše:
a ty jsi u koho?
Já chodim na gyndu v Broumově, tak to asi nebudeš znát… ![]()
To ten muj gynďák je sice tichej ale sestra je naštěstí vedle…To sme si už s mamkou řikali ( ona mě tam vozí ) že tam snad dělaj na ty hrozný sestry konkurzy
, jedna lepší než druhá…ale jezdim tak kvuli doktoroj, a ne kvuli tem slepicim žejo ![]()
tak tam to fakt neznám
a v nemocnici taky nemám zkušenosti, já chodím na polikliniku
rokyta1 píše:
a kde v Náchodě? Na poliklinice na ambulaci nebo ve špitále na ambulanci?
ve špitále nahoře na ambulanci…doufám že jen tam ![]()
tak holky doufám, že nakonec budeme mít u porodu jen ty nejmilejší a nejtolerantnější lidi ať sestry nebo doktory… ![]()
rokyta1 píše:
tak holky doufám, že nakonec budeme mít u porodu jen ty nejmilejší a nejtolerantnější lidi ať sestry nebo doktory…
přesně tak!!! Já též, všem nám to moc přeju!!!
rokyta1 píše:
tak holky doufám, že nakonec budeme mít u porodu jen ty nejmilejší a nejtolerantnější lidi ať sestry nebo doktory…
Holky, hoďte sem nějakou fotku břicha, já furt nevim mě se moje zdá nějaký malý na ten tejden… ![]()
Jooo a máte už postavenou postýlku? Já ne. Prej ji postavěj až budu v porodnici a melej venku, zase nějaká pověra
a já se to tak těšim jak to bude vypadat, zatim to mam jen hlavě
. Radši to dodžuju, no, jenže kdyby se mělo dát na všechny ty pověry tak bych musela furt jenom ležet v posteli, nic nejíst a radši se ani nehejbat.
Mamča to hlídá, babička taky ( to se dá pochopit
) tak neprovokuju ![]()
fotku sem hodím, jen mi nefunguje připojení kabelů…tak časem…jinak já už mám skoro všechno přichystaný, protože s mým problémem nevím, kdy skončím ve špitále a pak už bych asi nic nezařídila.Takže podle pověry bude jen kočárek mimo barák a ten mi nedodali v termínu, takže prý tento týden…uvidíme..mimochodem jaké máte kočárky?
My máme kočárek ještě v krámě, s tim že se vyzvedne až pro nás pojedou a taky se doplatí…máme trojkombinaci tuhle :
Akorát trojkolku a ty tyře budou černý ne oranžvý. Tak prodavačka nám to nějak zkombinovala ještě s jednou pani ![]()
Lucko tak se pak třeba poznáme podle kočárku
…jdu řádit do kuchyně…přišel na mě hlad… ![]()