Těhulky 2012 Pardubice, Chrudim

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1669
15.3.12 05:21

Dobré ráno zlatíčka :-)
""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s4565.gif:http://www.celysvet.cz/…le/s4565.gif title="Více smajlíků na www.celysvet.cz
tak teď už se jen nasnídáme a vyrážíme, tak nám držte palečky, ať nám ten první screening vyjde :palec:
Jinak já pak odjíždím k rodičům, kde net nemám, tak jsem domluvená se sasankou že jí písnu co a jak, tak ona Vám to sem dá pak vědět:-) já se ozvu v pátek večer :*
Tak se tu mějte hezky a hlavně, ať je vše v pořádku… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1812
15.3.12 06:12
marketi píše:
Dobré ráno zlatíčka :-)
""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s4565.gif:http://www.celysvet.cz/…le/s4565.gif title="Více smajlíků na www.celysvet.cz
tak teď už se jen nasnídáme a vyrážíme, tak nám držte palečky, ať nám ten první screening vyjde :palec:
Jinak já pak odjíždím k rodičům, kde net nemám, tak jsem domluvená se sasankou že jí písnu co a jak, tak ona Vám to sem dá pak vědět:-) já se ozvu v pátek večer :*
Tak se tu mějte hezky a hlavně, ať je vše v pořádku… :hug:

Ahoj Market, urcite bude vsechno v poradku, drzim pesticky, neboj :hug: :hug: :hug: :hug:

Jinak holky, jsem rada, ze jste me prijali :lol: :lol: :lol: , ale nebyla by lepsi uzavrena diskuze????Chodi sem dost mych znamych.......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3507
15.3.12 09:42

Ahojky a krásné ránko - já souhlasím s uzavřenou skupibou, ale to to někdo musí udělat já to totiž neumím..... :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3507
15.3.12 09:42

Market at vše dobře dopadne!!!!! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1812
15.3.12 11:09
sedmikrassa píše:
Ahojky a krásné ránko - já souhlasím s uzavřenou skupibou, ale to to někdo musí udělat já to totiž neumím..... :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:

a ja taky ne, tak co ted :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
15.3.12 15:58

Holky ja si myslim,ze to musi udelat zakladatelka diskuze…jinak mimiskove u Marketky rostou a screening dopadl vyborne..ted kdybych si pamatovala ty cm jsem tu zpravu nechtene smazala,ale jedno miminko je o pul cm mensi tak to bude asi holcicka a druhy chlapecek,ale za mesic uz se to dozvi,tak snad to tak bude:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1812
15.3.12 16:48
Sasanka30 píše:
Holky ja si myslim,ze to musi udelat zakladatelka diskuze…jinak mimiskove u Marketky rostou a screening dopadl vyborne..ted kdybych si pamatovala ty cm jsem tu zpravu nechtene smazala,ale jedno miminko je o pul cm mensi tak to bude asi holcicka a druhy chlapecek,ale za mesic uz se to dozvi,tak snad to tak bude:-)

Juuu, to je skvely, tak hla :hug: :hug: :hug: vne, ze je vsechnoo v poradku, to je super…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
15.3.12 16:51

Kurna nejde mi zapnout pc tak jsem na telefonu…notas starej pul roku a uz nejde,to je hruza des.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1812
15.3.12 17:01
Sasanka30 píše:
Kurna nejde mi zapnout pc tak jsem na telefonu…notas starej pul roku a uz nejde,to je hruza des.

To nastve :cert: :cert: :cert: ale zase je aspon jeste v zaruce, horsi by to bylo den po skonceni zaruky :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
15.3.12 17:08

No jenze muj bracha si dal muj zarucak do dani a pry nevi kdy se k ucetni dostane,at mi neleze na oci,ja jsem vytocena…

Příspěvek upraven 15.03.12 v 17:55

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
15.3.12 17:55

Já to opravila, no musim se pochválit 8o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1812
15.3.12 18:53
Sasanka30 píše:
Já to opravila, no musim se pochválit 8o :mrgreen:

Jsi sikovna, copak s tim bylo????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3507
15.3.12 19:22

ahojky holky už jsem tady jak jste se měly? :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
15.3.12 19:29
sedmikrassa píše:
ahojky holky už jsem tady jak jste se měly? :potlesk:

ahoooooooj, já dobře, dneska jsem furt jen žrala :mrgreen: a spravila jsem si notas :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3507
15.3.12 19:39

hahahahahha a jako přibíráš i když žereš?????já žrát celý den tak už mám nahoře 20kg :nevim: mám problém s tím wc - jako už nevím co - ted jsem namočila i ty švestky?????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová