Těhule Náchod

• Fotoalbum (16)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
12717
7.11.11 11:29

a ty jsi u koho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
7.11.11 11:30
rokyta1 píše:
a kde v Náchodě? Na poliklinice na ambulaci nebo ve špitále na ambulanci?

V nemocnici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
7.11.11 11:31
rokyta1 píše:
a ty jsi u koho?

Já chodim na gyndu v Broumově, tak to asi nebudeš znát… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
731
7.11.11 11:31

To ten muj gynďák je sice tichej ale sestra je naštěstí vedle…To sme si už s mamkou řikali ( ona mě tam vozí ) že tam snad dělaj na ty hrozný sestry konkurzy :roll: , jedna lepší než druhá…ale jezdim tak kvuli doktoroj, a ne kvuli tem slepicim žejo :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12717
7.11.11 11:32

tak tam to fakt neznám ;-) a v nemocnici taky nemám zkušenosti, já chodím na polikliniku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
731
7.11.11 11:32
rokyta1 píše:
a kde v Náchodě? Na poliklinice na ambulaci nebo ve špitále na ambulanci?

ve špitále nahoře na ambulanci…doufám že jen tam 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12717
7.11.11 11:35

tak holky doufám, že nakonec budeme mít u porodu jen ty nejmilejší a nejtolerantnější lidi ať sestry nebo doktory… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
7.11.11 11:36
rokyta1 píše:
tak holky doufám, že nakonec budeme mít u porodu jen ty nejmilejší a nejtolerantnější lidi ať sestry nebo doktory… :roll:

přesně tak!!! Já též, všem nám to moc přeju!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
731
7.11.11 11:38
rokyta1 píše:
tak holky doufám, že nakonec budeme mít u porodu jen ty nejmilejší a nejtolerantnější lidi ať sestry nebo doktory… :roll:
:potlesk: :potlesk: :potlesk: :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
731
7.11.11 11:39

Holky, hoďte sem nějakou fotku břicha, já furt nevim mě se moje zdá nějaký malý na ten tejden… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
731
7.11.11 11:42

Jooo a máte už postavenou postýlku? Já ne. Prej ji postavěj až budu v porodnici a melej venku, zase nějaká pověra :zed: a já se to tak těšim jak to bude vypadat, zatim to mam jen hlavě :cry: . Radši to dodžuju, no, jenže kdyby se mělo dát na všechny ty pověry tak bych musela furt jenom ležet v posteli, nic nejíst a radši se ani nehejbat. :pocitac: Mamča to hlídá, babička taky ( to se dá pochopit :mrgreen: ) tak neprovokuju :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12717
7.11.11 11:50

fotku sem hodím, jen mi nefunguje připojení kabelů…tak časem…jinak já už mám skoro všechno přichystaný, protože s mým problémem nevím, kdy skončím ve špitále a pak už bych asi nic nezařídila.Takže podle pověry bude jen kočárek mimo barák a ten mi nedodali v termínu, takže prý tento týden…uvidíme..mimochodem jaké máte kočárky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12717
7.11.11 11:57
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
731
7.11.11 12:03

My máme kočárek ještě v krámě, s tim že se vyzvedne až pro nás pojedou a taky se doplatí…máme trojkombinaci tuhle :

Akorát trojkolku a ty tyře budou černý ne oranžvý. Tak prodavačka nám to nějak zkombinovala ještě s jednou pani :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12717
7.11.11 12:05

Lucko tak se pak třeba poznáme podle kočárku ;-)…jdu řádit do kuchyně…přišel na mě hlad… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová