Těhulky Pardubice

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
13943
1.9.10 16:34

Super, můžem se na někdy domluvit. Bylo by fajn, kdybys s sebou měla i klučíka, naše malá má děti tůůze ráda :) Akorát u nás je to s víkendama jak kdy.. někdy je u otce, příští víkend např. jede na prázdniny k jeho rodičům, pak zas jedeme pryč spolu.. takže tak porůznu no..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2200
1.9.10 16:52

Já víkendy nemůžu, protože to si jezdíme pro malého, ale až za Prahu a tam na víkend zůstáváme. Můžu v týdnu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
2.9.10 06:31

Dobré ránko holky :kytka:

Přeji Vám krásný den bez mráčků…

Tak mě je fuk kdy se sejdeme, já mám jen pejska a ten to zvládá doma bezvadně, nebo je tam páníček.

Takže kdy se Vám to hodí? Příští týden??? :nevim:

Už se těším až si poklábosíme u kávičky :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
2.9.10 09:35

Dobré ráno :mavam:
V týdnu můžu kdykoliv od rána do půl 4. Příští týden teda krom pátku, to jdu k zubaři :cry: :cry:

Dneska jsem měla pernou noc. Malá má poslední dobou nějaké divné štípance, vypadá to jako od komára, ale hodně štípanců vedle sebe. Objevuje se to vždy těsně před spaním, fleky na obličeji a v noci má nohy jeden obrovský flek a v něm nehorázné množství pupenců. Jenže v bytě není jediný komár :nevim: Vypadá to, že buď má na něco alergii, nebo si vypěstovala psychický návyk na Fenistil gel. Dnes to hodím do diskuze, protože pro mě je to záhada :nevim:
Takže jsem cca do půl 3 hlídala, aby se neškrábala, nakonec skončila u nás v posteli a přítel se chudák do práce moc nevyspal.
Aspoň že ráno mě nechala spát. Pustila jsem jí pohádku a dvě hoďky jsem si ještě chrupala s přestávkama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
2.9.10 10:06

Hmm, to je pěkné, já jsem od rána do čtvrt na čtyři v práci :-) No ale to se nějak vyřeší :lol:

A nemůže to mít malá z aviváže, z prášku, či tedy nějaký krém ?? A nepoštípolo jí něco venku? Těch možností je hoooodně.. Možná kdyby se na to podíval MUDr. bylo by to jistější.. Ale nomohu moc radit..děti nemám… :nevim:

Tak to já jsem hlídala za tebe od půl třetí… pořád jsem měla jedno oko otevřené :-( a to jsem obrovský spáč.. prospala bych život kdyby to šlo.. Myslíš že až se mimi narodí,že nebudu spát tak tvrdě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
2.9.10 10:12

Já jinak po té půl čtvrté můžu i tak, ale to je většinou bez malé. Ale příští týden možná bude se mnou i ty odpoledne.

Po porodu rozhodně nebudeš spát tak tvrdě. Toho se neboj. Já doteď slyším každé šustnutí i přes zavřené dveře, poznám pláč svého dítěte i na půl kilometru. Když byla maličká a spala vedle mě v postýlce, stačilo aby hnula rukou a byla jsem vzhůru. Chlapi tuhle schopnost nemají. Její otec byl schopný zhluboka hlasitě chrápat, i když si malá mohla vyřvat plíce. Např. jsem šla večer ven a vracím se domů a malou slyším už před panelákem (z 5.patra). Přiběhnu domů, on spí jak nemluvně a malá vypadá, že už řve tak hodinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
2.9.10 10:21

Uf to jsem si oddychla, co bych to byla za mámu kdybych neslyšela brečet své vlastní dítě … a přítel má hrozně lehký spánek… ten se vzbudí hned,a všechno slyší…

Pokojíček bude mít mimísek přes jeden další pokoj takže ne hned vedle.. ale postýlku zkraje budu mít u sebe…

Kdy může dítko spát samo v pokoji?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
2.9.10 10:22

Chci se zeptat, máš zkušenosti s oparem v těhu? Mám na spodním rtu citlivé místečko a opar jsem neměla tak 5 let a možná i více… tak jestli není nebezpečný??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
2.9.10 11:08

My měli malou v ložnici do začátku 5. měsíce. Pak jsme ji přestěhovali vedle, protože muž děsně chrápal a budil ji a ona pak budila jeho pláčem a nikdo z nás se nevyspal.

S oparem v těhotenství zkušenost nemám, ale dle mého by to nemělo být nebezpečné, je to jen lokální. Mám osvědčené ty náplasti na opary, funguje to a hlavně to s ní nebolí. Dávám si to vždy už od počátečního brnění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
2.9.10 12:04

Do 5.měsíce… to asi budu spát u ní na gauči, to by se taťka určo nevyspal… a do práce potřebuje být fit… a nechci aby byl pak protivný :-(

To ale ukáže čas…

já se tááák těším.. už bych nakupovala postýlku, oblečky, kočárek a miliooon věcí, a přitom mám času!

To počkej až se uvidíme… hodím na tebe takovou sondu, že nebudeš stíhat odpovídat :dance:
Ne to byla sranda :lol:

Jdete dnes ven? Svítí sluníčko, ale asi fouká studený vítr… nevím, nebyla jsem na obědě :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2200
2.9.10 13:41

Ahoooj:)

Já můžu v podstatě kdykoliv, ale od 13.9. do 22.9. jsem pryč. Klidně příští týden:)

Já až budu mít mimi, tak ho chci dávat do pokojíku od 3 mesíce. Kámoška to tak udělala a dítě krásně spinká a neprotestuje. Ale uvidim jaký to bude až to bude :mrgreen: On člověk má představ a pak je vše jinak!

My se poctivě snažíme, tak to snad přinese ovoce..... nebo mimi?? :dance:

Dneska jsem byla v Tescu očumovat hadříky :palec: je to krása za pár korun!

Peti: myslím , že malá bude mít alergii nebo ekzém, šla bych k doktorovi. Dělám alergo léky, takže klidně poradím kdo je dobrej :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2200
2.9.10 13:43

Jo a já na opar dávám herpesin, ten je super!! Je to krém, který podle mě z těch mastí jediný zabírá!!! Jsou i léky, ale ty asi při těhu nejdou. Nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
2.9.10 14:15

Papajinka: děláš alergo léky? To bych si poradit nechala :) My máme jít v září na kožní, tak to ještě nechám a poradím se tam.

Na nakupování máte holky ještě spoooustu času. Já nakupovala jak blázen a pak jsem najednou zjistila, že toho mám tak moc, že hodně věcí bylo dost zbytečných.
Ale je fakt, že se na to těším znovu, a to ještě není další mimi ani v plánu :) *Akorát že jsem lajdák v braní tabletek, takže jsem včera brala antibaby za předvčerejšek a teprve teď si jdu vzít za včerejšek :oops: *

Poradím ráda, nechci se chvástat, ale zkušeností mám myslím dost. Navíc jsem i z oboru :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
2.9.10 14:19

A co holky vůbec děláte? Myslím jako práci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
2.9.10 14:29

Peti: krásně jsi to napsala, jsi z oboru :-) :-)

Já dělám asistentku na exekučním odd. v jedné firmě v Pardubicích…docela nervy, mám tu kolegyni kterou úplně nenávidím a ona mě takže docela prííííma atmosféra… Ale teď už je mi to jedno… Brzy tu nebudu… Jen se těším až to řeknu jak bude čumět!!!

No tak se domluvíme na příští týden? Nebo moc spěchám?? Klidně mě brzděte!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová