Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahoj holky,
u nás taky prší
Dnes se mi vrátí kluci od babičky a zítra vezu staršího na autobus na tábor, tak doufám, že bude mít lepší počasí než dnes. Tak jdu balit a popisovat ![]()
lokofa píše:MarinkaCu píše:Vyšlo, do puntíku…příště už se radši na nic ptát nebudu.
Lokofa, kočko, teď čtu, co se ti stalo![]()
Moc mě to mrzí!! Je to až neuvěřitelné, jak to Marianovi vyšlo, ach jo
Věřím ale, že když mu vyšlo tohle, vyjdou mu i ty pozitivní karty, které viděl.
To víš, že jo!! Zase bude dobře.. ![]()
Ahoj holky!
MS dorazila včera odpoledne, přesně 32 DC (takže tak jak jsem myslela
). Byli jsme zrovna na výletě v Mikulově a Lednici, tak mě to naštvalo ještě víc
. Dneska je mě pěkně blbě.
Lokofo - moc mě mrzí, jak to dopadlo. Ať jsi brzy v pořádku a manžela přemluvíš na další snažení ![]()
Lokofo, určitě se miminka dočkáš
, na karty se vybodni, ber život prostě tak jak je a brzy budeš zase šťasná
![]()
Sýkorka2 píše:
Ahoj holky!
MS dorazila včera odpoledne, přesně 32 DC (takže tak jak jsem myslela). Byli jsme zrovna na výletě v Mikulově a Lednici, tak mě to naštvalo ještě víc
. Dneska je mě pěkně blbě.Lokofo - moc mě mrzí, jak to dopadlo. Ať jsi brzy v pořádku a manžela přemluvíš na další snažení
To je to, co me štve a bolí nejvíc, že on nejspíš chtít nebude…
mi sice říkal v nemocnici, že musíme promyslet, co bude od září a října a já mu na to říkala, co by bylo, to už budu v říjnu přece zase těhotná, tak se smál…
ale pak říkal, že po tomto už ne.
Kdybych věděla, že do toho pujde a nemusela v duchu přemýšlet nad tím, jestli jo nebo ne, tak to budu snášet mnohem líp, než takhle…
Tulinka píše:
Lokofo, určitě se miminka dočkáš![]()
, na karty se vybodni, ber život prostě tak jak je a brzy budeš zase šťasná
![]()
Nějak mám pocit, že si to vyžírám.
Pět těhotenství, dvě děti.
Hnusné skore.
Sýkorka2 píše:
Ahoj holky!
MS dorazila včera odpoledne, přesně 32 DC (takže tak jak jsem myslela). Byli jsme zrovna na výletě v Mikulově a Lednici, tak mě to naštvalo ještě víc
Sýkorko, fakt dorazila? No to je teda potvora, já jsem si v koutku duše myslela, že snad …
Co zkusit příští měsíc ovu testy??? ![]()
elluan - vítám Tě tady mezi námi a já zkušenost v Clostíkem mám (brala jsem ho 5 měsíců). Je na vyvolání ovulace (po braní antikoncepce s ní někdy bývá problém). Někdy může dojít k dozrávání více vajíček zaroveň, proto ten dotaz na dvojčátka. Já brala jednu tbl. ráno a jednu večer 3-7 DC a podle kontroly ultrazvukem vajíčka dozrávala, ale bohužel ani tak se nezadařilo
. Kdybys chtěla ještě něco vědět, klidně se ptej. Moc Ti držím palečky, aby vám to brzy vyšlo
.
lokofa píše:
Nějak mám pocit, že si to vyžírám.
Pět těhotenství, dvě děti.
Hnusné skore.
Tulinka píše:Sýkorka2 píše:Sýkorko, fakt dorazila? No to je teda potvora, já jsem si v koutku duše myslela, že snad …
Ahoj holky!
Co zkusit příští měsíc ovu testy???
Tuli, mám teď chuť se už na všechno vykašlat. Jsem po té dlouhé době nějaká zlomená
. Už bych si chtěla říct, mám dva nádherný kluky, ale ta touha po tom dalším mimi je šílená. Ale taky únava a zklamání, že to nejde. Musím promyslet, co dál
.
Sýkorko, už jsi byla u toho nového doktora, nebo zatím ne? Já ti věřím, že jsi z toho už unavená, byla jsem taky a po mnohem menší době. Vyházela jsem všechny ovu testy, co doma byly, kromě jednoho, když mi jeden měsíc ovulace vůbec nevyšla ..... a pak ten další měsíc mi bylo TAK divně, že jsem si řekla, že ten poslední test zkusím … a zrovna to vyšlo! Moc moc moc ti držím palce
, určitě to nevzdávej, víš, že ty uzlíčky pak stojí za to „trápení“
![]()
Sýkorko škoda, že to nevyšlo ![]()
Lokofo přeju, abyste to s manželem vymysleli ke spokojenosti všech ![]()
U náa dneska taky prší. Ráno jsem jela s dětma do Prahy k zubařce. Eliška šla trhat zoubek
A v říjnu půjdou všichni na preventivku ![]()
Pokud se nám teď podaří, tak budou rozdíly mezi nejmladším a dalšími dětmi 7,5; 4 a 2 roky
A poslední dobou si docela pohrávám s myšlenkou, že pokud by bylo těhotenství v pohodě a bez problémů a hlavně porod, že bych možná šla ještě do dalšího
![]()
tezi píše:
Sýkorko škoda, že to nevyšlo
Lokofo přeju, abyste to s manželem vymysleli ke spokojenosti všech
U náa dneska taky prší. Ráno jsem jela s dětma do Prahy k zubařce. Eliška šla trhat zoubekA v říjnu půjdou všichni na preventivku
Pokud se nám teď podaří, tak budou rozdíly mezi nejmladším a dalšími dětmi 7,5; 4 a 2 rokyA poslední dobou si docela pohrávám s myšlenkou, že pokud by bylo těhotenství v pohodě a bez problémů a hlavně porod, že bych možná šla ještě do dalšího
![]()
Jéééé blááázen.
Ale jak se znám já taky, jen doma mám spíš odpůrce už i toho třetího. ![]()
Ale už několikrát jsem se přesvědčila, že v tomhle plánovat nemá vůbec cenu.
když to nemá přijít prostě nepřijde nebo přijde, ale nevyjde. A když má přijít, tak přijde i přes ochrany.